2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
ruza
bizim kız da bayıloyo böyle jetonla kartla çalışan şeylere binmeye
atlı karıncaya binmişti lunaparkta sonra bidaha her avm ye gittiğimizde kendimizi jokerde starparkta buluyoruz
görünce direk istiyo
yandık mı ne?

bıtufulum nerdesin yaw
sana msj attım bakınca dön bana bişey sorucam

selerm bebiş nasıl umarım yoktur bişi morluk ta kısa zamanda geçer zeytinyağı sürseydin düşer düşmez biraz iyi geliyor sanki.

repuu o video nasıl bişi Allah hepimizin bebeğini korusun yarabbim

burçak nerdesin yafrruuucum

tutku desen yok olmuş ortalardan

fly adını tam yazınca bana hiç sevmediğim birini hatırlatıyor andan sana fly yazıcam olur?

eyleeeeeeeeeeeeeeeeem, baltasar, yasemin nilmon hepinize günaydın olsun şekerler

Nilmoon mesela muzu tabaga mi koydun. Bizimki tabagi falan hemen yere atiyo. Baska neler yiyo kendi basina.

Muzi tabaktn tatli kasigina biz koyuyoz o agzina goturuyo pilav gibi akiskan olmayan yemklerde olabilir pilavin bi faydasi yok tabide eglence olsn iste artik bzmkini nasl oyalayacagimizi sasiriyoz boyle oyunlar cikio ortaya bide viladayi gorunce cildiriyo sopasini tutmasi yetiyo verioz eline bi sure onunlada takiliyo

Günaydın arkadaşlar ankaradan güneşli bir günden sıcacık bir merhaba size

Nillmoon bizimkide bayılır saça kıla tüye :) eşimin kısacık saçlarını bile çekiyo oynuyo

Esra no problem

Gunaydin hanimlar..esra sanada gunaydin:)

Ruzacim gecmis olsun paşama..genelde olcekler 5 ml olur zaten o nasill 10 ml cikmis sasirdim..neyse biseycik olmaz..

Yazacak bisey bulamiyorum bu aralar pek ugrayamadim hersey ayni..bizimki bi baktim gece kalkmis oynuyo kendi kendine 1 saat..normalde aglardi uyaninca aglamamis ilk defa..uykusunu alamadi..uyandirmak zorunda kaldim sabah erkenden ise gelmek icin cok canımı sıkti bu durum..off ev gadını olayim ben ya

Bu arada bizimki zaten her seyi agzina sokuyoda peluş oyuncaklari battaniyeleri isirmaya bayiliyo bi bakiyorum hepsi islak..midesinden bi yumak cikacak yakinda..

He bide ruza soylemen iyi oldu simdi daha cok paranoya yapabilirim..yatagimiz cok yüksek ve 3 defa kafa üstü düştu..otururkende pat diye arkaya düsuyo bazan kafa küt yere..Allaha emanetler valla..

Son düzenleme:
Telefondan web görünümüne geçtim aman allahım ne kadar kapsamlıymış forum ben mobil görünümünde ilkel ilkel takılıyormuşum meğer yalnız böyle telden zor oluyomuş

günaydınlar.... :119:
nabersiniz şekerler.. hadi ama yine kimsecikler yok.. kızıyorum artıkın. :82:

evet canım, baktım gelen giden yok boş kalmasın sayfalar dedim. aferin bana.
hediye almadık hala. gümüş kolye alcaz herhalde. gel gel sana da alalım. pazartesi de yemeğe gidicez okulcak. orda veririz arkadaşlara.
gel ye teyzesi, bir de yedirse ben de yicem de.. beni görünce bi sarılıyo sonra hemen kucaktan inmeye çalışıyo.. yaramaz..
sağol canım ya, yaptım öyle bi hata. Allah'tan bişey olmadı. paşamı nereye götürüyorsun sen kim bakıyor? senin tadın yok zaten bu aralar belli, üzülme canım, napalım bizim de kaderimiz buymuş. hem biz onların geleceği için çalışıyoruz.. polemik...
herkeste olacak diye bir şey yok kuzum ama daha dikkatli olalım diye söyledim. düşüyor birşey olmaz düşe kalka büyücek diyoruz ama böyle bir risk de var. Allah korusun ama kulağımıza küpe olsun.
Eki Görüntüle 865472

Oldu galiba sonunda bu da bizim sıpamız
oyyy... maşallah ya... çok tatlı annesii... ballı lokma..

slm ocak anneleri ben haziran annesiyim sizin tecrübelerinize ihtiyacım var hemde cok. bebegim 5 ay 11 günlük geceleri sürekli uyanıyor gündüzde uyutana kadar ölüyorum resmen ne uyku uyuyabiliyorum ne iş yapabiliyorum ne ders ne eş sürekli yanında oynamak istiyor sınavlarım var ders çalışamıyorum gece uykusu olsa bari uykumdan feragat edip çalışcam ama sürekli uyanıyor ne önerirsiniz düzene binmicek mi bu uykular açlıktan uyanmıyor çünkü 200 cc içip yatıyor 3 saat geçip uyanıyo emzik verip kafasını okşuyorum yatıyo bu aylarda gece kesintisiz 9 saat felan yatmalıymış ama nerde neler yapabilirim yardımcı olur musunuz

canım meme mi emiyor, devam sütü mü? 200 cc çok değil mi? 11 aylık oğlum 180 cc yiyor.belki karnı rahatsız oluyordur? gece kesintisiz uyku uyuyan çocuk azdır ama karnını doyurduğunda 3-4 saat uyuyabilir.

canım meme mi emiyor, devam sütü mü? 200 cc çok değil mi? 11 aylık oğlum 180 cc yiyor.belki karnı rahatsız oluyordur? gece kesintisiz uyku uyuyan çocuk azdır ama karnını doyurduğunda 3-4 saat uyuyabilir.

çok obur bizimkisi 9 kilo meme emiyor ama yetmiyorki bitince aglıyor çekiştiriyor bende içtigi kadar devam sütü veriyorum bu günlerdedoyunca bırakıyor zaten

çok obur bizimkisi 9 kilo meme emiyor ama yetmiyorki bitince aglıyor çekiştiriyor bende içtigi kadar devam sütü veriyorum bu günlerdedoyunca bırakıyor zaten

maşallah kuzuna. uyumaması muhtemelen memeye bağımlı olmasından. kokunu özlemesinden. burayı takip et, aynı şekilde olan arkadaşlar yakında bir çözüm bulacaklardır.

Günaydn kızlar
Umarım herkesın keyfi yerındedirr.
Ruza çokk geçmiş olsunnn utkuma, şimdi daha iyidir inş.
Benimde hayatımdaki herşey aynı kalk süt sağ giyin oğlanı oyala işe gel çalış eve git süt sağ oğlanla oyna yemek yedir uyut sofra kur topla oğlana yoğurt yedir uyut süt sağğğ uyu gecede saat başı ağlamalarla uyannn......
Ben bebekten önce nasıl bi hayat yaşıyormuşum anlamıyorum nasıl kayıtsıZca sorumsuzca dolanıyormuşumm:)))
Artık 3 te çıkıyorum((
annem geldi yunanistandan.dün gidicektim görmeye eve geldim 3,5 oğlan sürekli bacağıma yapışık yürüyor. Kesınlıkle ayrılmıyor dibimden..tam giydircem ağzını benim dizime vurdu.ağlamaya başladı bi kaldırdım ağzı kan içinde dişi dudağını patlatmış durmak bilmedi kan üstü başı battı. Onunla uğraşırken gidemedim..süt sağdım içirdim uyuttum... Bugun gidicem inşş.bu haftada kv gelicek annem biraz dinlensin...
Bizim oğlan bi huy belledi gece 4-5 gibi uyanıyor gözlerini açıp yatağından bize bakıyor ı ı ııııı diye bağrınıyo bi kalkıyom dikmiş gözleri bana bakıyo:))) daha önce gözler kapalı ı ııı lardı :))) alıyorum ayağıma 2 saat sallıyorum arada eşim devralıyor( işte bizde böleeee
Arada girip okuyorum ama yazacak pek te bişi bulamadığım için katılamıyorum.hepinizii çoook öptümmm.

ay inşallahhh takipteyim

takipçiler artıyo ama bizde bi icraat yok:) benimki o zamanlar sadece anne stüyle 7 8 saat uyuyodu evet. ama 6 aylıkken bozulmaya başladı. ve 7aylık olduğundan beri saat başı uyanıyo. yani pek de belli olmuyo bu işler. ama sihirli bi değneği yok bu işin benim anladığım.

tutku ya bende sana ne sorcaktım. yürümeye başladı ya senin çocuk. uykusu değişti mi diye. hani yorulur belki diye. ama saat başı yazmışsın yıkıldım

bi de neden süt sağıysun. artırmak için mi meme mi almıyo?

moralim bozuk ceyran kesik hele bir de sen yoksun ya çok yazık. bu şarkıyla güne merhaba diyorum. bazen bana çok zor geliyo her şey. bugün evde yatmak istiyorum. sadece yatmak ama. o kadar. neyse olmayacak bişeye hayal kurmiyayim.
kızlar bazen bnm kızım horluyo. bikaç gecedir bunu yapıyo.
ben de horlarmışım bebekken. ama annemler goturmemişler o zman doktora. ya bu ara ben de horluyorum. onun odasında yatıyorum ya. duyuyo heralde beni. gunduz falan gozu açıkkken aynısını taklit ediyodu. ama gece uyrken edemez heralde. doktora götürcem de geniz eti ameliyat cart curt derse?
var mı bi şey bilen bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…