Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyleyim canım ya mutfak hep kokuyor bana
camlar sürekli açık halbuki
birde sağlık sorunları yaşadığımız için evdeyken kendimizi dinleme durumu oluyor ama dışarıda birisindeyken muhabbet derken zaman geçiyor ve kendini dinleme fırsatın pek olmuyor
slm kızlar açılmış topik ne güzel:)
Eki Görüntüle 448954 yerim ben bu bezelyeleri yahuuu
o mutfak bir tek bana kokmuyormuş yaşasın ya resmen öğürüyorum oraya girince nefesimi tutuyorum çok kötü bişeymiş bu insanın kendi evinde yemek yiyememesi kızlar![]()
canım ben de haftaalrdır ayak basmıyorum mutfaga gireceksem de ağzımı burnumu kapatıyorum :)
bulantılar ve koku hassasiyetım daha fazla sürerse eşim gaz amsksesi alacakmış![]()
burnuma şalları falan sararak girip buzdolabı açıor ya da bulaşıkları yıkıyorum, eşlerimizde zavallılar napsınlar onlara tuhaf geliyo tabi, yemeksizlikten diyete girdi benim eşim de:)
bende pazartesi gitcem ikili teste günler hiç geçmiyor sanki:)
tıp tarihinde yoktur sanmam 12. haftada kıpırtı :) bagırsak hareketleri yada gazdır canım ilk gebelikte daha gec hissedilir diyor doktorlar
Kızlar bugün bebeğimin gelişimini merak ettiğim için devlet hastanesine gittim, Allah'a şükür gelişimi çok güzel hatta 11+1 olmuş doktor 2 li testi bile yaptı. buraya kadar her şey güzelde, yalnız çok küçük kanama alanı olduğunu söyledi ve iğne verdi, özeldeki doktorumu aradım iğneyi kullanmama gerek yok dedi, arkadaşlar ben şimdi ne yapayım, kafam çok karıştı, bana yardım edin...
Kızlar bugün bebeğimin gelişimini merak ettiğim için devlet hastanesine gittim, Allah'a şükür gelişimi çok güzel hatta 11+1 olmuş doktor 2 li testi bile yaptı. buraya kadar her şey güzelde, yalnız çok küçük kanama alanı olduğunu söyledi ve iğne verdi, özeldeki doktorumu aradım iğneyi kullanmama gerek yok dedi, arkadaşlar ben şimdi ne yapayım, kafam çok karıştı, bana yardım edin...
merhaba kızlar nasılsınız ??
bugün çok şükür 2li testimizin sonucu çıktı herşey yolundaymış .
darısı başınıza
bulantılarım geçmediği için iğne istedim inşallah etki eder
Canım maşallah bebıse....kucuk kanama alanı çok sorun değil ama dr kapansın dıye vermsıtır iğneyı
eğer bebegın daha kucuk olsaydı mesela 7-8 haftalık olsa ıdı hap yazardı ama bebegın 11+1 olmuş buyumus ve
ihtiyacı arttıgı ıcın iğne yazmıstır belki de ben olsam kullanırdım özeldkei doktorun nıye karsı cıktı ?????????????
canım maşallah oh bir bir yapılıyo ıkılı testler :) ne güzel temızde cıkmıs :)
ayşeciğim çok teşkkkürler canım kafam çok karışıktı hemen gidip alayım iğneleri, özeldeki doktorum bana yan etkileri olacağı için gerek görmediğini söyledi, neyse bebeğim sağlıklı olsunda... sevgilerimle....
evet teyzesi biz azıcık büyüğüz sizden :) çok şükür temizde çıktı sağlıkla büyüsünler sıpacıklar inşallah![]()