2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Annene Çok geçmiş olsun canım hastaneler hırsızlığın en çok olduğu yerlermiş zaten cana geleceğine mala gelsin
ben çok uzun zamandır tuz koyuyorum canım tuz koymazsam hiç yemiyoda
Parçacıklı şeyleri yutmada zorluk çekiyodur zamanla alışır kusması ondandır bide öksürük devamlı mı ara sıra mı geniz akıntısıda kusturabilir
Ek gıda öncesi de çok kusuyomuydu reflüde en başından kusma oluyormuş da
Allah kavuştursun canım
oğlumda gece 3 de uykusunu almış bi şekilde uyandı yatağında oturuyor bi de bize sesleniyo oyun oynamak istiyo kereta:))) 2,5 saatte tekrar uyutamadım sonrada sabah uyanmadı bide artık yarım saatte uyuttuğum çocuk 2 saatte uyumuyo ya sekizde uyutmaya başlayıp ona doğru ancak uyutabiliyorum

Maşallah erdeme gercekten artık daha dikkatli olmalıyız
Güle güle kullansın paşam ben de aldım ama dışarı çıkarken pantolon altına giydiriyorum ev de de giydirelim ya
Ben de inek sütü vermek istiyorum yaşını bekliyorum ama şimdiden sulandırıp vermeye başlasam mı ki
Canım ya bizimkide hiç sevmedi ya arı mamayı sevmeyen bebek yok dediler onuda sevmedi bi de sütlü pirinçliyi ve gogly deneyeyim bari
selerm ruza nooruyonuz bakiiim asagida :)
Canım buradayım okuyodum epey birikmiş de

Disarda kar firtina buz.. yarim metre var olan kar ustune de yagdi. Arabâlar yokus asagi yan yan kayiyor.iki araba carpacakti birbirine.
Tugba sivasta kar var mi canim vardir diye tahmin ediyorum.
Kizimin gozune okulda bir cocuk carpmis sandalyeyle. Kizarmis ogretmen cocugun annesini cagirmis. Bize bisey demediler nedense. Kizim gelince anlatti

çok teşekkür ederim canım okuyunca rahatladım bir iki gündür tekrar zorlamaya başlamıştım okuduktan sonra bıraktım zorlamıyorum
bi arkadaşımın kızıda iki yaşında yemeye başlamış önceden hiç bi şey yediremezmiş bir yıl içinde de gelişim olarak yaşıtlarına ulaşmış belki(umarım) oğlum da da öyle olur
Bi kaç gündür yeni yöntemlerle epey yemesi artmıştı miktarı arttıramasam da yeme süresi epey kısalmıştı ama dünden beri eski haline döndü ne yedirsem ağzında bekletmeye başladı ya da diliyle dışarı itiyo iki gündür burnu akıyodu birazda mızmız üşüttü galiba
gunaydin ahali

Selerm tahlilerde birsey cikmamadina sevindimm, dis yok mu hala?

Bana satasan cemkiren ilisen var mi gecmisi okumadim yine operim
yok canım ya bi kızarıklık falanda yok dört gözle bekliyoz bakalım :)))

Selermcim sizin diş doğumgününde gelecek bence:)) hem diş partisi hem doğum günü yaparsınız işte ne güZel:))) artık çıkmazsa da dişçi arkadaşlarından bi protez hediye gelir:)
inşallah hem ikisi bi arada çıkar iyide olur :)))

Selerm

Repucum ugrasma bea yaptir gitsin ne guzel oyle bi sansin varsa..

Vavem duser anam carpar anam dur daha kres kazalari olur o kadar..Allah ciddi bisey göstermesin

Çok geçmiş olsun canım nasıl çarpmış nereye gelmiş bide size niye haber vermemişler ya kızarıklık morluk falan var mı bakmışsındırda tek gözünü kapatarak görmede bi azalma falan var mı diye bi kontrol etsen bişey yoktur ama içimiz rahat eder

Merhaba Bayanlar,

Ben Özlemyenilmez , evde butik pasta ve kurabiyeler yapmaktayım ürünlerim aşağıdaki resimlerdir.
İhtiyac anında camı kırın modundayım

Misafirleriniz ve kendinizi mutlu hissetmeniz için birbirinden güzel kurabiyeler hazırlamaktayım,

Meleklerininiz için kurabiyelerin tanesi 2TL'dir.

Ürünlerim ,
Çubuk kurabiye
Bebekli badem şekerleri ( Tül kese ile servis edilir )
Şişiler ( içine isterseniz kolonya isterseniz lavanta veya duş jeli yada jelibon karar sizin )
Kavanoz kurabiyeler

Siz Hayal edin ben yapıyım

Eki Görüntüle 889124 Eki Görüntüle 889134 Eki Görüntüle 889133 Eki Görüntüle 889132 Eki Görüntüle 889131 Eki Görüntüle 889130 Eki Görüntüle 889129 Eki Görüntüle 889128 Eki Görüntüle 889127 Eki Görüntüle 889126 Eki Görüntüle 889125 Eki Görüntüle 889136

nerdesınız yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım hafif bişeydir atlatır inşallah çabucak
Canım bizdede günden güne değişiyor iştahı , etkileyen o kadar faktör var ki uykusu gazı tata yapıp yapmadığı ortam sıcaklığı hastalığı gün içinde aldığı kalorı vs o yüzden dert etme düzelir yine
bizim erdem de ağzında bekletmeye başlamıştı bir defa huy edinirlerse vay halimize o yüzden unutturmak lazım ben artık sevmediği şeyleri vermiyorum doyduğundada ne kadar yemiş olursa olsun bırakıyorum yedirmeyi bide sık beslemiyorum artık iki öğün arasını açtım 5-6 saati buluyor , aralarda emziriyorum bu sayede unuttu

Repu evde 50 kişi çokmuş yav sana canı gönülden yardım edecek birileri olacak mı yanında ? O gün senin oğluşunun doğum günü olacak annesi hizmetle uğraşacaksa ne anlarız bu işten . Gerçi herşey önceden hazırlanır koyulur masaya bizdeki gibi çay fanatikleri de yoktur orda ama çocuklu anneler illa bişey isteyip duracaklar çocukların yemekleri uykuları vs için
Bende evde yapma taraftarıyım ama 25 kişi ya olur ya olmaz bide kayınvalidem görümcelerim ablam olcaklar yardım ederler
Pastayıda böyle bir fırsatın varsa değerlendir bence doğumgününü evde yapacaksan diğer hazırlıklar yeterince oyalayacaktır seni

Selerm

Repucum ugrasma bea yaptir gitsin ne guzel oyle bi sansin varsa..

Vavem duser anam carpar anam dur daha kres kazalari olur o kadar..Allah ciddi bisey göstermesin

Bende ençok bunu alışkanlık haline getirirse diye korkuyorum ama galiba geç kaldım yine de unutturmaya çalışayım da su yemek aralarını uzatmayı yapamam eve 3 gibi geliyorum öğle yemeğini iki gibi yemiş oluyo öğleden sonra uykusu, yoğurt, akşam yemeği, emzirme derken hepsi peşlpeşe oluyo yatma vakti geliyo arayı bi türlü açamıyorum

yine tek başımayım,bole abuk sabuk saatlerde gırersem olacagı bu
hepinizi opüorum

selam everybody

Dün gece uykusuzduk yine, başım çatlıyo minoset bombardımanına tuttum kendimi.

Kizlar gecmis olsun dilekleri ici tesekkur edeym dedim gecti gitti. Su ari mayayla goglyi hic yapmadim ya. Irmikli meyvelisi var simdi. Benimki kasik mamalarini yiyo ama ona sira gelmiyo. En soon altida corba iciyo finish. Sekizde bile mama yedirsem gece saat basi kalkiyo. En azindan obur turlu iki saat falan uyuyo. Her gun surup aliyim diyorum sonra vazgeciyorum.

yok bebemmm yok sayılır yani 1 parmak bile yok yağmıyor nedense ama felaket soğuk laa
kağan ilk defa yorganla yatıyor yavrum eziliyor resmen,
neden arada başladı ana okuluna onu soracaktım unutmuşum:44:
arada bişey çıkmasın diye çağırmamıştır
geçmiş olsun daha çook olur böyle vurma kırmalar maalesef bazıları komando yetiştiriyor çocuk değil

Kaşık mamalarını çok gerekli bulmuyorum ben mecburi durumlar dışında kullanmazdım sanırım..bebek iştahsız olur zayıf olur ek gıda sıkıntısı olur vs..daha hiç almışlığım yok:44: devam sütü kullanıyorum oda mecburiyetten malesef.

bitfl geçmiş olsun annem ben de parolcuyum bide oğlumun ilaçlarını içiyorum hastayım ya
peditus dolven falan fulya ne kadar doğru yapıyorum bi bakıver bana,

bitfl geçmiş olsun annem ben de parolcuyum bide oğlumun ilaçlarını içiyorum hastayım ya
peditus dolven falan fulya ne kadar doğru yapıyorum bi bakıver bana,

Sağol canım..sanada geçmiş olsun..onlar etki yapmaz büyüklere heralde ama normal ilaçlara nazaran iyidir heralde..uzman yorumu almak lazım flyyyyyyyy

hee iştahsız mı olur ki
ben milupanın piskevütlüsünü veriyorum yatmadan bide emiyor daha iyi uyumaya başladı
bide biraz kilo aldı gibime hgeliyor,ha bu ara iştahsız ama hastalıktan sanırım,

burnu çok feci tıkalı tonimer ve otri kullanıyoruz ama çok ağlıyor daha iyi fikri olan var mı
şu burun bandlarından alsam olur mu ki

Sağol canım..sanada geçmiş olsun..onlar etki yapmaz büyüklere heralde ama normal ilaçlara nazaran iyidir heralde..uzman yorumu almak lazım flyyyyyyyy

basit mantık içinde parasetamol var mı diye bakıyorum var oluyor bebelerin ilaçlarında zaten içiveriyorz
oğlumlan ortaklaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…