yaşasın topiğimiz çok üzülmüştüm kapandın diye...açılmış olmasına çok sevindim...
evet canım açıldı :)
KiZlar moralim çok bozuk esimle tartıştık ilk defa tartışmıyoruz ama şimdi evden çıktı biraz dolanıyim diye ilk defa böle yapıyo kendimi strese sokmak istemiyorum ama kendimi kastım sanırım sol kasığım ağrıyo Bebeim etkilenmez ins Off ya valla aglamakta istemiyorum :2:
canım 13. haftana gırmıssın bence kasıgın rahmın buyudugunden agrıyo mumkunse bı vücudunu yıka rahatalrsın ayakalrınıda yuksege koy uzan ohh
canım ınsallah guzel haberlerle gelrısınn :)
ohhh maşşallahh kuzunaaa :)))cnm yaa kanama alanının küçülmesinede çok çok sevindimm hep böle yolunda gitsin inşallah herşeyy
canım sağol bende coks evınıyorumda ıste dr leke goruru gormez buraya gel deınce azbucuk heycanlanıyorum :) cok sukrukı hersey yolunda bebısımde cok ıyı maşallahhh
ay she cım benıde lısteye eklermısn hiranurm yas 21 kılo 61 bebısn dgmu 31 ocak midyat
eklerım canım :)
arkadaşlar merhaba.Bende 4 düşükten sonra 5.kez hamileyim 11.haftamdayım.Ama tahmin edersinizki paranoyak bir vaziyetteyim.Herşeyden korkuyorum hızlımı kalktım birdenmi eğildim vs.hergün kafama takacak bişey buluyorum.bebek şimdilik iyi inşallah hep böyle devam eder bebeğime sağlıkla kavuşurum.Bebek bekleyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah.bende kan pıhtılaşması var ve iğne kullanıyorum.Dünde yere oturmuştum ve kalktığımda bacağım uyuşmuştu.Bu seferde acaba kan akışında problem olmuşmudur bebeğe zarar vermişmidir diye kurup duruyorum kafamda.Sizce bi zararı olurmu?Sevgiler..
canım bende de kan pıhtılaşamsı var benımde uc kaybım var durumunu anlayabılıyorum....sımdı otuturken oturdugun zemının bacagını kesmemesıne dıkkat etmen lazım
1 saat oturunca kalkı bı 15 dk dolaşman lazım bacagını kırma bırde uzat hep böylece hem uyusma hemde şişşlik yasamazsın
cunku ben muahsebecıyım ve ıs yerınde benzer seyelrı yasayabılıyorum ayagımı uzatacagım tahta yaptırdılar uzatıyorum oh rahat mesela mouse kullanrıkende
,
kolum basılı kaldıgı ıcın amsada kolum uyusabıulıyo ama esneme hareketleri yapıyorum duzleıyo canım zaten o uyusukluk gecmezse bı soru n vardır hareket edınce gecıosa sorun yoktur ınsallah :)
bu arada kızlar hastaneden 2 li test fiyatı istedim 75 tl dedi uyuzlar

çok gibi geldi bana 2 li için...
sizler ne kadara yaptırdınız he birde dediki kandan mı ultrasondan mı :44: bu kan olanın fiyatıymış ultrason olanı başka bir şubesinde varmış onda ssk indirimide yokmuş kim bilir o kaça sormadım bile...
sizin ki kanda mı bakıldı ,fiyatı ne kadar ?
oo o kadar para verıp yaptırmam özelde ama devlettekı dr um yapcak bakalım hem cidden kesın sonuc bıle cıakrmıo sadece tarama testı canım
yazık ben uzuluyorum fahiş fiyat ıstıyo bazı yerler ya kolay kaznaılmıyokı :S altı sütü bı test
çok üst üste soru oldu ama bir de özel sigorta yaptıran var mı ?
acaba daha mı karlı olur diye düşünüyor eşim bende kararsız kaldım istanbulda hastaneden hastaneye koşturmak çok zor geliyor devlete yaptısam tesleri çok zor çalışırken...
canım muahsebe ile beraber sigortacılıkta yapoıyoruz biz şu anda sen özel sağlık sigortası yaptırıp yararlanamazsın cunku hamılesın
eğer hamıle kalamdan once yaptırmış olsaydın faydalanabılırdın....bir de pıhtılaşam gibi hatsalıkalrı olanalrda sağlık sigortası yaptıramıyoalr...
hiçbi şirket bu rıskı almıyor cunku pıhtılaşma kaynaklı pek çok hastalık olabılıyor veya beldn amelıyat olmus bi insan mesela sağlık sigortası yaptırsa dahı
beli sağlık sigortası kapsamında olmuyor maaleseff bölede kuralları var :)