tutku ya bende sana ne sorcaktım. yürümeye başladı ya senin çocuk. uykusu değişti mi diye. hani yorulur belki diye. ama saat başı yazmışsın yıkıldım
bi de neden süt sağıysun. artırmak için mi meme mi almıyo?
takipçiler artıyo ama bizde bi icraat yok:) benimki o zamanlar sadece anne stüyle 7 8 saat uyuyodu evet. ama 6 aylıkken bozulmaya başladı. ve 7aylık olduğundan beri saat başı uyanıyo. yani pek de belli olmuyo bu işler. ama sihirli bi değneği yok bu işin benim anladığım.
Canim ac oldugundan mi emiyor, yoksa aliskanlik mi.. Sagip versen belki daha uzun sure uyur.
İcin neden sikildi.anlat sen, uzm psikilogumuz var bizim.. :) rahat olabilirsin sikma kendini.adin neydibu arada..
Ay maasallh cok tatli
Naber ahali
Ruza cok seker yaa yerim o ciddiyetini kucuk adam seni
Fulya maasallah seni oglusa da
Hain purcak cevap vir konu okuyor kaygisiz
günaydın canım.. idare ediyor utku bey. burnu tıkalı yine ama gece uykusu haftasonuna nazaran daha iyi. hepimizin günleri aynı geçiyor güzelim ya.. böyle böyle ömürler tükeniyor işte..Günaydn kızlar
Umarım herkesın keyfi yerındedirr.
Ruza çokk geçmiş olsunnn utkuma, şimdi daha iyidir inş.
Benimde hayatımdaki herşey aynı kalk süt sağ giyin oğlanı oyala işe gel çalış eve git süt sağ oğlanla oyna yemek yedir uyut sofra kur topla oğlana yoğurt yedir uyut süt sağğğ uyu gecede saat başı ağlamalarla uyannn......
Ben bebekten önce nasıl bi hayat yaşıyormuşum anlamıyorum nasıl kayıtsıZca sorumsuzca dolanıyormuşumm:)))
Artık 3 te çıkıyorum((
annem geldi yunanistandan.dün gidicektim görmeye eve geldim 3,5 oğlan sürekli bacağıma yapışık yürüyor. Kesınlıkle ayrılmıyor dibimden..tam giydircem ağzını benim dizime vurdu.ağlamaya başladı bi kaldırdım ağzı kan içinde dişi dudağını patlatmış durmak bilmedi kan üstü başı battı. Onunla uğraşırken gidemedim..süt sağdım içirdim uyuttum... Bugun gidicem inşş.bu haftada kv gelicek annem biraz dinlensin...
Bizim oğlan bi huy belledi gece 4-5 gibi uyanıyor gözlerini açıp yatağından bize bakıyor ı ı ııııı diye bağrınıyo bi kalkıyom dikmiş gözleri bana bakıyo:))) daha önce gözler kapalı ı ııı lardı :))) alıyorum ayağıma 2 saat sallıyorum arada eşim devralıyor( işte bizde böleeee
Arada girip okuyorum ama yazacak pek te bişi bulamadığım için katılamıyorum.hepinizii çoook öptümmm.
oyy.. yirim seni.. hadi ama toparlanın artık... kendinize gelin.Ruzacım kv bırakıyorum ya bakma sen benim tribime 2 apartman yanımBazen geliyolar bana yoğunumu bu aralar biraz keyifsizim düzelir..
Tutkucum geçmiş olsun annemm..
Fly Allah bağışlasın çok tatlı..
Ela235 5 aylık 9 saat uyuyan bebek olmaz 1000/1 dir boşver sen her yazılanı..3 saatte bir normaldir hepimiz öyle kalktık..10 aylıklar hala öyle kalkıyolar. Bu doğrultuda planlarını yap..Aynı saatlerde yatırmaya çalış..çok sıkta yatırma uyku araları uzun olsun biraz..
çorba gayet besleyici duruyor..Baltacımmyürümeyle yorulmayla ne kadar alakalı bi durum bu uyku bilmem ama bizde kesınlıkle yorgunlukla bi alakası olmadı.sadece uyurken çok daha kolay uyuyor çok yorulduysa 3 sallamya falan uyuyor. Ama gece çok sık kalkıyor hele gecen gece ben yatırdım o kalktı..ses olmasın diye artık tuvaletr bile çıkmıyorum neves almıcam yakında:)) belkide 5. Diş falan geliyodur bilmiyrum.dün gece 3 defa kalktı ikisinde biberon aldı 3.de beni emdi.
Sağıyorum çunku benım oğlan 3 aylık memeyi redetti.ben işe başlamıştım belki bana küstü belki biberonu sevdi uzun süredir sağıyorum.ve artık makına sesinden nefret ediyorummm:)))) sabah öğle akşam sağıyorum artık... Bide eskiye göre azaldı artıkk. Bi sağımda anca 120 çıkıyo.
Kızlar ben 2 haftadır çorba yapıyorum içine ne bulursam koyuyorum acaba çok kuvvetli oluyormudur???
Havuç patates 1 kaşıkla pirinç kımızı ve yeşil mercimek bulgur,nohut fasulye bide kemik suyu bu kadar.??
Baltacim:) cok hosuma gitti de ben en iyisi adimi soyleyeyim. Bana yelda diyebilirsiniz gencler:)
120 az mi super bence. Masallah. Ben de ne kadar sutum var merak ediyirum ya.
Naber ahali
Ruza cok seker yaa yerim o ciddiyetini kucuk adam seni
Fulya maasallah seni oglusa da
Hain purcak cevap vir konu okuyor kaygisiz
cevap verıorm merhabalar
ne yazacagımı bılemıorum ben de bu aralar ,kafam karışık her sey cok hızlı hayatın gerısınde kalıorum gb gelıo,gunler hızlı her seyım yarım yamalak.. allahım yareppim ii diilim
burnu tıkalı olduğunda da horluyorlar, kaloriferler yanıyosa kuruluk da olabiliyor. geniz etinden şüphelenme hemen bence.moralim bozuk ceyran kesik hele bir de sen yoksun ya çok yazık. bu şarkıyla güne merhaba diyorum. bazen bana çok zor geliyo her şey. bugün evde yatmak istiyorum. sadece yatmak ama. o kadar. neyse olmayacak bişeye hayal kurmiyayim.
kızlar bazen bnm kızım horluyo. bikaç gecedir bunu yapıyo.
ben de horlarmışım bebekken. ama annemler goturmemişler o zman doktora. ya bu ara ben de horluyorum. onun odasında yatıyorum ya. duyuyo heralde beni. gunduz falan gozu açıkkken aynısını taklit ediyodu. ama gece uyrken edemez heralde. doktora götürcem de geniz eti ameliyat cart curt derse?
var mı bi şey bilen bu konuda.
Ruzamm odayı ayırdık da biz onun odasına taşındık:))) odasindaki kanepeleri birleştirdik koca bi yatak yaptık kendimiZeakşam eve gidince bi resmini paylaşırım.o karyolasında yatıyor uyandıkça süt veriyrım pışpışlıyorum yerine koyuyorum yada ayağımda sallıyorum... Odasını 6 aylıkken ayırdık ilk2 hafta ayrı yattık baya rahattık 2 kere kalkıyordu ne zaman ek gıda ve diş Zımbırtısı başladı herşey altüst olduu
Burçakım sendemi geldin depresyon köyüne:)))
Günaydn kızlar
Umarım herkesın keyfi yerındedirr.
Ruza çokk geçmiş olsunnn utkuma, şimdi daha iyidir inş.
Benimde hayatımdaki herşey aynı kalk süt sağ giyin oğlanı oyala işe gel çalış eve git süt sağ oğlanla oyna yemek yedir uyut sofra kur topla oğlana yoğurt yedir uyut süt sağğğ uyu gecede saat başı ağlamalarla uyannn......
Ben bebekten önce nasıl bi hayat yaşıyormuşum anlamıyorum nasıl kayıtsıZca sorumsuzca dolanıyormuşumm:)))
Artık 3 te çıkıyorum((
annem geldi yunanistandan.dün gidicektim görmeye eve geldim 3,5 oğlan sürekli bacağıma yapışık yürüyor. Kesınlıkle ayrılmıyor dibimden..tam giydircem ağzını benim dizime vurdu.ağlamaya başladı bi kaldırdım ağzı kan içinde dişi dudağını patlatmış durmak bilmedi kan üstü başı battı. Onunla uğraşırken gidemedim..süt sağdım içirdim uyuttum... Bugun gidicem inşş.bu haftada kv gelicek annem biraz dinlensin...
Bizim oğlan bi huy belledi gece 4-5 gibi uyanıyor gözlerini açıp yatağından bize bakıyor ı ı ııııı diye bağrınıyo bi kalkıyom dikmiş gözleri bana bakıyo:))) daha önce gözler kapalı ı ııı lardı :))) alıyorum ayağıma 2 saat sallıyorum arada eşim devralıyor( işte bizde böleeee
Arada girip okuyorum ama yazacak pek te bişi bulamadığım için katılamıyorum.hepinizii çoook öptümmm.
en azından ayırmışsınız ya odayı darısı başımıza
Bituful ruza wave nillmoon teşekkür ederiz canlar :)
Tutku fasülye bulgur mercimek nohut hepsini bir mi koyuyosun ben mercimekle bulguru bir koyduğumda 2 gece uyuyamadı erdem kıvrandı gazdan o gün bugündür bunlardan tek çeşit koyuyorum bazen tek çeşitte bile gece uykusu sıkıntılı oluyor tesadüf mü yoksa çok mu hassas sindirim sistemi anlamadım
Repu "yaw he he " ne anlama geliyor:)) bi arabanın arkasına da yazmışlar da merak ettim