günaydınnn....
kapalı bir hava, soğuk bir bursa'dan herkese selamlar.. görümcem yok iki gün. kayınvalide bakacak utku'ya. oraya bıraktım. diğer görümcemin iki oğlu da orada. görümcemin kayınpederi kalp krizi geçirdiği için izmir'e gitti. üç çocuk ve kayınvalidem ne yapacaklar bilmiyorum.. okulda da kimseler yok. erken de çıkamam. aklım evde. Allah'a emanetler.
sizler de ne var ne yok...
iyi dilekler için teşekkürler aleyna...inşallah güzel bir sene olur..
bitufulum ne güzel kalabalık gireceksiniz yeniyıla. benim eşim çalışıyor. oğlumla ikimiz yalnız olacağız. geçen sene yeni yıla girerken emziriyordum, bütün senem böyle geçecek diye düşünmüştüm olmadı.
Asyacim aynen öyle suan kafamizda mevcut o kadar sislik varki..biri iniyo tekrar vuruyo dun tuttugum halde kút dedi vurdu kafasini hep saliselik anlar..Allah korusun..erken basladilar yaramazliklaramama sandalyesi ikea benimki..kullandinmi diye sorarsan malesef hic!!
Asyacim aynen öyle suan kafamizda mevcut o kadar sislik varki..biri iniyo tekrar vuruyo dun tuttugum halde kút dedi vurdu kafasini hep saliselik anlar..Allah korusun..erken basladilar yaramazliklaramama sandalyesi ikea benimki..kullandinmi diye sorarsan malesef hic!!
günaydın güzel anneler ve kuzucukları,
canım hadi hayırlı olsun hepsini brden yapmış emeklemiş yürümüş kuzucukların en tehlikeli zamanları çok dikkat etmek lazım zaman ne çabuk geçti doğdular emekliyorlar ve yavaş yavaş yürümeye başladılar rabbim acılarını göstermesin
daha önce konuşuldu ama çok geride kaldı mama sandalyesi ne kullanıyorsunuz mama sandalyesi almak istiyorum oğlum çabukda sıkılıyor otururmu onu bilmiyorum mama sandalyesi kullanan arkadaşlar marka model yazabilirmisiniz
evet canımya çok tehlikeliler bizim bıcırık dolabın arasına elini sıkıştırdı diğer eliylede kapağı ittirdi parmağı morardı böyle büyüyücekler sanırım
peki neden kullanmadın canım oturmadımı hafta sonu baktık chicco 300 lira otururmu bilmiyorum çabuk sıkılıyorlar herşeyden kafamız karıştı
Aleynacım Valla bizim iştah problemimiz olduğu için 40 takla ata ata yerde sofra bezinin üstünde oyuncakların arısında yiyoruz ırgat gibi..Asya burda kullanan çok bana bakmayın
Aleynacım Teknikler farklı olsada çekilen çile aynı görev kutsal bizim için..
Bugun işim yok boş boş takılmak işyerinde ne kadarda güzelmiş be..yaşasın vasıfsız hayat!
asyacım benimki baby plus. e bebekten almıştık. chicconun benzeri. yapıları özellikleri aynı. oturuyor bizimki. ama binbir değişik şey veriyoruz eline. 1 yaştan sonra sofra düzenine alışabilmesi için yemekte de yanımızda oturtuyoruz. boş tabak ve kaşık veriyorum eline. bazen de kaşığa koyduğum yemeği eline veriyorum. döke saça ağzına götürüyor, çok keyif alıyor. mama sandalyesi kullanmanı tavsiye ederim.
oy kıyamam ya geçmiş olsun..zor zamanları başladı. benimki de dün cam kenarındaki mermere vurdu kafasını. bilerek yaptı ama. yumuşak sandı herhalde. çok ağladı çok üzüldüm. mosmor olmuş..
canım senin kuzuya geçmiş olsun rabbim korusun onları benim kuzuda seninki gibi beyaz tenli bir yere vurdumu hemen kızarıyıor morarıyor her vurmada içimiz sızlıyor ama alışıcaz zor zamanlardayız.
canım sen nekadara almıştın mama sandalyesini benim oğlum bizimle yemek yemeyi seviyor özelikle sofra düzeni oluşsun diye istiyorum bende
Hahaaaha haklisin. İmzami atiyorum altina.
Yasasin kardeslik baris. Bekle beni yeni yil.
Aynen bekle bizi yeni yıl biz geliyoruz! Her ne kadar 1 sene daha yaşlanıp otomatikmen tarih ayarından dolayı yaşım sistemde 29 çıksada, memelelerim göbek deliği hizama, göbek deliğim diz kapağıma, diz kapağımda kilodan kaybolmuş olsada, umutla! ısrarla! kardeşçe! elele! yenecemmm seni 2014.. bambaşka biri olacam..Alalahalahalalalaa tutmayın küçük enişteyi gidiyom ben..