2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ruza maşallah oğluna bayıldım şimdiden ne güzel çeviriyor direksiyonu
Ailen ankaradaydı değil mi ama burda benim yapabileceğim bişey olursa seve seve yardımcı olurum

Düşen çocuğa çok üzüldüm ya çocuklarımızı allah esirgesin dikkatli olmak lazım

Erdemim çok huysuz ne yiyor ne emiyor 2 gündür moralim çok bozuk akşam da bişey yemeyince eşime annelikten istifa ediyorum git bir cici anne al dedim güleyim diye canıma minnet zayıf bir hatun alırım dedi canım daha çok sıkıldı

Erdem sallanan ans kucağında kendini sallayarak uyumayı öğrendi ama alıp yerine koyunca uyanıyor sıpa

Erdem 2 gündür bir huysuz mız mmız ateş yok diş belki iştahyok doğru düzgün emmiyor bile uykusu fena değil öğlen yıkadık sonrasında 3 saat uyudu dr a götürsemmi yarın bilemedim

Sagol canim benim.ailem ankarada.otel falan da ayarlamislar ama tabiki annemde kalacagim. :)
erdeme de masallahh.. Ne tatlidir kim bilir..dis mi cikariyor acaba.
Bosver sen esini takma.kilo verilir..hem guldurmek icin soylemis.

Keçiörendeyim ruzacım annenler nerde?
Çok tatlı ruza teyzesi bide iştahla yese tadından yenmeyecek sıpam :)

Annemler batikentte.ablamda kalma ihtimalim de var.ablamlar akicilarda.insallah yer canim ya..yemeyen cocuk cok zor oluyor..

Masallah kuzuna 10 aylik mi oldu.. Pert ediyo derken cok mu hareketli yoksa huysuz mu..

Cok hareketli cnm ya eger istedigi olmzsada huysuz olabiliyo kanter icinde kaldilar bu aksam kayinvalidemle oynarken,binbir turlu sebeklik yapmk gerekiyo.bi saniye durmuyo ya sznkiler nasl kndileri oyalanabiliyo mu yada otursun brz yanimizda dedignzde oturuyo mu biz mi brz usengeciz acaba

Bizim oğluş çok sakindir genelde son 2 günü saymıyorum keyifliyse eğer oturur oyuncaklarını inceler kitap okurum konuşurum ama yalnız kalmayı hiç sevmez yatakta debelenmeyi de çok sever emmesi 1 saat sürer bazen yatakta bir emer 2 tur atar bir daha emer eşimle bende sakinizdir hele ben tembel denecek kadar varım :) bana çekmiş diyorum ama yürüdüğünde napacak merak ediyorum

Surekli eksin istiyor yani.. :) benimki de kendi kendine oynamiyor artik..hep biriolacak yaninda.istedigi olmadiginda sinirlilik tavan yapiyor.bir de surekli mizmiz..aglarmis gibi yapiyor.. :) hersey emeklemeye baslayinca oldu. O zamana kadar kendi basina oynardi.

Orayı iyi bilirim üssün lojmanlarında kaldık 2010 yılında , eşim orda çalışıyor , orda olsaydık misafir etmek isterdim oğluşunla vaktin olursa beklerim misafirim olun canım

Aa ne tesaduf... Ordaki lojmanlarda olsaydin kesin gelirdim canim..cunku cok yakin tai lojmanlariyla biliyorsun..ama keciorene gelebilir miyim bilmiyorum.egitimin kac saat surecegi de belli degil plan yapamiyorum.

Ruzaaa tek basina kac sayfa ilerletmisin masallah sana. Hep bebeklere mi masallah diicez. Esim yok gec gelcek facebooka daldim. Buraya bakmayi unutmusum. Herkes nerde.
Ekledigin videoyu izleyemiyorum. Telefon oldugu icin mi. Hediye ne aldiniz ogretmenlere. Keske ayni okulda olsak:)

Nilmoon mesela muzu tabaga mi koydun. Bizimki tabagi falan hemen yere atiyo. Baska neler yiyo kendi basina.

merhabalar,

miniklere özel tütü takımlar ve bodyler hazırlıyorum. girişimci kadınlar kulübü bölümünde birkaç örnek görebilirsiniz. fiyatları oldukça uygun.

Ruza senin bu oğlana bayılıyoruuuum çok tatlı yaaa elime geçsede bi güzel yesem onun tombul yanaklarından
Nilmon maşallah ben tabağı eline versem halıları yıkamaya göderirim herhalde ne güzel yiyo bizim oğlanın kafasını sıkıştırmadan ağzını açmıyo kaşığı bastırmadanda ağzına yemek koyamıyosun mücadeleye devam

günaydın kızlarrr
nassınız işallah
benim arkadaş listemden birileri çıkmış
gitmek isteyene dur denmez
Allah eşine sabırlar versin böle saçma sebeplerden kızılıp gidiliyosaaaa
listemde kalanlar bana yeter de artar bile sizi seviyorum

bu arada bursalı arkidişlerim chicco depo satış yerinden normalde 24 tl olan pişik kremini 11 tl ye aldım
bazı ürünler aynı fiyat ama bazıları %50 indirimli
haberiniz olsun 24 kasım son günmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…