Günaydın mothers
Kim yazdı hatırlamıyorum pekmezle yoğurt birlikte verdigini. Süt ve Süt Ürünleri pekmezle birlikte alındığına birbirlerinin değerlerini etkiliyor ayrı zamanlarda ayrı ayrı tüketilmeli
Karistirmamak gerekli
Doktorumuz da söyledi netten de okudum
Bilginiz olsun
Yatu seni çok iyi anlıyorum sahip olduğun bebiş sana en güzel antidepresandır ondan iyisini bulamazsın ev işi misafir falan boşverSELAM anneler.ben lohusa depresyonundan çıkamadım galiba.çok mutsuzum.alıp başımı gidesim var.iş ev çocuk koca misafirler derken çok değersiz kıymetsiz hissediyorum kendimi psikologa gidecem ama hap içmek istemiyorum nasıl olacak bilemedim.bebekde çok düşkün değil baba.beni sevmiyo zannımca(
Ruza maşallah yavruna bizimde bugün 10 ayımız bittiBu arada saglik ocagina gitmisken oglani tarttirayim dedim.11.5 kg olmus boyu da 76 olmus 1 cm uzamis 3 haftada... :)
Baltasar sağol yazını iki defa okudum anca anladım
Kızlar ekmek ne veriyosunuz nasıl veriyosunuz ben daha vermedim..normal beyaz bakkal ekmeğimi? cici bebe falanmı..o cici bebelerinde raf ömrü 2 sene beaa vermek istemiyo canım.:44:
Off baş ağrısı çekiyorum hergün ya hiç keyfim yok
Size de gunaydın kızlarr.
Hayırlı cumalar..
Ruzaaa yaa anlatmaaa böle(( sonra eve gidip kusana kadar yediriyorum çocuğu. Çabuk ye bak utku kocaman oldu hadiii diyorum
Şaka bi yana maşallah
Bidılcusssssssss
Akşam pasta yaptım yine ama çok komıktı yaww. Gecen hazırladığım şeker hamurlarını kullanayım istedim.pastayı yaptım ama bu seferde şeker hamurlarım açılmadııeşim bile açmaya çalıştı bi karış açabıldık o kadar.en son hevesim geçsin yapamadım demıyeyım diye kapladım pastanın üstünü yarım yamalak:)) sonrada çıkarıp fındık ve cevize buladım üstünede nutellayla burağın B si yazdım :)))) ruzamm bi gün pastamı alıp geliciim kuzumm :))
kuzum ben de cicibebe veriyordum.bitince halk ekmek, beyaz ekmek, tam buğday ekmeği ne varsa içinden doğruyorum çorbasına, kahvaltısına ve yoğurduna.. geçmiş olsun bu arada..her gün oluyorsa bi norölojiye git yavrum, ihmale gelmez.
Bişey yok anacım ya gittim kokulardan galiba.
Ekmeği niye doğruyosunuz faydalı diyemi, tok tutsun diyemi..bizimkinin tok olma derdi yok zaten vermesem bütün gün yemez..
He bide gece iyi kötü 50-60 cc içiyodu 1 haftadır onuda bıraktı 12 saat bişey yemiyo totalde(
Gece beslenmeleriniz ne durumda?? ruza sen cevap verme
aman öyle olsun canım ya.. çok mu kötü kokuyor?
ekmeği hem faydalı diye hem tok tutsun diye doğruyorum. buğdayda da vitaminler var. hatta bi ara halk ekmekte ruşeymli ekmek aldım ondan doğruyordum. o daha da faydalı. deranım gece hiç uyanmadan sabaha kadar uyuyor mu? ne güzel...