2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Kostura kostura alisveris yaptim geldim hava guzel oglani disari cikardim..neyse simdi salliyorum uyursayemek yapacam..yalniz yarim saattir karnimi ve memitolarimi oyle bi tekmeliyoki mahvoldum..sanki doping almis bi sn durmuyo ya etermi koklatip bayiltsam

Niye herkes depresyonda ya birakmadiniz bi basima gireyim depresyona:86:

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun. Bizimki de bu ara sürekli kafasını orayaburaya vuruyor, korkuyorum bir şey olacak diye. Mama sandalyesine otururken kendini arkaya arkaya atıyor, yapma dedikçe gülmekten katılıp daha beter vuruyor.

Neyse canım unut sen o günü unut sil hafızandan bir dahaki pazara program yap; arayan soran olursa da bir yere davetliyiz, bekliyorlar dersiniz

[video=youtube;lWTejdhsyqE]http://www.youtube.com/watch?v=lWTejdhsyqE&feature=youtu.be[/video]

Kızlar duruşuma yollar gidişime hasta...

Ruzam bu çocuk çooook çok tatlı ya kelime bulamıyorum ifade etmek için yanında olup mıncıklamam lazım

Eki Görüntüle 865472

Oldu galiba sonunda bu da bizim sıpamız

Maaşallah kuzuya ya hakikaten bizim forumdaki bütün bebişler çok güzel, ocak doğumlular böyle oluyor herhalde, bir dahakileri de ocağa denk getirmek lazım Paris gibi

Kesintisiz 9 saat çok zor canım, yani kırk tanede bir tane çıkar. Allah yardımcın olsun, inşaallah düzene girer.

Yavrum yaa içim kalktı çok geçmiş olsun canım, kan görünce daha fena oluyor.

Ben en son bugün semizotu, bezelye, patates, soğan ve bulgur karışımı bir çorba yaptım. Blenderdan geçirip içine kuzu kıyması koyuyorum.

Ondan önce patates, soğan, havuçla mercimek çorbası yapmıştım.

Ya da mesela karnıbahar, kereviz, pırasa, pirinç filan koyuyorum.

Her çorbaya bir tahıl, bir et türü koyuyorum.

Bir koyduğum sebzeyi öbürüne koymamaya çalışıyorum.

ferda hoşgeldin nöörüyon????

sen boş boş konuş dur, takan yok manasına geliyo galiba en azından ben o manada kullandım.

Sağol Repucum naapem işteyim, anca okudum bütürdüm. Sen nöörüyon?

Bizimki artık emekleyyooo!

Ya işte Bitufulum tam bir birlik halindeyiz, depresyona bile hep beraber gireriz

Ben de sallarken belinden ve karnından zorla tutup gitmesini engellemeye çalışıyorum, o kadar direniyor ki uyumamak için, ilginç şarkı söylersem dinliyor, sonunda küt diye gidiyor. Uyumadan önce son enerjilerini boşaltıyorlar herhalde

Tavuk suyundan corba yapiyo msn arkadaslar doktorumz markettn alinan tavukla yapicaksan hic yapma dedi ama her zmnda koylerden bulunmuyo koyde yada yakininda oturanlar sanslilar

nörüyim ferdacım uğraşıp duruyorum fındışla. emekliyo diye tebrik mi ediyim sabırlar mı diliyim bilemedim çok feci yaramazlaştı benimki emekledikten sonra. yapışıyo paçama nereye gitsem

nilmon ben tavuğun kendini veriyorm suyunu değil, market tavuğu haliyle. et suyuna yapıyorum genelde çorbaları. son günlerde et suyu bitti kıyma atıyorum yemiyo uyuzz

Kızlar ben ilk zamanlar corbalara 3-4 sebze koyuyordum simdi et suyuna tek cesit sebze koyarak yapiyorum tatlarina alişsin die
Yanlış mi yapıyorum?

Teşekkür ederiz reputable çok duyuyorum bu sözü erdem için ama tüm zamane bebekleri öyle olacaklar heralde :))
Ya ablam dediğin gibi uykusu feci ağırdır ve yeğenlerim annelerinin göğsünü açıp lık lık emip devam ederlerdi hayata tabi biz varken ve ablam hiiç uyanmazdı :)
Geçmiş olsun yavruna oluyor böyle kazalar

gecmis olsun canim, ben de dun ayni sekilde bacagima yapisik yururken sut tasiyor diye acele ettim. dizim ysnagina carpti, mor simdi yanagi

Teşekkür ederiz paris ferda bende aynı şeyi düşündüm gördüğüm tüm bebişler çok tatlı yemelik ısırmalıklar Allahım hepsini nazardan kazadan beladan korusun inşallah

Kızlar ben ilk zamanlar corbalara 3-4 sebze koyuyordum simdi et suyuna tek cesit sebze koyarak yapiyorum tatlarina alişsin die
Yanlış mi yapıyorum?

Çok doğru yapıyosun bende 3-4 çeşit katıyorum ama tadı hemen hemen aynı oluyor yarın öbürgün ıspanak havuç vs ayrı sevecekmi bilemiyorum

Tutku tel den yarım yamalak okuyorum şimdi gördüm yavruna çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah

arkadaslar uzun zamandır giremiodum şimdi evde netim var beni tekrar aranıza alırmısınız

Alisverisin dibine vurdum geldim..pert olduk ailecek.oglani yikadim simdi ayagimda.yarin yolculuk var hazirlik yapicim..gecmisi okudum ise gidince uzunnn uzunnn alintilar yapicim...sayfalari bos birakmayin..depresif halde olanlar gidin alisveris yapin.yarin herkesi depresyondan cikmis goreciim.topunuzu opuciim... :)))

Ne depresyonu yaaa bi kere depresyona girmeye zamanımız mı var arkadaşlar herkes bebeğinin başına dönsüüüün
Sebze çorbasını ben yanlışmı yapıyorum acaba
Patates,havuç,kabak,yeşil fasulye,bezelye,brokoli,soğan,bulgur,pirinç,kıyma veya et suyu çokmu karıştırıyorum hepsini birden yesin bi daha uğraşmayım istiyorum karıştırmanın bi sakıncası varmı acaba:26:
ooooof bide 56 kilo olmuşum çok moralim bozuk kesin olarak diyetisyene gitme kararı aldım aciiiil kilo almam lazım bu gidişle çiroza döncem hamile kaldığımda 58 kiloydum doğurdum daha beter oldum

Günaydın ahali
Ruzam yollarda misin
Iyi yolculuklar annene kavuş bakalim

Herkes nerde
Uyuyonuzmu
Bu saatte aaaa
Öğlen oldu be hadi kalkin

Doğum günü organizasyonu yapiyo musunuz kizlar bebislere

iştee evime geldim nihayet ohhh....
ama çok fazla işim var temizlükk yapılcek geçmişi de okuyamaycem
çok yazmışsınız,öperim hepiciğinizi

kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi
siz anağzın koynunda ben soğuktan ölem mi

çelişkilerle dolu bir günün sabahından hepinize günaydın lan :86:

Merhaba kızlar, kızım 6.hastalığa yakalandı çok moralim bozuk. bir bilginiz var mı bu hastalık konusunda? moralim sıfırrrr

gelelim asıl konuma : tikkatle okuyun lütfen

buğra nın diş yerinde yüzeyel bir beyezlık war ama dş ucu gibi değil. kızımın ki kızararak çıkardı. sizin bebelerin nasıl çıktı? bir de çok huysuz bağdaştırarak bu sefer kesin diş diyorum 10 güne çıktı çıktı, olmadı takma diş ölçüleri verdim uğraşamiycim

selerm canım war mı sizde diş belirtisi

Günaydınlar..

Nannen ve kağan hoşgeldiniz..

Tatlım12 geçmiş olsun bizde geçirdik forumdada çok geçirin oldu büyütülcek bi hastalık değil ateş düşürücü ver yeter bozma moralini.

Vavee kendi sayfana git yeni kankeytolara yelken aç hadi bakim:86:

Doğum günleri yaklaşıyo bir organizeyşın yok şimdilik..ilk ruza yapcak ondan kopya çekerük

Bi mekan fiyatı sordum bizim evin orda 2 saat için 2000 tl dedi sanki düğün yapacam hassss dedim..ben evimde apartman teyzeleri eşliğinde yaparım mis gibi dedim

canım iyi yapıyorsun sebze çorbasını. ben de benzer yapıyorum ona özel yaptığımda.içeriğinde sakınca olacak bişey yok. kendi yediklerimizden de yiyor. pilav, etli yemekler, ıspanak yemeği vs.

kilon normal gibi. ben de 56 yım. boyuma göre 60-65 olmam lazım ama iyi sanki böyle. boyun ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…