2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

sağol canım...size de geçmiş olsun...bir salgındır gidiyor.herkes hasta.evde olup bebeğe bakmak vicdanen rahatlatsa da beni işin bir de psikolojik boyutu var.sürekli evde olmak da iyi hissettirmiyor özellikle çalışma hayatına alışmışsan...ki ben 21 yaşındayken başladım öğretmenliğe...sıkıldım ama işe başlayınca da oğlumu kime bırakacağımın endişesi sardı beni :18:

sağo canım şükürler olsun ki iyileştik.diş huzursuzluğumuz var ama onu hiç saymıyorum...ateşlenecek diye ödüm kopuyor.

sağol ferdam... Darısı sizlerin başına..

12m çok geçmiş olsun bu arada canım... çok üzüldüm. inşallah bir daha olmaz.

ruzacım allah oğluşuna uzun sağlıklı ömürler versin.hayırlı yaşları olsun inşaallah.çok güzel olmuş herşey...çook beğendim

ruza cok tatli olmussunuz utku ve sen, ikrmlar ve pasta da harika
12m ve esrabeyaz gecmis olsun
benim oglan sabah uyaninca 10 dk falan agladi durduramadim, sonra ikinci uyanisinda da aynisi, bilmiyorum neden boyle oldu

sağol canım.ağlaması dişten olmasın diyecem şimdi inşaallah diş olsun...başka dert vermesin Allah.

tüm hasta bebeklere geçmiş olsun. 12m bana yazdıktan sonra tekrar benzer bişey yaşadımı ufaklık merak ettim

tekrar ateşlendi evet...ödümüz koptu yine...ama 38.7 yi geçmedi.enfeksiyon çıkmadı,havale de olmadı.prednol yapalım dedi dr umuz.pfapa sendromu olma olasılığına karşı...kronik ateşlenme yani..her ay düzenli tekrar eden ateş sendromu,sebepsizmiş...sonra ishali başladı...tahlil yaptırdık amip çıktı..pfapa sendromu değilmiş yani.

Canim benim yaa cok uzuldum inan hepsi ust uste gelmis cok kotu cok gecms olsun diyorum opuyorum oglunu

sağol canım...bir geldi bitmek bilmedi gerçekten.neyse atlattık çok şükür.

selam kızlar aranızda yeniyim aslında ara ara girdim baktım ama hiç yazma fırsatım olmadı ikiz bebek annesiyim çocuklarınıza neler yediriyorsunuz ben emziremedim ne yazık ki anne sütü almıyorlar

hoşgeldin...benim oğlumda sadece 7 ay emdi..sonra kendiliğinden bıraktı.ne yaptıysam da almadı...yemek konusu benim de sorunum...gerçekten kızlar neler pişiriyorsunuz ?benim ki ççokkk iştahsız.

Ruzacım canım doğumgünü fotolarınıza bayıldım herşey çok güzel görünüyor ana oğul maşallah size utkucuğun güzel bir ömrü olsun inşallah şansı bahtı açık olsun yerim onu

12m çok geçmiş olsun neler atlatmışsınız inşallah tekrarlamaz geçer gider bebişinin iştahı yaşadığı hastalıklara bağlı azalmıştır düzelir üzülme. Menenjit değilmiş dimi yanlış teşhis mi konulmuş.

Çok geçmiş olsun çok sıkıntı çekmişsin Allah yaşatmasın beterlerinden korusun.

sağol canım...

benimki de 7 ay civarı bırakmıştı emmeyi. ek gıdalara başlamıştık zaten. şimdi herşeyi yiyebiliyor. normal yediğimiz yemeklerden de veriyorum. onun yiyebileceği birşey yoksa karışık sebze çorbası yapıyorum. kahvaltı yoğurt meyve her gün standart yiyor zaten. bu aralar ağzından çıkarmayı öğrendi. sevmese bile çıkarmazdı şimdi çıkarıveriyor.

sağol canım...atlattık şükürler olsun.yok canım menenjit diye çocuk hastanesinde yatış yapıp tedaviye başladılar.ertesi gün içime sinmei,özel hastaneye götürüp orda yatırdık.menenjit değilmiş...yanlış teşhisle başlamışlar tedaviye.tabii o 24 saatte benim 24 yıllık ömrüm gitti.zaten çok iştahlı değildi...hastalıklardan sonra yememeyi alışkanlık haline getirdi.

Çok geçmiş olsun çok sıkıntı çekmişsin Allah yaşatmasın beterlerinden korusun.

sağol canım.Amin ,hepimizin yavrularından uzak olsun inşaallah.

canım mesela oğlum sabah kahvatıda tek başına yumurtayı mümkün değil yemiyor,omlet ,rafadan vs..karışım yapmak zorunda kalıyorum,peynir,ceviz,yumurta falan.ondan 3 kaşık alıyor sonra ağzını kilitliyor.sizin yemeklerinizden bildiğin yiyor yani senin paşa?maşaallah...allah nazarlardan saklasın...öğlen yoğurt veriyorum ben...ikindi meyve,akşam çorba...bu verdiklerimi de zorla,kandırmayla yiyor.yarım yarım....bizim yemeklerimizi zaten asla yemiyor.ağzını bile açmıyor.

12m ne sinir oldum yaa. Yanlis teshisle neler yapiyorlar. Bugra nin fitik acil ameliyat dediler. 3 doktrda yanilmisti. Radyolog,urolog, genel cerrah! Bunlarin hekimligini yakmak lazim!

Neyse gezdim gezdim geldim. Ve hala kar erimedi. Su hava durumuna cok bozugum. Mimiksizim operim topunuzu

Tugba bacim nerdesin seni de ayri operim

canım çok geçmiş olsun rabbim kuzulara hastalık vermesin uzun bir hastalık süreci geçirmişsin emeklemesini dert etme sağlığı yerine gelsin tam olarak toplasın kendini emekler yürü rabbim kuzularımızn acısnı göstermesin hep sağlık versin onlara, tekrar geçmiş olsun.
vave o iyiki tanımışım dediğin insanların arasında mıyım şimdi seni ve buğrayı öpüyorum :)
hala uyku yok oğlum yersiz yersiz ağlıyor galiba diş ama nedenini bilmemek ne sıkıntı bi konuşsalar büyüseler dertlerini anlatsalar çok şey istedim sanırım tüm anneleri ve kuzucuklarına uzun güzel uykular versin rabbim

kızlar ne yapıyorsunuz kimse yazmıyor artık ya. ben hala kızımla uğraşıyorum ne burun akıntısı ne de öksürüğü geçti hala devam ediyor napacam ya bıktım artık var ya bir de kendimde nedensiz bir mutsuzluk hissediyorum niyeyse artık öptüm hoşçakalın

Kimseler yazmamış ya.. Nerelerdesiniz millett.. Yarın uzunnnn alıntılarımla sizinleyim inşallah. İşten başımı kaldırabilirsem tabi.. Boş bırakmayalım buraları kızlarr ... Haydi canlanın bakem...

Gunesli bir izmir sabahindan herkese merhaba. Karga b..kunu yemeden uyanmanin verdigi mutlulukla herkezi selamlarim.. Yeni yila bir kala yeni umutlarla 2013 u alkislarla ugurluyorum. yeni yila girerken tum rituelleri uygulayip kirmizi d...mu Giyer, Kaynana dilimi uflerim insallah kizim izin verirse. 2013 bomba bi yildi. İnsallah 2014 huzurlu saglikli mutlu ve bol parali bi yil olur herkes icin. (Sadece bazilari icin degil tum turkiye icin..) noktayi koyup huzurlarinizdan ayriliyorum...hepinizi sevgiyle kucaklarim..

Simdi soyleki burda atiyorum aktif olarak yazan 20 kisiyiz..herkes gelip sayfa öldu diyene kadar bi kelime yazsa gunlük rutin olarak sayfa yine canli kalir..Caniniz bisey yazmak istemiyebilir bi smiley koyun selam yazin o bile yeter..Ben hergun bunu yapmaya calisacam..Canli olalim daha onumuzde cok sorunlarimiz olcak birbirimize destek olalim..okullari olcak ergenlikleri olcak gelin derdimiz olcak olcakta olcak yani

Aleynaa sagol guzel temennilerin icin..planda sahane görünüyomus..bu yıl hepimiz icin guzeldi be yavrularimizi getirdi bize..13 rakamina ugursuz diyenin agzina terlikle vururum:86:

C.tesi ilginc bi gundu oglum emeklemeye basladi sonra kalkti yurudu sonrasinda enseme bi saplak atip naber kız anne dicek sandim neyseki yapmadi chucky:))

Dün arkadaşlarımızla kendimizi doğal yaşama bıraktık..havada fena değildi eğlendik baya.Akabinde ya yılbaşında beraber olalım yeaa nidaları arasında ama ben kutlamıyorum öyle özel günlere karşıyım falan derken bi bakmışım milleti davet etmişimde menü bile ayarlıyoruz..sırf oğlanın uyku düzeni bozulmasın diye onları davet ettim.ne oldu nasıl yaptım, işten çıkıp yarına nasıl yetiştircem ikram edilecekleri hiçbir fikrim yok..Kutlama falan olmasada maksat muhabbet diyip yiyip içiçez..muhtemelen tabu, vampir köylü falan oynayıp gecenin ilerleyen saatlerinde çirkinleşecez ama olsun dostlar sağolsun:86:..Tabi klişemi yerine getirip saat 12 olunca oğlumun yanına kıvrılıp 2014 e onunla girecem.:116:

günaydınnn....

kapalı bir hava, soğuk bir bursa'dan herkese selamlar.. görümcem yok iki gün. kayınvalide bakacak utku'ya. oraya bıraktım. diğer görümcemin iki oğlu da orada. görümcemin kayınpederi kalp krizi geçirdiği için izmir'e gitti. üç çocuk ve kayınvalidem ne yapacaklar bilmiyorum.. okulda da kimseler yok. erken de çıkamam. aklım evde. Allah'a emanetler.

sizler de ne var ne yok...

iyi dilekler için teşekkürler aleyna... inşallah güzel bir sene olur..

bitufulum ne güzel kalabalık gireceksiniz yeniyıla. benim eşim çalışıyor. oğlumla ikimiz yalnız olacağız. geçen sene yeni yıla girerken emziriyordum, bütün senem böyle geçecek diye düşünmüştüm olmadı.

Son düzenleme:
C.tesi ilginc bi gundu oglum emeklemeye basladi sonra kalkti yurudu sonrasinda enseme bi saplak atip naber kız anne dicek sandim neyseki yapmadi chucky:))

günaydın güzel anneler ve kuzucukları,
canım hadi hayırlı olsun hepsini brden yapmış emeklemiş yürümüş kuzucukların en tehlikeli zamanları çok dikkat etmek lazım zaman ne çabuk geçti doğdular emekliyorlar ve yavaş yavaş yürümeye başladılar rabbim acılarını göstermesin

daha önce konuşuldu ama çok geride kaldı mama sandalyesi ne kullanıyorsunuz mama sandalyesi almak istiyorum oğlum çabukda sıkılıyor otururmu onu bilmiyorum mama sandalyesi kullanan arkadaşlar marka model yazabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…