2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Bende yazmak için davet bekliyordum .ya aslında ara ara yazıyordum..(toplamda 3 4 kez)bak ruza sayende 2014 e girmeden yazdım .herkese sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum

Bende yazmak için davet bekliyordum .ya aslında ara ara yazıyordum..(toplamda 3 4 kez)bak ruza sayende 2014 e girmeden yazdım .herkese sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum

sana da mutlu yıllar canım... yaz bak bundan sonra da.. anlat biraz.. bebeğin ne kadarlık kız mı erkek mi..

Neden kimse yazmıyor yaa.. Yeniyıla eşinden ayrı giren yok mu hiç benim gibi... 😣😣

Sonunda başardım . Şimdi sevinçle şapkamı takıp tv karşısına geçebilirim. Bir yandan çerez yerken bir yandan kaynana dilini üfleyebilirim. Neşeli şarkılarda tepinip hüzünlü şarkılarda yalnızlığıma ağlayabilirim... Her ne yaparsam yapayım bugün de diğer günler gibi bir gün ve bugün de oğlumun varlığına binlerce kere şükür ederek uykuya dalacağım... Herkese evlatlarımızla beraber geçireceğimiz çoooook mutlu seneler dilerim... Yavrucukları gıdışlarından sizleri yanaklardan öperim... Seneye görüşürüz... Hahaha yapmasam çatlardım.

Allahtan yeni yilda size ve bebislerinize buyuk basarilar ve mutluluklar, saglik ve huzur diliyorum. Parayi da bi zahmet calisin kazanin

Bitifili ozledim.. gonul bagimiz var bizim onla nerde napio acaba. Ozel mesaj atip durtsem mi onu ck sevdgmi fln mi yazsm acaba

Haha purcak komik kız seni..2014 ún ilk komikligi benden diyosun..git yat bebem nehir uyanir simdi.

Dün gece bi hevesle geldim 2014 ün ilk msjini ben yazmaliyim diye bi baktim repucan benden hızlî davranmis..Berbat bi yeniyil gecirdim 1 haftanin yorgunlugu uykusuzlugu dun gece cikti ve hastalandim saka gibi sacma sapan bi geceydi..millet bi tarafta ben yigilmis koltukta bi tarafta:)) böyleyken böle..

günaydınn...
tatilden sonra işe gelmek de koyuyor insana doğrusu... hava da tam uyku havası...

RUZA bebem hasta.sabah ateşler içinde uyandı.37-38.3 arası gidip geldi.calpol ve dolven verdim.ama öksürük huysuzluk var.doktorada götürmedim.napacağımıda bilemedim.beklesemmi bi kaç gün sence

kızçelerrrrrrrrr
yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhhh
bu arada benim oğlan yeni yılı anladımı ne bu gece ilk defa beni emmedi
zaten bir geceleri emiyordu ondanda kesilcek heralde
nööörecem bilmiyom ama yaşına girmeyede az kaldı
kesilirsede kesilsin artık naapyım be ya...
sonra anladımı kesilmeside çok zor oluyor diyorlar
haydi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…