12M bizde hayirsiz niye yazmiyo dedik cok gecmis olsun canim Allah tez vakitte sifasini versin cok uzuldum( bizde 1 aydir bogusuyoruz hastaliklarla zor..Bos ve sosyal olmayarak gorme bebise kendin bakarak dünyanin en guzel seyini yapiyosun..Ben hergun bunun pismanligini duyarak geliyorum ise
sağol canım...size de geçmiş olsun...bir salgındır gidiyor.herkes hasta.evde olup bebeğe bakmak vicdanen rahatlatsa da beni işin bir de psikolojik boyutu var.sürekli evde olmak da iyi hissettirmiyor özellikle çalışma hayatına alışmışsan...ki ben 21 yaşındayken başladım öğretmenliğe...sıkıldım ama işe başlayınca da oğlumu kime bırakacağımın endişesi sardı beni :18:
Son 3-4 sayfayı okuyabildim, topnuzu hörmetle selamlar ve öperimm.
12m çok geçmiş olsun canım, inşallah tamamen iyileşmişsinizdir, Allah tekrarını yaşatmasın.
Kızlar benden size tavsiye, aylardır deodorant yerine bildiğiniz karbonat kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım bütün deodorantlardan daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Hem de sıfır kimyasal.
Krem konusunda o kadar hassas olmamakla beraber paraben içermemesine dikkat ediyorum. Gerçi parabenin adı çıkmış, 1500 çeşit başka kimyasallar var içinde ama ne yapalım. Yüzüm için Haccer krem aldım, Helal sertifikalı ama çok yağlı bir krem, cildiniz yağlıysa iyi gelmeyebilir.
sağo canım şükürler olsun ki iyileştik.diş huzursuzluğumuz var ama onu hiç saymıyorum...ateşlenecek diye ödüm kopuyor.
sağol ferdam...Darısı sizlerin başına..
12m çok geçmiş olsun bu arada canım... çok üzüldüm.inşallah bir daha olmaz.
ruzacım allah oğluşuna uzun sağlıklı ömürler versin.hayırlı yaşları olsun inşaallah.çok güzel olmuş herşey...çook beğendim
ruza cok tatli olmussunuz utku ve sen, ikrmlar ve pasta da harika
12m ve esrabeyaz gecmis olsun
benim oglan sabah uyaninca 10 dk falan agladi durduramadim, sonra ikinci uyanisinda da aynisi, bilmiyorum neden boyle oldu
sağol canım.ağlaması dişten olmasın diyecem şimdi
tüm hasta bebeklere geçmiş olsun. 12m bana yazdıktan sonra tekrar benzer bişey yaşadımı ufaklık merak ettim
tekrar ateşlendi evet...ödümüz koptu yine...ama 38.7 yi geçmedi.enfeksiyon çıkmadı,havale de olmadı.prednol yapalım dedi dr umuz.pfapa sendromu olma olasılığına karşı...kronik ateşlenme yani..her ay düzenli tekrar eden ateş sendromu,sebepsizmiş...sonra ishali başladı...tahlil yaptırdık amip çıktı..pfapa sendromu değilmiş yani.
Canim benim yaa cok uzuldum inanhepsi ust uste gelmis cok kotu cok gecms olsun diyorum opuyorum oglunu
sağol canım...bir geldi bitmek bilmedi gerçekten.neyse atlattık çok şükür.
selam kızlar aranızda yeniyim aslında ara ara girdim baktım ama hiç yazma fırsatım olmadı ikiz bebek annesiyim çocuklarınıza neler yediriyorsunuz ben emziremedim ne yazık ki anne sütü almıyorlar
hoşgeldin...benim oğlumda sadece 7 ay emdi..sonra kendiliğinden bıraktı.ne yaptıysam da almadı...yemek konusu benim de sorunum...gerçekten kızlar neler pişiriyorsunuz ?benim ki ççokkk iştahsız.