2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Günaydın günün ilk msjı yine benden ne şahane dimi:95:

Gece 2 ye kadar ev işleriyle uğraştım bugun sadece gidip yemek yapıyım diye..2 de yattım 2,30 da oğlum kalktı ve 5 e kadar uyumadı..ayağa kalkıp gülücük atıyo ben yatırıyorum o kalkıyo ben yatırıyorum o kalkıyo..abartısız yaklaşık 100 defa tekrarladık bu hareketi..zaten süt falan içmiyor, biyeride ağrımıyo keyfi yerindeydi çünkü neydi derdi anlamadım..5 te uyudu 6.30 da kalktık ve benim şu satırları yazarkan kafam öne düşüyo..Hülasa bebeğim bugun ne yapcağım hakkımda hiç bi fikrim yok çünkü bu gecede uyku yok yaklaşık 48 saat full uyanık olmuş olcam..Gidemde şimdiden Türk kahvesi, expresso, filtre kahve içmeye başlayam olmadı enerji içeceğine kola va kahve falan karıştıram..ölmezsek iyi

Yeni yıla en sevdiğim temenniyle uğurluyorum sizi.."Herşey gönlünüzce olsun" olsun ötesi yok..Para sağlık huzur şöhret az kv görüşmeleri daha sade bi gündem daha action bi hayat ne istiyosanız işt öpüyorum hepinizi ve o tatlı yavrularınızın ayakkabıya zar zor giren o etli ayaklarını:86:

Purçak seni azad ettim artık ne halin varsa gör yivrim..2014 ajandamdan sildim adını

özleyince unutuosun bana kızdığını annemm yaa,şu sayfalar şahit bu benı kacıncı silişin,kaçıncı bağrına basışın,artık biraz isitkrar diorum

offf ben de en son nehir ayağımdaydı öylece uyuduk sabaha karşı,sabah alarm çaldığında uyandım ama topuklarım uyuştuğu için zaar bı kalkamadım on dakka

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize Teşekkürler
Kızımın doğum günü fotoğraflarıni eklicem kısa zamanda. Tlfndan ekleyemiyom du bi daha deniyim

Doğum günü kartlarımiz

Eklentiler

• $6d0a390b-aeda-4b8a-a814-7c7d2833908b.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 45
4 tane daha var ama yuklenmiyo tlfndan
Bi de esim doğduğu günden itibaren oluşan bi slayt hazirlamisti o barkovizyon da sürekli gecti ilk doğum fotoğrafi doktorun ipegin ayaklarini tutmuş daha kordonu kesilmemis halinden simdiki sipa haline kadar olan. İşe gittiğimde bi albüm hazirlicam sizin için evde bilgisayar yok

Allah 2014 yılıyla birlikte
dualarınızı kabul etsin inşallah
huzur, mutluluk, sağlık versinn inşallaahhh
herşeyin gönlünüzce olduğu elemin kederin uzak olduğu bir yıl
geçirmenizi nasip etsin inşallah canlarımmmmm
bidenelerimmmmmmm
gülen yüzünüz tek 2004 de değil bir ömür hiç solmasın inşallahhh
bu günümüze her günümüze şükürler olsun Rabbimmmmm

gecikmeli de olsa günaydın canlarım...

eylemsevcan sağol iyi dileklerin için canımm... Rabbim gönlümüzden geçen ve bizim için hayırlı olan herşeyi nasip etsin inşallah... ilk başta sağlık, huzur, mutluluk sonra da bol para versin...

gun aydin ola!

Hayata gozumu actigim andan itibaren herkesle ortak oktamin olmadigi 32 yilda, yilin su son gununde de yilbasi kutlamasi, hindi, kirmizi don vs. gibi ortak noktalarim olmamasina ragmen iyi dileklerim dusuncelerim war 2014 icin. Envai cesit insan turunu yakaladigim 2013 u gulumseyerek hatirliciim. Topunuzu operim.

Sabahtan beri oturuyorum cikmama yakin is cikariyolar..2013 son kozlarini oynuyosun ama yemezler..sinirlenmicim

Benide gülerekmi hatirlicün

kızlar herkese merhaba yeni yılda hepinize eşiniz ve çocuğunuz(çocuklarınızla) ile sağlıklı, huzurlu, geçim derdi olmadan istediklerinize kavuşma şansı getiren bir yıl diliyorum. benim de doğumgünü hazırlıklarım bitti son iki hafta artık
esrabeyaz çok güzelmiş kart tabi kızın da ayrıca kızımı bugün işten çıkıp tekrar doktora götürecem benim laf anlamaz bakıcım beni çıldırttı dün eve öğleyin giderken arabadan bir baktım evin penceresi açık eve girdim fatma abla neden pencere açık diye sordm ev çok sıcak ondan açtım dedi neyseeeeee akşam oldu kızım bir kusma bir öksürme bir burun akıntısı sabah olmadı bu günde berbat durumda sabah bak fatma abla bir daha böyle yapma kızım gece boyunca rahatsızlandı dedim kadın laf anlamıyor ne yapacam bilmiyorum hadi öpüyorum sizi mutlu yıllar............................

canımsın bende seni seviyorum burayı ihmal ediyosun şekerim çok öpüyorum
yeniyıl herkese sağlık mutluluk huzur kuzucukları ve sevdikleriyle nice yılları beraber geçirmeleri dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…