maşallah...hoşgeldin bu arada.
ben bişi buldum, uyku sorunu tamamen memeyle alakalı arkidişler.bilmiyordunuz dimi, aydınlattım sizi. kesin memeden çocukları rahat rahat uyuyun. ohh mis.
Ne o memeden kesilmeye hazir ne de ben kesmeye hazirim. Dogdugundan beri gogsumde yasio ondan once de karnimda yasiodu. Sanirim bana gore aramizdaki bagin sembolu emzirmek. Beni herkesten farkli kilan sey sadece bu gibi. Kafamdaki annelik imgesi sakat bnm. O yuzden ne diyoruz gelsinn uykusuz geceler
Ne o memeden kesilmeye hazir ne de ben kesmeye hazirim. Dogdugundan beri gogsumde yasio ondan once de karnimda yasiodu. Sanirim bana gore aramizdaki bagin sembolu emzirmek. Beni herkesten farkli kilan sey sadece bu gibi. Kafamdaki annelik imgesi sakat bnm. O yuzden ne diyoruz gelsinn uykusuz geceler
Benim de böyle Burçakım ya, aynen. Ben de yüzde yüz hazır hissetmiyorum o yüzden de yeteri kadar meselenin üstüne düşmüyoruum. Hele çalışıp da bütün gün görmeyince... Valla emmekten uyuşup kaşınmasa sabaha kadar tutarım herhalde
ya iste ben de sagip vermeyi dusundum ama emmeye oglum bagimliysa ben de emzirmeye bagimliyim sanki. isten donerken babasiyla almaya geliyolar beni arabada hemen emzirmeye basliyorum. agzina alir almaz gozlerinin kaymasi falan icim akiyor resmen. yoksa sirf sagarak versem aslinda belki de duzelir
iyi geceler uykusuz anneler benim oglum uyuyor misil misilda benim uykum yokbana annem cok kiziyor halada emzirmedin mama zor emse isin kolay olurdu diye ama sizde emzirmekten sikayetcisiniz
Bn emzirmekten diil emzirmenin şeyini cikardigim icn kendimden sikayetciym
zaten bu kuzucuklarin hic sucu yok hep bu anneler varyaa
Geceniz guzel gecer ins ferdamBizimki şimdi uyandı, hemen yanına gidip emzirdim he hee :) Biraz dalınca kalkıp mama yaptım, 120yi anında hüpletti, ben de koşa koşa gidipu iki ölçek daha yapiim dedim, ama onu içmiycem diye ağladı. Sonra gazını çıkarıp yatağına yatırdım, bakalım ne zaman uyanacak.
Ozguveni yuksek olsun guvenli baglanma olsun die gak dedignde kucagima aldim guk dediginde meme verdim. Hep bu uzmanlar yakti basimi
Geceniz guzel gecer ins ferdam
ruza masallah utkuya cok tatli tombisim benim
nilmoon merak etme ben cozecem bu isitakipte kal
ozellikle memeci gruba soruyorum. bebekleriniz bi gogsunuzu emerken diger gogus ucunuzla oynuyo mu. benimki acayip oynuyor biraktirinca agliyor, cok rahatsiz oluyorum
Bizimki şimdi uyandı, hemen yanına gidip emzirdim he hee :) Biraz dalınca kalkıp mama yaptım, 120yi anında hüpletti, ben de koşa koşa gidip iki ölçek daha yapiim dedim, ama onu içmiycem diye ağladı. Sonra gazını çıkarıp yatağına yatırdım, bakalım ne zaman uyanacak.