2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
 









Ay_she teşekkürler.
Arkadaşlar ben de dün akşam gittim doktoruma korka korka.Çünkü biz sadece 5 haftalıkken keseyi görmüştük,1 ay sonra gelin demişti.İşte o 1 ay geçti ve dün hem "tek" olan bebişimizi,hem kıpır kıpır oynattığı ellerini,hem de pıt pıt atan kalbini gördük.Kalbinin sesini de dinledik.Allah nazarlardan korusun hepimizin yavrusunu.Burda kimin güzel yazısını okusam mutlaka maşallah bebişlere diyorum:)Bebeğim 9 hafta 3 günlüktü dün fakat ultrasonda 10 hafta 3 günlük görünüyor maşallah.Boyu 31.6mm maşallah.Ben folik kullanıyorum artık son haplarım.Bir daha alma dedi doktorum.Gebeliğin sonuna kadar demir ilacı içecem.Eksikliğinden değil bebek için önemli olduğundanmış.10-14 temmuz arası tekrar gideceğiz ve ikili test yaptıracağız.Allahın izniyle hep güzel geçer hamileliğimiz hepimizin.
 
Canım aynı sorun bendede var. Bende kaşıntı cok fazla ama... Bizde hemen randevu aldık. Yarın gidiyoruz doktorumuza.
Dediğin gibi hemde bebişi görmüş oluruz

ah cnm tahminim doğru çıkmış mantar ..neyse buna şükür.. ve hangi ilacı kullanacağımı ne yapacağımı bile biliyordum yakında doktor kesilicem eşime ne dediysem doktor dedi çıkınca o bile güldü :)

travocort krem verdi,vagi-flora fitil verdi..birde vajinayı sirkeli su ile temizlememi söyledi ki ben bunu okumuştum bir kaç kez uyguladım rahatlatıyor gerçekten ama bebeğe zarar verirmi diye hep kullanmadım dedim en iyisi doktor teyidlesin hem 10 gün burada olmayacağız tatile çıkıyorum şehirdışında olucam aklım kalırdı iyi oldu....

bebekte hiç bir sorun gözükmüyor şükür, kalp atışını eşimede dinletti doktor ..böyle yani buna şükür...

doktor daha kapıdan girince sorun olduğunu anladı ah şu bebeği bir büyütebilseydik dedi gülüştük inşallah daha ne yan etki varsa görmem hiç birini..

bu arada 7+4 gözüküyoruz hala gerideyiz yani inşallah yetişiriz SAT a..
 
Son düzenleme:
bu arada kızlar hastaneden 2 li test fiyatı istedim 75 tl dedi uyuzlar çok gibi geldi bana 2 li için...

sizler ne kadara yaptırdınız he birde dediki kandan mı ultrasondan mı :44: bu kan olanın fiyatıymış ultrason olanı başka bir şubesinde varmış onda ssk indirimide yokmuş kim bilir o kaça sormadım bile...

sizin ki kanda mı bakıldı ,fiyatı ne kadar ?
 
 
Son düzenleme:
çok üst üste soru oldu ama bir de özel sigorta yaptıran var mı ?
acaba daha mı karlı olur diye düşünüyor eşim bende kararsız kaldım istanbulda hastaneden hastaneye koşturmak çok zor geliyor devlete yaptısam tesleri çok zor çalışırken...
 

Senin ki Ucuzmuş..
Ben Yarın 200 TL'ye Yaptıracağım..
 

Canım ben devlette yaptırdım ense ölçüsü 1.25 cm çıktı kan testide
Yaptılar onun 18 gün sonra çıkacakmış sonucu üstelik ücretsiz
Bence skk da yaptir bosuna para ödemeye gerek yok
Ben isteğe bağlı ödediğim için mümkün mertebe skk dan
Yararlanmaya çalışıyorum
 
Son düzenleme:
 

bende bır tane okuyabılırım belırlı bır suresı var mı yarın okusam olur mu ??
 
Senin ki Ucuzmuş..
Ben Yarın 200 TL'ye Yaptıracağım..
2 li yi mi kim bilir 3 lü için kaç ister :)

anladım cnm saol öyle yapıcam heralde , iş yerinden izin al devlette koştur zor geliyor ,geçen kan testi için bir sürü sıra beklemiştim devlette..başka bir hastane araştırayım en iyisi testler için orası yoğun sanırım..
doktor a sordum ne zmn diye 3 hafta sonraya kontrol verdi o zmn söylerim dedi..araştırmaya başlıyayım en iyisi..
 

ben 90 tl ye yaptırdım canım, kandan benimki, yanlız beni ordaki görevliler yanlışlıkla ultrasona da gönderdiler onu da bedavan yaptırmış oldum tabi sonra farkettiler benimkinin kandan olması gerektiğini ben bebeğimi detaylı gördüm
 

kandan ve ultrasondan diye 2 yemi ayrılıyor?kusura bakma ilk kızımda ikili test yoktu:)3lü test yaptırmıştım kandan bakmışlardı.
şimdiki nasıl olucak acaba.
bu arada şanslıymışsın beleşe gelmiş ultrason:)
bende aacaba diyorum devlettemi yaptırsam.ben özele gidiyorum fiyatda almadım.bakalım haftaya bi araştırayım
 

normalde kan değerlerini ölçüyorlar bi de ense kalınlığına bakıyo doktorun, bazı durumlarda da ekstradan ayrıntılı ultrasona gönderiyo doktor, daha hassas. yani benim gittiğim yerde öyleydi. benden ayrıntılı ultrason istememişti ama beni oraya yönlendirdiler, onun ücreti ekstra ama ben vermedim :)
 
ya kızlar şu ikili üçlü testleri birtek ben yaptırmıcam galiba.aslında merak ediyorum siz allah korusun olumsuz bir sonuç çıkarsa bebeği aldırırmısınız.yoksa sadece içiniz rahat etsin diyemi yaptırıyonuz.ben yaptırmıyacağım.kafamı karıştırmayayım boşuna.bazen bişey olmadığı halde şüpheli falan çıkıyor.sizin düşünceniz ne bu konuda.yaptırma amacınızı merak ettim yani.
 
ay she cım benıde lısteye eklermısn hiranurm yas 21 kılo 61 bebısn dgmu 31 ocak midyat

hiranurm merhaba.Özelden mesaj atamıyorum.Midyatta mı yaşıyorsun?Oralı mısın yoksa görev icabı falan mı?Ben 2009-2010 arası orda öğretmendim.çoooooook özlemle anıyorum orayı da Midyat yazınca merak ettim.
 
arkadaşlar merhaba.Bende 4 düşükten sonra 5.kez hamileyim 11.haftamdayım.Ama tahmin edersinizki paranoyak bir vaziyetteyim.Herşeyden korkuyorum hızlımı kalktım birdenmi eğildim vs.hergün kafama takacak bişey buluyorum.bebek şimdilik iyi inşallah hep böyle devam eder bebeğime sağlıkla kavuşurum.Bebek bekleyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah.bende kan pıhtılaşması var ve iğne kullanıyorum.Dünde yere oturmuştum ve kalktığımda bacağım uyuşmuştu.Bu seferde acaba kan akışında problem olmuşmudur bebeğe zarar vermişmidir diye kurup duruyorum kafamda.Sizce bi zararı olurmu?Sevgiler..
 
İsyerinden izin almak zor olabilir ona birşeyi diyemem ama
Ben çok beklemedim internetten randevu aldım saatimden 10dk önce gittim
Barkotu almak için 10 dk kadar bekledim sonrada içerdeki hastayı
Bekledim biraz o kadar yani özelede gitsen okadar bekler insan
Hatta kalabalıksa dahada bekleyebilirsiniz ama tabi izin konusu sikintiliysa yapicak
Birşey yok
Okadar zor kararlarda bırakmasın Allah hakikaten öyle durum
Yasasam ne karar veririm bilmiyorum kıyamam gibi geliyor. İns
Kimse bunları yasamaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…