2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
ferdamm...

kızlar öğretmenler günü için öğretmenlere hediye alacağız okul olarak. sizce ne almalı? klasik bir terazi burcu olarak çok kararsızım. :26: yardım lütfen..

Aman canım yaa sorma bir de illa yatıcam, ben oturunca o da oturuyor sonra kucağıma gelmeye çalışıyor Ya bu gece yine yanında yatmıştım, gece ikibuçukta bir uyandım, ben ordan çıkmışım, çocuğu almışım, bizim yatağa yatmışız... Ama hiiiç hatırlamıyorum Çok dengesiz uyuyorum ondan galiba. :26:

oy yavrum benim.. madem yemek yemicen neden uyanıyosun dimi..

ferdacım nasıl dalgın uyuyorsun öyle.. ben dalgın uyumam en ufak seste uyanıyrım ama yanıma almaya korkarım. hiç de almadım yanıma. uyku hali ölüm hali diyorlar ya, ne olur ne olmaz.

Bugra ile Utku aynı ölçülerde yiyor muhtemelen ruza sen de doyuramıyon çocuğu demek

ben de ekmek doğruyorum çorbalarına ruşeym de atıyorum. tok tutsun diye ama pek de tok tutmuyor yani 1 saat sonra hiç yemek wermemişim gibi oluyor, sağa sola saldırıyor.

Son düzenleme:

canım benmari olarak biraz yumuşatsaydın öyle açması deneseydin. buzdolabına mı koymuştun?

Bugün evdeyim süt iznim
Çok güzel evde olmak yaaaa
Ama tv de cok tırt programlar var hep evde olanları bi yanım ozenmeyi birakti ama bebislerin yanında olmak şahane bisey tabikide ozeniyorum
Bursada olanlar koruparka gelmeyi dusunurseniz bugün ya da yarin bulusabuliriz
Hmm bi de koruparkin kipa kapisi girişinde chicco muazzam büyük bir çadır kurmuş epey indirim varmış bu sabah 10 da açılmış ben gidicem bakalim gün içersinde isterseniz katılın bana ruza burcak tutku derya size diyommmm

Ruzammmmm valla nasıl oldu ben de anlamadım, normalde öyle değilimdir, ama bu aralar ya 9'da yatıp gece yarısı kalkıyorum, ya gece 3-4'te yatıyorum, ondan oldu galiba, kendim de hayretler içindeyim, geceden beri düşünüyorum ama hatırlamıyürüm :44:

Ben bu ara makinede ekmek yapıyorum, sonra dilimleyip fırına koyuyorum iyice kurutuyorum, sonra rondodan geçirip toz haline getirip kavanoza koyuyorum. Biraz uğraştırıyor tabi ama en azından içinde katkı olmuyor.

Öğretmenler için ne kadarlık bütçe ayırdınız canım? Bir öğretmen için max ne kadar mesela?

ben de ekmek makinesinde yapıyorum ekmeği genellikle.. direk doğruyorum ben dişsiz ya lüp lüp götürüyor

ferdacim ben bu sorunu cozdum canim. artik hepberaber bizim yatakta uyuyoruz

dun saglik ocagina gittim. 9300 olmus. 400 gr almis 2 ayda

meme sorunumuzu soyledim. gece artik emmemesi lazim. memede uyuya kalsa bile uyandir oyle yatir yerine dedi. agliyo dedim. aglar ama alisir ileride daha zor olur vs dedi. memede uyuyan cocuk her uyandiginda agzinda meme yoksa kendini boslukta hisseder ve emmek ister. ister 2 yasina gelsin hala aynisi olabilir vs dedi durdu. beni de ikna etti.

iste gece emerken uyudu yine bizimki ben de uyandirip yerine yatirdim basladi aglamaya. elini tutuyorum ninni soyluyorum daha da kuduruyo. 3 dk snra goZlerini kapadi hala agliyo. 5dk oldu icini ceke ceke agliyo ama esim 10 kez geldi yeter bu kadar diye yalvariyo . arada iki kez kucagima alip sevip tekrar biraktim daha da ciglik atmaya basladi.

10 dk sonunda hala durmayinca baktim atesi cikacak aldim artik. emiyo ama hala hickiriyo. belki yarin saat icini cekti arada aglama kriZlerine girdi gece. bizimle yattigi halde kavga ede ede uyandi 5 dk boyunca agladi ne yapsam susturamadim. nalet olsun dedim ya ebedi biZimle yatsin birak

ekmek yapmak çok daha mantıklı. bende makina olsa yapardım. çok iyi olmuş canım.
bir öğretmene max 50 tl. ayırabiliyoruz. imkanlar biraz kısıtlı. öğretmen de çok olunca.. 12 bir de ben 13.. bir de müdüre alsak 14.

oyy kıyamam... yavrum benim, çocuklara eziyet resmen ya.. tamam alışması lazım ama sigara tirkayisi nasıl bir anda bırakamazsa sigarayı onlar da memeyi bırakamaz. 9 ayın alışkanlığı bir günde biter mi.. ayağında sallamaya alıştırsan repum.. emzik falan dene. emzik bu saatten sonra zor ama sallamak belki fayda eder.

hay evribadi napıosunuz ben evdeyım bugun bnmkının ne izni oldugunu ben de bılmıorum,dünkü içler acısı öksürük nöbetıne yakalandıgımı gören amır,rapor fılan alsaydınız keşke dedı,yok alamıorum yanı butun rapor haklarımı doğum olayında kullandım dıınce,ee siz barı yarın gelmeyın dedi,bu da amırden personelıne acıma izni heralde utandım leyn hiç de merhamet gösterılmesıne dayanamıorum
evı temızlemeye başladım üst kat tamamdır,sırada alt kat var sabahtan berı foruma gırmemek için kendımle savaş verıorum gırınce cıkamıorum cunku tek katı bitirmemın şerefıne kendıme ödül verdım
esracan bnm halım ortada bn o yuzden korupark tarafına gelemem bugun.. mazaretımı bıldreyıım dedım ama senle de bı buluşalım yahu bursa grubu hu huu yenı bı buluşma organzıasyonu yapalım pilizzz
ruzam,ferdam,tutkum,vave bacım baltasar bacım öperim hepiciginizi en yakın zamanda aktıf olanları yazdım,bı polimik durumu cıkmasın hayır cvp da veremem elim kolum çamasır sulu bu arada burnum acıldı yemişim damlaları gelsin camasır suyuuuu

ben belki gelebilirim canım. öğleden sonra hediye işi için çıkabilirim. belki oraya da gelirim. du bakalım. gelirsem ararım seni.

Gece emmemesi lazım demek... Onu sen gel bizimkilere anlat... Ben de birkaç denedim poposuna pış pış filan, ayağını elini tutuyorum yok olmuyor. Sabaha doğru uyandı ağlayarak, babası kucağına aldı bırak ben kucağımda dolaştırarak uyuturum diye yok nerdeee. Aldım yanıma yatırdım dayadım memeyi 5 dk da gitti :26: Ben artık önce bizim yatakta uyutup sonra gece 12-1 gibi biberon verip bitirince iyice uykuluyen yatağına yatırmaya karar verdim. Zaten 4-5 gibi uyanıyor yine, ondan sonra yanıma alıyorum mecbur. Belki böyle yavaş yavaş alışır ne bilem :44:

İsme özel şeyler yapılıyor ya, belki öyle bir şey olabilir canım, hem herkesinki aynı olmuş olur, hem de kendine özel olmuş olur Birkaç link atıyorum özelden, belki fikir verir.

Tamm canm bidahaki yapışıma , ordayım inşş.

Sizin bebelerin içinde bence kurt var o yiyo herşeyi

canım benmari olarak biraz yumuşatsaydın öyle açması deneseydin. buzdolabına mı koymuştun?

Olmadı vavemm yaaa.sinirlendim attı. Çöpe:)) o kadar uğraşmıştım halbusüü:)) pudra şekeriyle açmay çalıştım.dolapta değildi kilere koymuştum.şuan için küstüm şeker hamuruna yapmam uzun süre

Esracım korupark bana baya uzak kalıyor iki aktarma gelmem gerekiyor o yüzden o taraflara pek gelemiyorumarada bebeği bırakıp eşimle alışverişe gidiyoruz o kadar..

Ferdacımm ne güzel uğraşıyorsun valla benım makınem yok o yüzdn tam buğday ekmeği falan kullanıyorum baZende bakkal ekmeği niye o kadar karmaşık vakıtlerde uyuyup uyanıyosun ki yawww( plan yapıp hep aynı saatlere denk getirsene uykuyu? Gecen gece burak ağlıyo bi baktım yerde düşmüşş... Ben onu ne ara yanıma aldım ne ara düştü anlamadım yaww iki kere oldu aynı şey...ruzanın dediği gibi yarı ölü oluyor insan

Zor gerçekten tam bağımlı olmuş senınki..baba evde yokken denesene? İnsan bazen babaların stresinden daha çok rahatsız oluyor.. Emzik versene kucağına alıp.uyku sersemi meme ararken emzirme pozisyonuna al ver emziği bakalım ne yapacak. Şimdiden çare bulsan iyi olurdu ilerde daha zor olucak..Allah kolaylık versin

Bide ben 15 :))))
Sen kendıne ne almak istiyosan onu al işte:))

sallamaya annem epey alistirmisti aslinda ama uyandiginda gece yine mememe geliyodu. ama daha az uyaniyodu sallanan bebekler de uyaninca sallanmak istiyo mu acaba

emzigi denedim canim. hatta hala deniyorum. iki cirt cirt cekiyo sonra isirmaya basliyo ya guluyo ya daha beter agliyo uyaniyo neticede.

sallamaya annem epey alistirmisti aslinda ama uyandiginda gece yine mememe geliyodu. ama daha az uyaniyodu sallanan bebekler de uyaninca sallanmak istiyo mu acaba

benimki istemiyor. biberonu bitiriyor. sırtını sıvazlıyorum gazını çıkarıp yatırıyorum. gazını çıkaran kadar bile zor duruyor yatırayım istiyor hemen. kendini geri atıyor. gözü açıksa da baka baka dalıyor. odasını ayırmak lazım ilk başta.

Laktamil kullanan arkidişler,, akuğurda fıyatı 9.90 a düşmüşş, yakınında olan varsa değerlendirsinn. Bide ben gecen sene çok boza tüketmiştim oda baya sütü arttirıyor.. sezonu açıldı aldım hemenn.. Aklınızda ossunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…