- 21 Ağustos 2013
- 1.071
- 678
Ruza maşallah oğluna bayıldım şimdiden ne güzel çeviriyor direksiyonu
Ailen ankaradaydı değil mi ama burda benim yapabileceğim bişey olursa seve seve yardımcı olurum
Düşen çocuğa çok üzüldüm ya çocuklarımızı allah esirgesin dikkatli olmak lazım
Erdemim çok huysuz ne yiyor ne emiyor 2 gündürmoralim çok bozuk akşam da bişey yemeyince eşime annelikten istifa ediyorum git bir cici anne al dedim güleyim diye canıma minnet zayıf bir hatun alırım dedi canım daha çok sıkıldı
Erdem sallanan ans kucağında kendini sallayarak uyumayı öğrendi ama alıp yerine koyunca uyanıyor sıpa
Keçiörendeyim ruzacım annenler nerde?
Çok tatlı ruza teyzesi bide iştahla yese tadından yenmeyecek sıpam :)
Masallah kuzuna 10 aylik mi oldu.. Pert ediyo derken cok mu hareketli yoksa huysuz mu..
Akıncılar dediğin hava üssünün olduğu yermi ruzacım
Cok hareketli cnm ya eger istedigi olmzsada huysuz olabiliyo kanter icinde kaldilar bu aksam kayinvalidemle oynarken,binbir turlu sebeklik yapmk gerekiyo.bi saniye durmuyo ya sznkiler nasl kndileri oyalanabiliyo mu yada otursun brz yanimizda dedignzde oturuyo mu biz mi brz usengeciz acaba
Cok hareketli cnm ya eger istedigi olmzsada huysuz olabiliyo kanter icinde kaldilar bu aksam kayinvalidemle oynarken,binbir turlu sebeklik yapmk gerekiyo.bi saniye durmuyo ya sznkiler nasl kndileri oyalanabiliyo mu yada otursun brz yanimizda dedignzde oturuyo mu biz mi brz usengeciz acaba
Kazana giderken canim.evet hava ussu de var.tai ye gidicem ben.
Orayı iyi bilirim üssün lojmanlarında kaldık 2010 yılında , eşim orda çalışıyor , orda olsaydık misafir etmek isterdim oğluşunla vaktin olursa beklerim misafirim olun canım