2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

nehir niye 13 kilo şimdi daha iyi anlıyorum dayadın çocuğa kanlı kanlı dalaklarııı:))) ıyyyykkkkkk iğrenççç:)) ay benım eniştem kasap o söylüyo dalak böbrek ayırayım diye yok diyordum(( anneme sölimde ben yokken o yedirsin barii üzüldm şimdikk ((
Ablamın komşusunun köyde keçisi varmış haftada 1 keçi sütü getirip satıyomuş.1 yaşından sonra bende ordan temin edicem inşşş

ya bn etin her türlüsü yıyerek büydüm hala da severek yerım etçilim yanı,tipime bakmayın canım tatlı matlı istemez ama evde hergun menude mutlaka et bulunur nehırınde genlerınde var sanırsam bır beyın yiyişi var sankı dersın kırk yıldır yıyo hıc yabancılamıyor doktor önerdı bızde bır aydan bıraz fazladır biz başladık işte..

Günaydın mothers
Kim yazdı hatırlamıyorum pekmezle yoğurt birlikte verdigini. Süt ve Süt Ürünleri pekmezle birlikte alındığına birbirlerinin değerlerini etkiliyor ayrı zamanlarda ayrı ayrı tüketilmeli
Karistirmamak gerekli
Doktorumuz da söyledi netten de okudum
Bilginiz olsun

ruza deme kıskandırma benı ,bıtıfılll tutkuya gruba al lütfen lütfenn nolurrrr

dalak beyin böbrek bunların mutlaka bi faydası vardır tabii.ne güzel yiyorsa maşallah
Almasın ya biz ruzayla takılıyoruz.belki bugunde uğrarım ruzama.. Çok gülüyor eğleniyoruz ruzaylaaa.. çatla patlaa.

Beyin: Evvelce bütün çocuk yemekleri tarifinde bulunan beyin son yıllarda
"sünger beyin hastalığı"
riski nedeniyle bebeklere yedirilmesi tavsiye edilmemektedir.
Zira bulaşma en çok beyin ve iç organlar sebebiyle olmaktadır.

Ben ne şimdi nede 1 yaşından sonra yedirmem sakatat. bide deli dana faktörü var..hayvanlardaki hastalıklar genelde beyin ve organlarda oluyo dikkat etmekte fayda var. ŞAHSİ GÖRÜŞTÜR..

selamlarrrbende balik aliyorum beynini yrdiriym diye sonra kendi midem bulaniyor geri vermiyorum

SELAM anneler.ben lohusa depresyonundan çıkamadım galiba.çok mutsuzum.alıp başımı gidesim var.iş ev çocuk koca misafirler derken çok değersiz kıymetsiz hissediyorum kendimi psikologa gidecem ama hap içmek istemiyorum nasıl olacak bilemedim.bebekde çok düşkün değil baba.beni sevmiyo zannımca(

Kızlar Haber7'de "İkizler Kendilerini Hala Anne Karnında Sanıyorlar" başlıklı bir video var seyredin çok tatlılaaarrrrrrrr!

Valla sorma tam komedi, Allah'tan 120 cmliklerden ama eni 60 cm, o sıkıntı oluyor, yoksa bütün beraber uyuyabilirdik

ferdaaaa nasıl giriyon yataga küçüçük bebeler bizi ne şekle sokuyorlar bee.. her istediğinde verme memeyi gece biraz uğraşırsın ama alışır bence..

Sorma valla ne hallerdeyim, yatak kırılacak ondan korkuyorum Neyse artık 5'e kadar filan yatıyor. Bazen meme yok meme bitti diyorum, o zaman bırakıyor ama sabahtan akşama ayrı olduğumuz için bu sefer de benim içim sızlıyor. Bugün abartısız sabah 7'den 8.30 a kadar filan memedeydi.

Düşemiyom ne yapiim aşıkım ben ona Evet valla sorma ancak uyutunca başlıyor koşturma, tabi yanında uyuyakalmadığım sürece Sağımı iki kez yaptım sonra maalesef kaldı Bir de eve gidince çocuk biraz dolu dolu içsin istiyorum, işyerinde sağınca boş boş kalıyor. Çocuk bir yaşına girecek, ben halen karar veremedim sağsam mı sağmasam mı :26:

Dolabımda; twix çikolata, kremalı bisküvi, meyve suyu günlerdir duruyor dönüp bakmadım, şimdi oruçluyum diye hepsi gözümde devleştiii hepsi birer okyanus oldu:)))çok cezbedici:))
O twixler nasıl duruyor orda nasıl nasıllll! Ben olsam çoktaaaan götürmiştüm

Ay ben çok yemişim beyin küçükken. Hatta dil de yediriyormuş annem böğğğğ

Canım ya aslında o kadar kolay ki o depresyonda kalmak. Annelikten sonra daha da güçlü davranmak zorunda olduğunu hissediyorsun. Zorla kendini, canın istemese de olması gerektiği için yap bazı şeyleri. Olması gerektiği için kendine bak, olması gerektiği için çok basit de olsa bir hobi edin ya da ne bileyim bir şeyler oku. Arkadaşlarınla görüş, internetten çeşitli gruplara üye ol. Kendine bakmaya çalış, git birkaç makyaj malzemesi iç çamaşırı filan al, saçlarında değişiklik yap. İçinden gelmese de zorla yap bunları. Yoksa ömür billah çıkılmıyor o depresyondan. Bir de kendini çok dinleme. Kendini dinledikçe daha beter oluyor. Bazen bizim bıdık da bana da çok düşmüyor, hatta dün diyorum "Oğlum sen beni meme için mi seviyorsun, memeden kafanı kaldır da azıcık yüzüme bak" diye Babası da "oldu delirdin heralde, bari nasılsın iyi misin diye hatrını da sorsun, bebek o bebek ne bekliyorsun" dedi Sen çooook değerlisin, annelik de değerine değer kattı, şu an çok daha kıymetli ve özelsin. Bunu önce kendin kabul et. Daha güçlü durmalısın.

öğlen 45 dk uyudu şimdi gözler açık gayet enerjik uyumaya niyeti yok. 5 de yatırcam yine 45 dk uyuyacak. gündüz bu kadarcık olacak artık herhal napam olduğu kadar olmadığı kader

Tutkucan saka bi yana ekliyiz ama bi muhabbet yok..olsa sana purcak bahsederdi buluştugunuzda:86: face ten arasira durtüstuk o kadar..sende bizi kaile alip eklemedin biz bisey diyozmu..anca kendi kireş oyna sen..oralarda yazisip buralari ihmal etmiyoruz ne diyoduk

bir ördek alalım
bir ördek alıp napalım
miyav miyav diyelim
hapur huppur happur hupur yiyelim

Anonim :86:

Pitiful nassin polyanna gercekleri saklama

:111: :111: :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…