2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

ben her gece ilk yatagina koyuyorum uyuduktan sonra 2 saat sonra falan yatagimiza aliyorum sonra sabaha kadar eme eme uyuyo. sen deyince aklima fikir geldi. bir de sabah uyanmadan once yatagina koyayim diyorum. orda uyansin. insan ilk gozunu actigi yeri benimsemiyo mu. belki bu da benimser hem belki bizle yatmasinin ruya oldugunu falan dusunur

Ya yanında uyuyakalıyorum, sonra bir bakıyorum geceyarısı olmuş Sabah 6-7 gibi de kalkamıyorum çünkü o saatlerde uykusu hafifliyor. Benim adam da geç yatar, ona takılıyorum. Ayy yavrum yerde görünce korkmuşsundur ya

emzigi denedim canim. hatta hala deniyorum. iki cirt cirt cekiyo sonra isirmaya basliyo ya guluyo ya daha beter agliyo uyaniyo neticede.

Off benimki de 4-5 aylıkken kendi kendine bıraktı emziği. Alıyor, dişlerini kaşımakta kullanıyor. Bu saatten sonra da alıştırılmaz ki...

Gelebilirsen haberlesiriz dün akşam hazırlık yapıyorlardi chicco cadirinda emzikten bebek arabasina kadar herseyde deli indirim olucak dedi orda calisanlardan öğrendim
Ordan da kıyafet pzari var ona gidicem
Hadi ruza senden haber bekliyorum
Burcak izinli temizlik günü calis burcakkkk
Tutku sen derya sen? Siz nerdesiniz

yatak ayiramadik ki oda ayiralim gece kac kez kalkiyo utkucuk?

Repu bende ayağımda sallıyorum çok sık olmasa da bazı geceler sallanmak istiyorr. Ama çok sorun olmuyor genelde çabuk dalıyor

dun verdim emzigi eline. once kendim emdim guldu baya. sonra yikayip eline verdim bi saat falan agzinda emzikle dolasti ama emerek degil disiyle damaginin arasina sikistirarak

Offf keşke bunun bir kuralı olsa... Bizimki gece biberonu alırsa üç dört saat rahat uyuyor yatağında. Ama içmezse uyanıyor çok. Bu arada söylemiş miydim bilmiyorum, ben Bebelac'tan SMA'ya geçtim, bunu daha güzel yiyor.

Repu bende ayağımda sallıyorum çok sık olmasa da bazı geceler sallanmak istiyorr. Ama çok sorun olmuyor genelde çabuk dalıyor

ya ama kalk git salla olayi olursa ben bi daha uykuya dalamam. zombi gibi dolasirim. uykumun acilmamasi lazim. zaten oglumun boyle olmasinin sebebi benim. azcik agZinda emzik tutsan uyuya kalan oglani emzigi tutmasi var diye yanima alip emzirdim. ancak oyle kesintisiz uyuyabildim cunku benim sucum benimmmmmm

belki de uzun uyumasinin sebebi memede degil de biberonda uyumasidir. bu gece bi de bunu deniyim. sma alicam ben de. bi kutu aptamil dogru cope

Repucum malesef aglatmadan olmuyo uzun ve yorucu bi sürec sabir gostermeniz gerekecek..Iste basta nasil alisirsa oyle gidiyo..bende basta cok imreniyodum yanimda yatsin kucaga alissin diye manyak gibi Allahtan bizimki duygusuzda kaile almadi beni.. sevmiyo sirnasik seyleri yoksa bende ugrasiyo olacagimdi.:86:

Esracım öndeki sayfada yazdım ama görmedin sanırım. Korupark bana ters kalıyo 2 aktarma gelemiycem oğlanı bırakck kımse de yok

aman benimki de tam sırnaşık, öpülsem, ısırılsam, yalansam, mıncırılsam diye bakıyo.

gelip gidip paçama sarılıyor. yerde oturuyosam gelip boynuma sarılıyo sımsıkı. çok güzel bi duygu ama bazen bacağımı tutup ayrılmayınca cık bitarafımın dibinden diye bas bas bağırıyorum

Ayy yavrum benim ya maaşallah ne güzel. Bizimki iki gündür nedense fazla muhatap olmuyor benle, acaba bırakıp işe gidiyorum diye mi yapıyor bilmiyorum ama çok pis koyuyor yaa

günaydın anneler ve minikleri. umarım herkes iyidir. sormak istediğim bi soru var sizlere.

adım adım eğlenceli eğitim seti hakkında bilgisi olan kullanan var mı arkadaşlar?
canım ben kullanıyorum bi arkadaşım önermişti 9 atılırken başlanıyo ama bence şu anki gözlemim olsada olur olmasada ilerde severmiyim bilmiyorum

Al bendende okadar ama galiba kendimize vakit ayırmamız gerekiyo bi de kendimizi biraz daha fazla önemsememiz umarım çabucak atlatırız

Bi kaç gündür ara ara okuyorum ama yazamadım bi türlü
aklımda kalanlar
Ruza Repu Baltazar maşallah yavrulara:)) bide repu kolay gelsin canım oğluşuda çok ağlatmamaya çalış canım
burçak geçmiş olsun ellerine sağlık ve kolay gelsin
Bitiful baş ağrısı çok zor ya umarım çabucak geçer benimde su aralar hep oluyo ben de sinüzitten şüphe ediyorum ha bide uykusuzluktan da olabilir
vave kestane şekeri ve aşûre mi ???? Maşallah maşallah hayatının hiç bi döneminde üşengeçlik yaptın mı:)))) çok merak ettim ya ellerine sağlık ve afiyet olsun enişte çok çok şanslı her açıdan:))) Aşûrenin tarifine baktım üşenmezsem yarım ölçüsünden hafta sonu yapıcam çok özendim çok:))
Tutku ellerine sağlık bence şeker hamurundan vazgeçme tekrar dene bence sen yaparsın neler yapıyorsun onu mu yapamıycaksın
Ferda canım nasıl sığıyosun park yatağa bide hadi sığdın oğluşu uyandırmadan nasıl çıkıyorsun maşallah yaa bu yavrular bize daha neler neler yaptıracaklar acaba
Fulya oğluşunun ismi sadece erdem değildi di mi diğer ismi neydi bizimki Mehmet erdem de merak ettim aynımı diye

Son düzenleme:

Esracım ben daha yeni okuyorum malesef

Repuyla ferda benimki de memede uyuyodi. Besikler sallaniyo mu bilmiyorum ama. Ben onun odasinda yatip salladim hep. Mikirdandikca tabi. Sadece ac olunca emzirdim. Yavas tavas gelisme oluyor. Ama odasi ayri. Bayagidir hem de. Bnm de annem bana resmen yazik cocuga aciyorum falan diyodu. Halbuki agladigi bi dakka falandir. Esim destekliyodu ama ben annemden korkuyirim:)
Ya kuzlar of moralim bozuk. Her gun evden cikarken anneme duyorm ku uyaninca bi daa sallama. Uc saatte bi yedir. Ben gelmeden once yedrme emziriyorm e sut birikiyo kusuyo. Bi geliyorum her sey alakasiz. Bi de altida uytmak ustiyorum annem uyutuyo mesela dortte. Ya ben bi suru sey denedim. Sadece biri tuttu. Ama uygulayamiyorum. Sadece ben tum gun evdeyken kontrol bende oluyo ya o zaman yapiyorum. Ay boyle iste. Ya insanin annesi de olsa kiziyo iste napiim. Salliyo uyandikca bebek bu uyumasi laxim diyo. Ama bnmki boyle napiim. Bas sisirdim biraz:)

normal bir insanim be canim arada kucuk üsengecliklerim oluyor
Yalniz su war herseyi yapmaya merakliyim meyilliyim engellerim olunca gergin oluyorüm

Asureyi su ölcüde yap ben kendmize az olcu olarak boyle yapiyorum
yarim su bardagi nohut
Yarim su bardagi fasulye
1.5 su bardai asurelik bugday
yarim s.b kuru kayisi, kuru uzum, elmaportakal,kabugu, kus uzumu
Malzemeye gore goz karari fistik findik

Evet doğru tahmin ruzacım fly fulya ne istersen de :)

Bizimde aynen 6 gibi yemeğini yiyor 9 a kadar 2-3 kez atıştırmalık emiyor ve sabah 4-5 e kadaraz emiyor veya emmek istemiyor önceleri emerek uyurdu şimdi ayakta sallayarak yatıyor

Uyku eğitimi çok zor bir karar 2 yaşına kadar ağlatmayın güveni sarsılmasın deniyor ama ağlatmadan da alıştırılamıyor bende deneyeyim dedim tracy hogg u okumuştum yatır kaldır yöntemine 10 dk dsyanabildim üstelik yalnızdım eşim olsa 3. Dk da bıraktırırdı zaten

Akif erdem bizimki de akif babadan erdem benden :)

Vave niçin eksik tarif veriyosun ortaya tatsız tuzsus bişey çıkacak şeker konmuyomu aşureye :)

esracım gelemedim kusura bakma. whatsapp dan da mesaj gönderdim ama ulaşmadı galiba. okuldan geç çıktım, çarşı işi uzun sürdü. baktım akşam olmuş. oğlanı da aldım babasını işten aldık, biraz avm de dolandık. oğluşuma lcw den ciciler aldım yine.. 15 liraya uyku tulumu aldım. bir tane kalmış. nasıl denk geldi hayret ettim.9-12 ay'dı. bayağı büyük duruyordu. giydirdim yatırmadan tam oldu.içim rahat uyuyabilirm artık.. bir de dar paça kot pantolonun buz mavisi rengini gördüm, bayıldım.. hemencecik ondan da aldık.. bi de badiler eşofman falan aldım. kocacım sağolsun çok gezdirmedi. halı sahaya gidecekmiş de bilmem ne..
vave bi tabak da bana gönder aşure..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…