2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Herkese çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız öyle bi gerginlik vardı üzerimde şimdilerde biraz azaldı:)
canım bende senin durumundayım tam buğün 10 aylık olduk 4. aydan beri hiçbirşey yediremiyorum. ve kilomuzda 7750 senin ki ne kadar kilosuu.
Kontrole gitmedim de kilo vermediyse 7500-7700 araştırır canım
Öyle canım rüyamı düşünmemeye çalışıyorum hayırlara çıkar inşallah
erdemler böyle herhalde açlık hissetmiyorlar ve zorlamaya gelmiyorlar bizim erdeminde iki gün yemese nefesi ve idrarı aseton kokuyor bende neyi yapmam dediysem onu yaptım artık çocuk bu herseyi yapabilirim diyorum

Sağol canım yaa çıkayım şu depresif ruh halimden yaa bana hiç yakışmıyor :)))
Çok teşekkür ederim repucum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bi şeftaliyi severek yiyodu ki vakti geçti bide domatesi bazı günler çok severek tüketiyo başka hiç birşeyi sevmiyo bıdığım
Oğlum 6 aylıktan beri öyle yiyo hiç bulamaç muhallebi falan yemiyo;(( kaşık sevmediği için elle yemek istiyo
canım galiba pasaklılık tavan yaptı yaa kaç aydır makyaj yapmadım bilmiyorum kuaföre bile gidemedim geçecek inşallah biran önce kendime gelmem lazım

Maşallah tutkucum oğluşuna çok tatlı:))) saçlarını yerim ben onun
bide ruzacım afiyet bal şeker olsun ellerinize sağlık :))

Burcak universitede sinemaya merakliydim. Baltasar kormakur var yonetmen ama cok bilinmiyo. Ordan kalma butun nicklerim baltasar. Ben cok seviyorum:) ama evet biraz kabaca.
Asya beylikduzundeyim. Sen?
Ruza yildirimmda bi arkadasim var sinifci. Adi belkis. Ama okulunu bilmiyorm. Orda da oturuyolar. Tanur misin?
Repu bi kitap okuyorum inci gibi disler. Orda hintli bi aile var. İngiltrede yasamislar. İngilterede hintlileri sevmezler diyodu. Aklima sen geldin. Oyle mi? Bi de kori seviyo mu gercekten esin. Yoksa herkes kadar mi.
Ferda benimki mama meme baba dede diyo. Aglarken de anneye benzetiyo. Gel drsek ge diyo.
Tutku yasemin cohoslar cok tatli ya. Msallah

piiiii ne çok yazmışınız laynnn ben geçmişi okumayı sevmiyorum taze olacak miss kokacak

teknik sebeplerden ötürü yazamıyorüm he bir de vatzaptan hala başımdan atamadığım iki arkadaş war onlar çoh meşgul ediyor beni bu işe çözüm bulmam lazım malum en zengin benim sayfada

bu arada vave nerde bugün..... :44:

ben bugün komşu gezmesindeydim pasta börrek çörek yidim bardağımı şıkır şıkır karıştırarak çay içtim höpürdettim he bir de evde olsam dediğim teknik sebeplerden fazla yazamıyorum. pc miz gelsin aktif olicim

heeey bursalılaar bu arada kestane şekeri ni orjinal olarak evde üretmiş bulunmaktayım biraz uğraştırıcı ama bir gece bekleyecek yarın hepsini haaam yapacam

Teşekkür ederiz teyzeleri.oğluma iş bakmaya çıktık bakalım bi arada komşu annnesi müdür koltuğunu ayarlar artık hangisi rahatsa...

heeey bursalılaar bu arada kestane şekeri ni orjinal olarak evde üretmiş bulunmaktayım biraz uğraştırıcı ama bir gece bekleyecek yarın hepsini haaam yapacam

Aştın sen kendini bu seferde sen bana gönder bari:))

Offf canım sıkılıyor yaaa.yazmak zor geliyo oğlan uyudu, kocam uyudu, ben gece kuşu gibi dolanıyorum..bişeyler yiyip yatmam lazım ama kolumu kaldıramıyorum(
Onca zaman müge anlıyı izledim bi kere suçunu itiraf edene denk gelemedim doğum izninde takip ettiğim; tunç - selda,, şaban vatansever( define arıyormuş), vee nezennn bunlar sonuçlanmadı dimi ? Ben mi kaçırdım

ferda hojam nasılsın iyi misin

Nossun vavem seni aradı bütün gün gözlerimiz... Bizim beyefendiyi yatağına alıştırma çabası içindeyim, uyandıkça eşşek kadar halimle park yatağa girip yanına uzanıyorum Hayır girmek değil de çıkmak bir dert, çıkan sesten bazen yine uyanıyor. Bir de memekoliğin önde gideni oldu, memesiz zaten tekrar uyuyamıyor, bir de artık kafasını çevirse bile bir eliyle göğsümü tutuyor bir yere kaçmasın diye :) Biri yapay memeden bahsetmişti geçende, yaparsa bana da göndersin valla

Fatih'in çorbası, yoğurdu, ayrıca beyime tatlı, üstüne ütü yapmam, yarın giyeceklerimi hazırlamam, vakit kalırsa banyoyu temizlemem lazııım pöfff

kızlar bebeğine beyin ve benzeri gıdalar veren varmı kimi çok faydalı kimi kesinlikle yedirilmemeli diyor çevremdekilerde geç bile kalıyosun çok faydalı diyor:26:
yoğurt (muzlu ,armutlu ,pekmez ceviz cicibebe eşliğinde)
çorba (yayla çorbası, şehriyeli tavuk , karışık sebze(kıymalı) , tarhana)
kahvaltı (her sabah aynı yumurta sarısı,peynir,yoğurt,tahıllı kahvaltı maması karışımı)

sanki bişeyler unutuyorum atlıyorum gibime geliyor tabiki katı yutamadığı için bizim yediklerimizden yiyemiyo sıpa

kori(curry) seviyo mu ne demek? koriden baska bisey seviyo mu deseydin daha isabetli olurdu londranin yarisi hint asilli oldugundan pek bi sorun yok. zaten midurler hintli dukkanlar doktorlar vs elini sallasan carpiyosun mutlaka. belki o kitaptakiler kuzey sehirlerden birindeymistir. gerci esimde kuzeydekiler irkcilar bizi sevmezler diyordu gezdik baya kuzey ulkeleri ama cok da sicaktilar aslinda

beyin mi

kendim ic organ yemiyorum, oglana da yedirmem heralde.
benim iki disi var ama hemen herseyi yiyebiliyor masallah. ama agzinin tadi cok gelismia anasi gibi. girip ona ozel uzun uzadiya gunluk yemek yapiyorum cok guzel yiyor. bulamacti kavanozdu tahildi biskuviydi agZini bile acmiyor bunlara.
ete biraz daha agirlik vermeyi dusunuyorum bu ara nasilsa seviyo bari biraz kilo alir belki

günaydın... gününüz güzel geçsin... kahvaltıya gitmeden yazayım dedim. öptüm hepinizi..

canım ben bağımsız anaokulundayım. sınıf öğretmenlerini tanımam pek. bir de yıldırım büyük bayağı, çok fazla okul var.
özledik seni.. yaptır bilgisayarını da gel aramıza.

afiyet olsun ohh ne güzel. tarifini koy bari siteye.
nasıl sığıyorsun park yatağa güzelim.. o halini düşündüm de güldürdün beni sabah sabah.. kıyamam ben de uyutunca uyanmasın diye çıt çıkarmamaya çalışıyorum, muhakkak bir yerim kütlüyor.. sinir oluyorum.
canım meyve ve yoğurdu ayrı ayrı versen daha iyi olmaz mı, sade yoğurt yemiyor mu? tadlarına ayrı ayrı alışması açısından demiştim.

ferdaaaa nasıl giriyon yataga küçüçük bebeler bizi ne şekle sokuyorlar bee.. her istediğinde verme memeyi gece biraz uğraşırsın ama alışır bence..

ne demek kastane şekeri kölen ossun bacım

Günaydın yivriiilarrr..

Yasemin benim menümde aynı seninki gibi ne eksik ne fazla..meyveyle yoğurdu bir veriyorum yalnış yapıyorum ama vakit yok napim bea..bu arada leventteyim.

Ferda güldüm bende o yataktan çıkma çaban canlandı gözümde düş artık çocuğun yakasından:86: aynı saatte aynı işleri yapıyoz bide yazık ya bize..

Vavemm ne tesadüf benimde başımda 2 kişi var çok rahatsız ediyolar konuştukça konuşiler..bi çözüm bulursan banada söyle olmadı gruptan ayrıl:86:

ya bilsem nasıl o hücreden çıkaceğimi hemen ayrılcam :86: daakka durmam yani :111: çareler arıyorum kesici delici ne warsa deniyorum

Son düzenleme:
layn purçak kitaptaki karakterle uyudum uyandım psikolojik sarsıntı içindeyim

sağa bı süre kıtap okumak yasak,reçetenı yazıorum hemen 3 tencere sarma sarıosun ,gün aşırı da cam siliosun hemencecık gecer

ya ne ayıp ya zorla benı gruba aldınız,o kdr ıstemedıımı söyledım şimdi burda şikayetler şikayetler,çok ayyıp çokk :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…