Merhaba Arkadaşlar
Gebelik Nasıl Gidiyor ?
Uzun Zamandır Gelmiyorum Buralara..
Benim Cumartesi Günü İkili Testlerim Var..
Ondan Öncesinde Eğitime Katılacağız..
Doğum Öncesi - Doğum - Doğum Sonrası Olmak Üzere..
Hem de Eşimle Beraber..
slm kızlar şuan 10+2 depim cumartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum bel ağrısı için acaba gitmişken 2li testi yaparmı o zaman 10+4 olucaz
Merhabalar,
Beni de listeye ekler misiniz? Ara sıra okuyabiliyordum ama yoğunluktan bi türlü yazamadım. Benim yaşım 27. Kilom 70. Bebiş 17 Ocakta gelecekmiş büyük ihtimal ve Ankaradayım. İlk bebeğimizi bekliyoruz.
Ben daha önce kalp atışlarını duyduğumda heyecanlanmıştım ama biçoğunuz gibi esas olarak dün hareketlerini görünce çıkar çıkmaz 1 saate yakın ağladım. Tutamadım kendimi çok farklı bi his. İnşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza da daha güzel günlerini görürüz.
Ben şimdiye kadar pek bir sıkıntı yaşamadım Allaha şükür. Bulantım bikaç kez, kusma ise bi kez oldu. Ben de 10unda ikili test için gideceğim. Bir de bazı tahliller istedi doktorum, özelde pahalıya geleceği için dışarıda yaptırıp götüreceğim. Baya heyecanlıyım. Zaman hızla akıp geçsin bebişim gelsin istiyorum. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza ve o zaman da güzellikleri paylaşıyor oluruz bu ortamda.
nasılsınız nasi gidiyo,kızlar size bişi sorucam ben yatak odamdan yastık yorgan kıyafet kokuları beni mahvediyo koltuklarımdan huylandım,yatağıma afedersiniz öğürerek giriyorumfanalaşıyorum yani akşamları deliriyorum,içinizde veya çevrenizde böle olan varmı bendemi bi anormallik var geçenlerde ablamda kaldım 3,4 gün iyiyidim orda ,eve gelince kötü ouyorum..Rabbim şifa versin hepimize
günaydın yeni annişler ve bebişler ,ya kızlar kaç gündür kafam karıştı tatile gidicez yüzmeye ama çevremdeki insanlar hayır falan diyorlar sizce tehlikelimi ben daha denize giremedim :)
kızlar hepinize teşekkür ederim
mpb cim seni dinledim ve tıp taki doktorları vajıden muayene yaptılar testler için gitmiştim ama kocaman olmuş ve pıtpıt atıyodu gerçi hala inanasım yok şoktayım ama var içimde bi melek yarın sonuçlerı götüreceğim bakalım ozaman ne diyecekler
benimde sol kasığımda bıçak batması gibi oluyor bazen endişeleniyorum.bu neden oluyordur ki acaba.
kızlar benim pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor.benim göbeğim çıktı sanırım.çok mu erken ki.ama kapanmıyor pantolonlarım ya :/
selam kızlar.
ben bebegin hareketini hissettim.doktorun usg ye baktıgı yerde dün bi hareketlilik bi kıpırtı oldu.cok güzeldi
başka hisseden varmı
kızlar bişey sorabilir miyim size? ben en son 8 haziranda doktoruma muayene oldum, ozaman da lekelenme başladığı için progestan kullanmamı söylemişti.ben moral bozukluğulya çıktığım için tekrar ne zaman muayeneye geleyim diye sormayı unuttum. ben şuan SAT a göre 11 hafta, ultrasona göre 10 haftalığım.2li testlerinde bu aralar yapılması gerektiğini bildiğim için doktorumu aradım. kendisi lekelenme ile ilgili bi sorun yoksa 7 temmuzda gel dedi. ama ozaman ben 13 haftalık falan olacağım. şimdi yorumları okuyorum, benimle aynı tarihlerde olan arkadaşlarım testi yaptırıyorlar bu aralar.sizce uygun tarihler ne zamandı bu testlerin uygulanması için? rahatsız oldum bian, acaba doktoru tekrar mı arasam???
Benim giyebildiğim sadece bir pantolonum var bir süredir, onu da 1 haftaya kadar giyemiycem sanırım. 1-2 hafta sonra hamile kıyafeti alıcam ben. Kilo da aldım, karnım da çok sert ve şiş... Bazılarında göbek erken çıkıyor, en iyi referans anne - kız kardeş vs.
Canım, ben de ara ara birşeyler hissediyorum ama, hissettiğim şeyin bebiş hareketinden ziyade, seğirme vs olduğunu düşünüyorum. Daha çok erken :)
Canım, zaten ikili testin diğer bir ifadesi "11-14 hafta testi" Yani 13. hafta yaptırman gayet normal, doktoruna güven...
Bu arada ben de bugün kontrole gittim, bebişimin kollarını bacaklarını gördüm, çırpınıyodu suyun içinde, su kaplumbaaam benim :)) Sürekli bebişin taklidini yapıyorum evde :) Çok değişik ve güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin inşallah. 2 hafta sonra ikili teste gidicez, inşallah sonucu güzel çıkar, şimdiden çok heyecanlıyım...
ayşheeeeeeeeeeee teyze hadi bu anne doktora uyup beni gözden çıkardı sen niye bu anneye uyup beni listeden çıkardınnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?