Eylemcim bizde de diş yok bi belirti kızarıklık tümseklik beyazlama hiç yok bizim dişlerin çıkmaya hiç niyeti yok
Bu sabah oğlum bizim yataktan düştü etrafı çele cevre çevriliydi emeklemiyoda nasıl yaptı da düştü anlamadım ama 60-70 cm sen kafa üstü düştü göz çevresi morardı yarım saat ağlamıştır çok korktum hala da korkuyorum bi daha bizim yatağa yatırmıycam yatıran arkadaşlar sizlerde aman dikkat edin hiç olmadı yere bi yatak atıcam orda yatsın okadar korktum Allah yavrularımızı korusun
bide bizim bakıcı yarın gelemiycekmiş işten izin aldım yarın evdeyim ama böyle durumlarda oğluşu bırakabileceğim biri olsa çok iyi olurdu burada tanıdığım herkes çalışıyo keşke yakınlarda bi akrabam falan olsaydı:))
Selerm geçmiş olsun canım ben de yaşadım aynısıni uyutmata çalışırken kendi yatağımda emzirmistim gözleri yarı kapalı uykulu halde yanıma yatirdim ondan önce ben dalmış gitmisim pat diye bi ses o zaman daha küçüktü ne ağladı anlatamam ben de bi o kadar korkmustum bi daha küpe oldy bana yanıma hic almıyorum sadece eşimle aramiza yatiriyoruz tek basima yatarken yanım boş oluyo aramızda yatınca da pek keyifli oluyo beee
Selerm çok geçmiş olsun korkma melekler koruyor gerçekten onları geçen hafta da benim kuzu düştü bizim yataktan aklım çıktı bizim baza var birde biraz daha yüksek
ders oldu 1 sn bile koymamak gerekiyomuş ışık hızıyla dönüyor yumurcaklar üzülme olur böyle kazalar hepimiz düşe kalka büyümüşüzdür
Ruzacim gecmis olsun. Peditus atese mi veriliyo. Ben hic almadim onu.
Selerm ya cok kotu oluyo insan dusunce. Ben de benimkini dusurdum oyle. Uyuyoduk. Sabah once pat diye bi ses sonra aglama ile uyandim. Gecmus olsun uzme kendini.
Benim cocuk on aylik olmadi daha ama bikac gun var. Hala emeklemiyo. Ama siraliyo. Bakalim napcak. Herkesinki emekliyo mu.
Arada bnmde yanimda yatrdgm oldu oglumu ama yanina yastik koydum yastikla bnm aramda yatmis oldu yani allhtn smdiye kdr bsy olmadi dikkatli olmk lazm yinede tutunup kalkiyo surekli bi kere koltukta siralarken kayip sirtustu yere carpti kafasi,cok korkuyo insan allh korusun yavrularimizi kazalardn uzak tutsn onlari
Selerm çok geçmiş olsun insan ilk düşmelerde çok fena korkuyo bide morarmış yazık ben epeydir yerde yatırıyorum ordan bile çıkmaı başarıyo ama bebek bunlar düşe kalka büyücek ben şimdi hafif düşmelerde gülüyorum kalk hadi nolcak diye bırakıyorum kendi bi iki mızırdanıp kalkıp yoluna devam ediyo
Eki Görüntüle 863943
nilmoon hoşgeldin bebeğinede maşallah ne güzel iştahlı ve boğumlu bebeklere bayılıyorum
Kızlar hepinize çok geçmiş olsun. Bizimki de bu ara sürekli kafasını orayaburaya vuruyor, korkuyorum bir şey olacak diye. Mama sandalyesine otururken kendini arkaya arkaya atıyor, yapma dedikçe gülmekten katılıp daha beter vuruyor.
Gecen cuma günü süt iznimdeydim evdeyken bütün işleri bitirdim süpür sil toz al filan hepsini yaptım. Ohhh mis oldu
Cumartesi kalan işleri toparladim çamaşır ütü falan Ohhh süper.
Pazar günü geldi işim yok evim temiz rahat rahat gezelim dedim esime o da iyi olur dedi. Kizim da hep 7-8 gibi kalkar o gün 9 da uyandi. Hersey mükemmel gidemezdi zaten. Sabah 9 civarı telefon Kayinvalidem...
Kahvaltiya gelin...
Süpriz varmış...
Gerçek süpriz oldu...
Gittik esimin memkeketinden dayisi onun oglu falan filan bir araba insan gelmiş coook sevindik anlatamam tahmin edin...
Eşim de cok sevinmis olmalı ki sordular hayırdır niye böyle yüzün die o da saskinliktandir dedi.
Sonuç tüm gün onlardaydik .
8 gibi eve gittik kızı yika doyur yatır uyutmaya çalış uyumasin gene çalış çalış çalış 12 de uyusun. Harikaydı harika
Neyse canım unut sen o günü unut sil hafızandan bir dahaki pazara program yap; arayan soran olursa da bir yere davetliyiz, bekliyorlar dersiniz
[video=youtube;lWTejdhsyqE]http://www.youtube.com/watch?v=lWTejdhsyqE&feature=youtu.be[/video]
Kızlar duruşuma yollar gidişime hasta...
Ruzam bu çocuk çooook çok tatlı ya kelime bulamıyorum ifade etmek için yanında olup mıncıklamam lazım
Eki Görüntüle 865472
Oldu galiba sonunda bu da bizim sıpamız
Maaşallah kuzuya ya hakikaten bizim forumdaki bütün bebişler çok güzel, ocak doğumlular böyle oluyor herhalde, bir dahakileri de ocağa denk getirmek lazım Paris gibi
slm ocak anneleri ben haziran annesiyim sizin tecrübelerinize ihtiyacım var hemde cok. bebegim 5 ay 11 günlük geceleri sürekli uyanıyor gündüzde uyutana kadar ölüyorum resmen ne uyku uyuyabiliyorum ne iş yapabiliyorum ne ders ne eş sürekli yanında oynamak istiyor sınavlarım var ders çalışamıyorum gece uykusu olsa bari uykumdan feragat edip çalışcam ama sürekli uyanıyor ne önerirsiniz düzene binmicek mi bu uykular açlıktan uyanmıyor çünkü 200 cc içip yatıyor 3 saat geçip uyanıyo emzik verip kafasını okşuyorum yatıyo bu aylarda gece kesintisiz 9 saat felan yatmalıymış ama nerde neler yapabilirim yardımcı olur musunuz
Kesintisiz 9 saat çok zor canım, yani kırk tanede bir tane çıkar. Allah yardımcın olsun, inşaallah düzene girer.
Günaydn kızlar
Umarım herkesın keyfi yerındedirr.
Ruza çokk geçmiş olsunnn utkuma, şimdi daha iyidir inş.
Benimde hayatımdaki herşey aynı kalk süt sağ giyin oğlanı oyala işe gel çalış eve git süt sağ oğlanla oyna yemek yedir uyut sofra kur topla oğlana yoğurt yedir uyut süt sağğğ uyu gecede saat başı ağlamalarla uyannn......
Ben bebekten önce nasıl bi hayat yaşıyormuşum anlamıyorum nasıl kayıtsıZca sorumsuzca dolanıyormuşumm:)))
Artık 3 te çıkıyorum
((
annem geldi yunanistandan.dün gidicektim görmeye eve geldim 3,5 oğlan sürekli bacağıma yapışık yürüyor. Kesınlıkle ayrılmıyor dibimden..tam giydircem ağzını benim dizime vurdu.ağlamaya başladı bi kaldırdım ağzı kan içinde dişi dudağını patlatmış durmak bilmedi kan üstü başı battı. Onunla uğraşırken gidemedim..süt sağdım içirdim uyuttum... Bugun gidicem inşş.bu haftada kv gelicek annem biraz dinlensin...
Bizim oğlan bi huy belledi gece 4-5 gibi uyanıyor gözlerini açıp yatağından bize bakıyor ı ı ııııı diye bağrınıyo bi kalkıyom dikmiş gözleri bana bakıyo:))) daha önce gözler kapalı ı ııı lardı :))) alıyorum ayağıma 2 saat sallıyorum arada eşim devralıyor
( işte bizde böleeee
Arada girip okuyorum ama yazacak pek te bişi bulamadığım için katılamıyorum.hepinizii çoook öptümmm.
Yavrum yaa içim kalktı çok geçmiş olsun canım, kan görünce daha fena oluyor.
Baltacımm
yürümeyle yorulmayla ne kadar alakalı bi durum bu uyku bilmem ama bizde kesınlıkle yorgunlukla bi alakası olmadı.sadece uyurken çok daha kolay uyuyor çok yorulduysa 3 sallamya falan uyuyor. Ama gece çok sık kalkıyor hele gecen gece ben yatırdım o kalktı..ses olmasın diye artık tuvaletr bile çıkmıyorum neves almıcam yakında:)) belkide 5. Diş falan geliyodur bilmiyrum.dün gece 3 defa kalktı ikisinde biberon aldı 3.de beni emdi.
Sağıyorum çunku benım oğlan 3 aylık memeyi redetti.ben işe başlamıştım belki bana küstü belki biberonu sevdi uzun süredir sağıyorum.ve artık makına sesinden nefret ediyorummm:)))) sabah öğle akşam sağıyorum artık... Bide eskiye göre azaldı artıkk. Bi sağımda anca 120 çıkıyo.
Kızlar ben 2 haftadır çorba yapıyorum içine ne bulursam koyuyorum acaba çok kuvvetli oluyormudur???
Havuç patates 1 kaşıkla pirinç kımızı ve yeşil mercimek bulgur,nohut fasulye bide kemik suyu bu kadar.??
Ben en son bugün semizotu, bezelye, patates, soğan ve bulgur karışımı bir çorba yaptım. Blenderdan geçirip içine kuzu kıyması koyuyorum.
Ondan önce patates, soğan, havuçla mercimek çorbası yapmıştım.
Ya da mesela karnıbahar, kereviz, pırasa, pirinç filan koyuyorum.
Her çorbaya bir tahıl, bir et türü koyuyorum.
Bir koyduğum sebzeyi öbürüne koymamaya çalışıyorum.
ferda hoşgeldin
nöörüyon????
sen boş boş konuş dur, takan yok manasına geliyo galiba
en azından ben o manada kullandım.
Sağol Repucum naapem işteyim, anca okudum bütürdüm. Sen nöörüyon?
Bizimki artık emekleyyooo!