Annene Çok geçmiş olsun canım hastaneler hırsızlığın en çok olduğu yerlermiş zaten cana geleceğine mala gelsinKizlaaaar nabersiniz. Ozlediniz mi beni:) bituful ferda ruza burcak tutku fulya napiyosunuz. Benim basima neler neler geldi. Annem hasta olup gitmisti evine. Bana demediler megerse ameliyat olcakmis. Biz apar topar gittik bandirmaya. Annem simdi iyi. Ama orda ameliyathanenin onunde beklerken benim cantam calindi. Yola cikalim derken kendimizi karakolda bulduk. Damla hep kucagimda bu arada tabii. Biz donduk istanbula. neyse cantam bulundu cuzdanim telefonum yok tabii. Cok uzgundum ama unuttum gitti. Anahtarim kimliklerim var ya yeter onlar. Pasta muhabbetlerine katilamadim ona yaniyom:)
Bituful karni acken sabah kalkinca bi seyler yedirsen belki alisir Benimki yutuyo cok sukur ama uyaninca ben kahvalti hazirlarken falan onune hep kirik cici bebe falan koyuyorum.
ya benimkinin de yanaklari kipkirmizi oldu. Bugun habire kapiya gitti kac gundur cikmamisti cikaralim dedik. Soguk kizartmis olabilir mi. Ya bi de kizlar iki gundur tuzlu corba iciyo. Yemiyo artik tuzxuz corba. Bi yasina az kaldi ama. Napiim. Bi de ole taze fasulye corbalarini icmiyo tarhana mercimek iciyo. Ben de seviyo diye artik ole yedircem. Mandalinaya bayiliyo. Uc tane falan yiyo gunde.
ben çok uzun zamandır tuz koyuyorum canım tuz koymazsam hiç yemiyoda
Parçacıklı şeyleri yutmada zorluk çekiyodur zamanla alışır kusması ondandır bide öksürük devamlı mı ara sıra mı geniz akıntısıda kusturabilirPiiii hava -5 derece sanırsin bu hatunlarin hepsi dısarda fink atiyo..evdesiniz la yazsaniza iste ne artistlik yapiyonuz
Dun 5 kere giris yaptim bisey yazamadan ciktim hep bisey giriyo araya..evdeyük oglanda sıkıliyo bende sıkılıyorum malesef..esim fuara gitti temizlik yapcam hayat cok şahane..aksam bi film izliyek dedik cok uzunmus oda 2 de bittisonra yattim mide agrisi birakmadi uyuyamadim gece uykusuzum..
Repucum bak tembel diyosun ama yemek isinde döktüruyosun eferin kültürumuzu tanit ordakilere:86:
Fly zaten patlicAnin bi faydasi yok cok severim kendilerini bakla hic eve sokmuşlugum yok daha, ama ispanak ilginc geldi..Bende nemden sikayetciyim ama yüksekliginden biliyosun nem fazlaligida hasta ediyor..gece kalkip kalkip bütün evi havalandiriyorum %50 ye düsüyor camlari kapatinca hoop yine %60 oluyo..takigim bu ara bu işlere..
Bizimkinin 2 haftadir kusma derdi var..oksurugude var hafif bilmiyorum reflü falanmi acaba korkuyorum..hergun yatak yorgan yikiyorum bu aralar..bizim yedigimiz hic biseyi yemiyo..dun yogurt yemisti kv agzina yarim cay kasigi pilav verdi hepsini kustukuru gidalari yiyemiyoruz hala lapa herseyimiz..oyle sofrada biz yiyelim onada tattiralim sekli hic yok, elden hicbisey yemiyo..titizmidir nedir hep sıkınti yemek yememiz..odum patliyo cikarcak diye..gerci dunden beri uykudan once bisey vermiyorum o iyi geldi biraz..uyurken hazmetmiyodu çünkü..
Ek gıda öncesi de çok kusuyomuydu reflüde en başından kusma oluyormuş da
Allah kavuştursun canımOlmaz mı şekerim yeter ki sen söyle
Ben de öptüm canım, çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir.
Valla ben de ıspanağı veriyordum, hatta pazardan özellikle onun için alıp çorbasına filan da katıyordum. Olmadı şimdi yaa :44:
Ben dışarda fink attımAma bizim efendi yok tee Uzakdoğulara gitti, ben de akşamlara kadar dışardaydım. Akşama doğru hasta olacakmış gibi hissedip döndüm, yoksa daha devam edecektim Bitufuul bana da gelseneee üç gündür temizlik yapaceyim başımda durup gaza getirsen bile yeter valla Paşam da düzelir inşallah; önce sevdiği şeyler varsa onları tattırarak başlasan, sonra ufak ufak geçsen işe yarar mı acaba :44:
Çok geçmiş olsun canım, annene acil şifalar... Kötü bir zamanda, bir de hırsızla karakolla uğraşmışsın. Off bizim eve girmişti, hem de mübarek arefe günü, bir de hamileyim, eve de ilk ben gelmiştim, çok şükür karşılaşmadım. Cana geleceğine mala gelsin boşver...
Valla ben koyuyorum canım tuz artık her şeyine. Çünkü bizim ağanın bildiğin damak tadı var. Artık acılı olmadığı sürece bizim yediklerimizden veriyorum akşamları. Bizimkinin de yanakları kızardı bak sen söyleyince aklıma geldi soğuktan olabilir. Üç tane mandalina mı yiyor maşallah
Ya bizimki artık çok zor uyuyor, her akşam bir mücadele... Bizim yatakta uyutmaya çalışıyorum, kalkıp oturuyor, ayağa kalkıyor, koyduğum barikatları aşmaya çalışıyor, konuşuyor konuşuyor, arada ağlar gibi yapıyor ben yüz vermeyince gülmeye başlıyor, secde yapar gibi durup zıplamaya başlıyor, kafasını bilerek duvara vuruyor psikopat mıdır nedir çıkan sesten hoşlanıyor galiba zor tutuyorumAyağıma alıp uyutayım diyorum, bu sefer de yüzüstü dönüp kaçmaya çalışıyor... Saat 9'a doğru huysuzlanmaya başlıyor, ben de uğraşmaya başlıyorum, anca 10'da uyuyor. Meme de olmasa sabaha kadar duracak herhalde. Ondan sonra da gece kuşu oluyorum naapim
Off canım abur cubur çekti, bizim adam olsa söylerdi bakkaldan, bu saatte ben de arayıp isteyemem, yazık banaa
oğlumda gece 3 de uykusunu almış bi şekilde uyandı yatağında oturuyor bi de bize sesleniyo oyun oynamak istiyo kereta:))) 2,5 saatte tekrar uyutamadım sonrada sabah uyanmadı bide artık yarım saatte uyuttuğum çocuk 2 saatte uyumuyo ya sekizde uyutmaya başlayıp ona doğru ancak uyutabiliyorum
Maşallah erdeme gercekten artık daha dikkatli olmalıyızErdem minik minik emekliyor ve rahatça sürünüyor çok mutluyum ama bir o kadar da endişeli istediği her yere ulaşıyor. iki gündürde ayağa kalkma çabasında artık daha dikkatli olmam lazım , rahatlık bitti
Güle güle kullansın paşam ben de aldım ama dışarı çıkarken pantolon altına giydiriyorum ev de de giydirelim yabenim oglana kilotlu corap aldim oh yaaa. gunde elli kere corap giydiriyodum abartisiz. cikarabildigi herseyi cikariyor. sapka aldim eldiven aldim direk atiyo yere
kilotlu corap giydireliberi(dunden beri yani) yurumesi ilerledi. meger pantolonla rahat adim atamiyomus :) 3-4 metre minicik adimlarla yurudu bugun.
esimle tam aramiz iyi gidiyo derken sacma sapan tartistik yine.
topigi boslamayin. topigimizin birinci zillisi yok bu aralar? add senden bahsediyorum
hadi bakalim yarin iyi bi doldurun da gecmisi okumak zor olsun yine
Ben de inek sütü vermek istiyorum yaşını bekliyorum ama şimdiden sulandırıp vermeye başlasam mı kiGunaydın kıZlarr
Yeldacım çook geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.annene acil şifalar diliyorum .. Hırsızların da ıkı yakası bi araya gelmesın inşş:))
Fly hayırlı olsun canm.yuruyunce herşey daha da zorlaşıyor yanımda bitiveriyor anlamıyorum bile ne zaman geldi gitti.bi burak alışmış boyu yetmeyen masa üstüne falan parmak uçlarına kalkıyı deli sanki erişcek yawww:))) herşeyi ağzına atıyo ama yutmuyo ağzında oynuyo..ağzı kapalı olunca anlıyorum bişi ar parmağımı bi daldırıyorum:))) yarabandı, peçete parçası , iplik, yaprak herşey denk gelebiliyor:)) kımbılır neler yutttu şimdiye kadar(
Ferdammm ne uzun yazmışsın yine..fatihin yeni resimlerinden ekle bakalım..kaç kilo oldu:))
Repu külotlu çorabınız hayırlı olsun bende alıcam yaa.dışarı çıkarken mı giydiriyrsun evde pijama içine falan mı?
Bizimkide ayağında patık panduf tutmuyor ıkı çorap giydiriyrum ama yınede üşür gibime gelıyor siz ne giydiriyorsunuz?
Esracım sanada gunaydınn.kar yağda hava yumşucak baya..
Ben oğlana ıkıncı uykusundan uyanınca 6 da çorba yada yoğurt yada meyve veriyorum yatacağına yakın 9 gibi dolayısıyla acıkıyor ne verebılırım? Bebelac devam sütü aldım içmiyo begenmedi.dolapta ki sütlerim bitti.kendım gece 11 de sağıyorum 4 saat dayandıgı için iyi oluyor gece kalktıkca ondan veriyorum 130 cc civarı. Uyumadan once ne. Veriyosunuz? Bide bebelac hazırladım ama böle bi tuhaf kokuyodu benım buzluktan çıkarttığım sütler gibi kokuyodu sizin devam sütleride öyle kokuyormu?? Devam sütü değilde keçi sütü yada inek sütüne mi geçsem o öğünde? Rahatsız edermı gece? Çok sordum:))) öpüyorum hepinizi:))
Canım ya bizimkide hiç sevmedi ya arı mamayı sevmeyen bebek yok dediler onuda sevmedi bi de sütlü pirinçliyi ve gogly deneyeyim bariRuzacım tutkucum teşekkür ederim
Tutku ben son öğün olarak aptamil sütlü pirinçli veriyorum yatmadan 2 saat önce ek gıdayı kesip yatarken de emzirince daha iyi uyuyor yatmadan hemen önce katı gıda verince ilk üç saat, saat başı uyanıyor nerdeyse
bizim oğlan kaşık msmalarını hiç sevmedi sütlü pirinçliyide beni kırmamak için nezaketen yiyor gogly nasıl bişey ruza anlatınca çok merak ettim bende denicem :)
Canım buradayım okuyodum epey birikmiş deselerm ruza nooruyonuz bakiiim asagida :)