2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Selm sevisgenlerrrrr

Ne ypniz bn clisiyooommm bogggggg :KK66:)))))

Bitiful bnde kizim istemeyene kdr devm sutu verecegim ama 1yasinda da inek sutune gececegim yavas yavs :KK51:

Ferdaaaa neolursan ol yine gel topigeeeee hosgeldin beyaaaa :nazar:

Tutkuuu bnce kilo iyi yaaa boyuda kiyafetlerinden anlarsin zaten bnm kiz su an 18-24giyiyyio ve oyle aliyorm ne alirsam cunku 12-18ler kisa geliyoo bnm kiz 8.900 ve 77cm sende kiyafetlerinden anlardin boyunu :KK54:

Bu arda bebis fotolari harikaaaaa:nazar:
Eylm korkmaaaaaaa sevissssss laaaannnnEn Büyük KK

Vaveee ndn az uyuyyooo acep iyice beklesen uykusutam glince yatirsan iyi uyur belkim :18:

Burcakkkk yeee beniiii :KK56:

Optummmmm ve yine optum haminiziiii:KK54:

tutkucan valla 8 de kahvaltı verıorum işte yumurta sarısı omlet,bıraz labne bı de pekmez ekmekle yanında genelde su oluo,bı kac seferde ıhlamur oldu,11 gb yogurt yer genelde ,2 gb öğlen çorba yada evde artık ne yemegı varsa gecende nohutlu pılav bıle verdım:KK37: 6 gb de meyve verıorum ben yatmadan once 8 gb de bı corba daha yada bu tahıllı mamalardan,tabı aralarda cılgınlar gb emıyor..:KK52::KK52: ıkı gundur su 6 da verdıgım meyvenın yerıne bı ana öğün corba koydum ama 8 bucuktada yıne tahıllı mama verdım, öğlenle akşamın arası uzun gb oldu cunku meyve kesmedı hatunu.. bn yedırırsem vıdeoyla oyunla bıdı bıdı bıtırtıorum hepsını de kv de hepsını yemıo o da hemen bı sure sora başka bişe verıo fılan.. çok takılmıorum nasıl olsa kılo alımı ii dıe.. öle işte takılıoruz valla:KK53::KK53:

gunaydinnnnnnnnnn hatunlar ay ne cok konusmussunuz hepsini okumaya cok erindim :KK53:vave gunduz cok uyutuyorsun gibi biz 10 da uyaniyoruz bugun 10.30 da yandi hatta:nazar::nazar:10 da uyaninca 2 gibi oglen uykusune yatiyor 4 e kadar uyuyor sonra aksam 9 veya 10 gibi tekrar uyutuyorum arada mizmizlaniyor ama emzigini veriyorum tipisliyorum uyumaya devam ediyor 6 da mam iciyor geri uyuyor 10 kadar:nazar:yasemin ferda ogluslariniz cok tatli rabbim nazarlardan korusun:nazar:

:95:......... sıkıldim..

Ya benim burda keci sütü esek sütü hepsi var biraz pahali ama 8 lira lt si..keci dahami iyidir agir gelmez demiii..

Purcak 2 gün önce temizlemistim halbuku dur temizleyem kutucumu:KK53:

Fotoda eklicemde telde yok hepsi foto makinesinde useniyom bugun parka cikarinca cekem bari sümüklü haliyle:86:

:95:......... sıkıldim..

Ya benim burda keci sütü esek sütü hepsi var biraz pahali ama 8 lira lt si..keci dahami iyidir agir gelmez demiii..

Purcak 2 gün önce temizlemistim halbuku dur temizleyem kutucumu:KK53:

Fotoda eklicemde telde yok hepsi foto makinesinde useniyom bugun parka cikarinca cekem bari sümüklü haliyle:86:

ya bızım doktor önermişti hala da soyler bır yasından ıtıbaren sütünüzün yeterlı geldıgını düşünmezsenız keçi sütüne de başlayabilirsiniz dıe,onun dedıgıne göre anne sütune en yakın sütlerden biriymiş bebeım,kutu süt filan da var keçi sütü ya,olmadı o alternatıf de düşünülebilir:KK34:

Ay cildiriciim. Zaten kus uykusunda cocuk iki defa zil caldi.
Sabah 8 de kalkiyor. Bir akla bir gaza ihtiyacim war. :KK53: 11de yatiriyorum uykusu war diyerek. 15 dk uyuyor. 2 bucukta yatiyor 15 dk uyuyor . Aksama dogru ayagimda yarim saat uyuyor. Bu arada hemen uyuyor uyuturken yani uykusu oluyor.gunduz uykusu ne kadar olmali?tek parca uyutsam nasil olur dayanabilir mi ki? Yada beklesem mi ayni duznde eski haline doner mi.
Uyandiya az once smdi emerek uyuyor. Uykuyu alamadi yani .oofff ne yaman ceiski

Ayagından bırakıncada uyanıyormu? Ben 2 kez uyutuyorum 2 şer saat ama arada ayağımdan bırakmadığımda oluyor. Başlarda benımde öleydi hemen uyanırdı ayagımdan bırakmaya bırakmaya alıştı sanırsam, bıraksamda uyuyor 1,5- 2 saat arası. Sabah10-12, akşam4-6 arası uyuyr.ama dün doktoru 4 teki uyku çok geçe kalmış o yüzden gece iyi uyumaz öne al dedi.mesela 4 te uyanmış olması lazımmış.... Nasıl ayarlıcam bilmiyrm.sabah 7 de ayakta çünkümm.sabah çok erken kalkıyorsa 7-8 gibi tek parça uyku baya zorlar bence. Ama geç uyanıyorsa 2 gibi uyutup ayağında tutarak 4 e kadar uyumasını sağlayabilirsen süper olur:26::KK53:
İki defa uykularda 1,5 saat normal dedi doktor.ama akşam uykusu en geç 5 te uyanık olmalı dedi.

Evet bursalıyım bursa da yaşıyorum.

Sevındım.gitgide çoğalıyoruz.biz bursalı 4 kişiyiz burda.

Selm sevisgenlerrrrr

Ne ypniz bn clisiyooommm bogggggg :KK66:)))))

Bitiful bnde kizim istemeyene kdr devm sutu verecegim ama 1yasinda da inek sutune gececegim yavas yavs :KK51:

Ferdaaaa neolursan ol yine gel topigeeeee hosgeldin beyaaaa :nazar:

Tutkuuu bnce kilo iyi yaaa boyuda kiyafetlerinden anlarsin zaten bnm kiz su an 18-24giyiyyio ve oyle aliyorm ne alirsam cunku 12-18ler kisa geliyoo bnm kiz 8.900 ve 77cm sende kiyafetlerinden anlardin boyunu :KK54:
Optummmmm ve yine optum haminiziiii:KK54:

Maşallah senınkının boyu çok iyi .:nazar::nazar: ben 12-18 alıyorum tam oluyor.. Selvi boylu değil sanırsam:))

tutkucan valla 8 de kahvaltı verıorum işte yumurta sarısı omlet,bıraz labne bı de pekmez ekmekle yanında genelde su oluo,bı kac seferde ıhlamur oldu,11 gb yogurt yer genelde ,2 gb öğlen çorba yada evde artık ne yemegı varsa gecende nohutlu pılav bıle verdım:KK37: 6 gb de meyve verıorum ben yatmadan once 8 gb de bı corba daha yada bu tahıllı mamalardan,tabı aralarda cılgınlar gb emıyor..:KK52::KK52: ıkı gundur su 6 da verdıgım meyvenın yerıne bı ana öğün corba koydum ama 8 bucuktada yıne tahıllı mama verdım, öğlenle akşamın arası uzun gb oldu cunku meyve kesmedı hatunu.. bn yedırırsem vıdeoyla oyunla bıdı bıdı bıtırtıorum hepsını de kv de hepsını yemıo o da hemen bı sure sora başka bişe verıo fılan.. çok takılmıorum nasıl olsa kılo alımı ii dıe.. öle işte takılıoruz valla:KK53::KK53:

Anladım burçakım.iyi yiyormuş yine:nazar: benım çocugu bağlamam gerek:)) saçlar ter su oluyor dolanırken bütün kaloriler uçuyooo:))

gunaydinnnnnnnnnn hatunlar ay ne cok konusmussunuz hepsini okumaya cok erindim :KK53:vave gunduz cok uyutuyorsun gibi biz 10 da uyaniyoruz bugun 10.30 da yandi hatta:nazar::nazar:10 da uyaninca 2 gibi oglen uykusune yatiyor 4 e kadar uyuyor sonra aksam 9 veya 10 gibi tekrar uyutuyorum arada mizmizlaniyor ama emzigini veriyorum tipisliyorum uyumaya devam ediyor 6 da mam iciyor geri uyuyor 10 kadar:nazar:yasemin ferda ogluslariniz cok tatli rabbim nazarlardan korusun:nazar:

Ovvv çok iyi uyuyormuşşş maşallah:nazar: biz 10.30 da ikinci uykuya yatıyoruz:)) akşam 9-10 da yatınca sabah 6 ya kadar içmiyor mu bişey?

yatmadan doyuruyorum tutkum ben yaticagim zamanda mama hazirliyorum yanina koyuyorum kendi uyaninca alip iciyor :21:

yatmadan doyuruyorum tutkum ben yaticagim zamanda mama hazirliyorum yanina koyuyorum kendi uyaninca alip iciyor :21:

kendı uyanınca alıp içiyor mu allahım rüya gb aman nazar degmesın aman maşallh kuzuya,tü tüüü:nazar::nazar:
bı de bnm sıpaya bak yahu:KK37::KK37:
valla üç kulvallah bı elham okuyasım üstüne üfleyesım geldi,allhım bıze de göster o gunleri,pilizzz:KK16::KK16:

Vayy vayyy kendi içiyo demek..eee ikinci bebeği hemen yapmanın bi sebebi olmalıydı zaten:KK53::KK53: senınkı bebek değil adam adam :))) seni yormuyo hiç:)):nazar::nazar::nazar:
Benimki benim elime ekmeği veriyor elimden yiyo:KK53::KK53:

Maşallah:nazar: bizim uykularımız hep problem. Ben uykusuz yaşıyorum nerdeyse. Gece 10 kez falan uyanıyoruz ne yaptıysam olmadı. Başarısızım bu konuda :KK43:

saolun teyzeleri darisi basiniza birazda alistirmada var galiba:KK53:masallah benim oglum cok uslu gunduz butun gun kendi basina oynuyor beni yormuyor oyle arada bi huysuzlugu tutuyor ama o kadarda olucak :nazar::nazar:

saolun teyzeleri darisi basiniza birazda alistirmada var galiba:KK53:masallah benim oglum cok uslu gunduz butun gun kendi basina oynuyor beni yormuyor oyle arada bi huysuzlugu tutuyor ama o kadarda olucak :nazar::nazar:

maşallah canım allah nazarlardan korusun burçak dediği gibi benmde okuyasım geldi. rabbim dağına göre kar veriyor sen hamilesin belki onunda etkisi vardır hep öyle uslu olsun benimkinde buram buram yaramazlık kokuyor napıcam bilmem

Paris maşallah nazar değmesin tü tü tü
Benim sıpa memeyi açıp yanına uzanınca ağzını açıp bekliyor bir çabalıyım ulaşayım emek vereyim yok tembel yavrum benim

maşallah canım allah nazarlardan korusun burçak dediği gibi benmde okuyasım geldi. rabbim dağına göre kar veriyor sen hamilesin belki onunda etkisi vardır hep öyle uslu olsun benimkinde buram buram yaramazlık kokuyor napıcam bilmem

okuyun teyzeleri cunku ben ne zaman boyle anlatsam ertesi gunu aziyor:KK55:bende hep oyle dusunuyorum eger cok yaramaz bi cocuk olsaydi hamis halimle ne yapardim bilmem:KK49::KK49:rabbimin bi hikmeti iste seninkide uslanir insallah ne deyim :nazar::nazar:

Paris maşallah nazar değmesin tü tü tü
Benim sıpa memeyi açıp yanına uzanınca ağzını açıp bekliyor bir çabalıyım ulaşayım emek vereyim yok tembel yavrum benim

amin saol:nazar::nazar:oda iyimis:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:ben pek yuz vermedim nazli olmasin diye meyvelerini topluyorum simdi:KK34:

Maşallah:nazar: bizim uykularımız hep problem. Ben uykusuz yaşıyorum nerdeyse. Gece 10 kez falan uyanıyoruz ne yaptıysam olmadı. Başarısızım bu konuda :KK43:

canım hjoşgeldn aramıza bişey soracaktım montesorri eğitiminden bahsetmişsin buna ilişkin bi semineremi katıldın yoksa kitabını alıp ona göre mi uyguluyorsun

Neyse ciddi olalım..

Kızlar bir yaşından sonra ne vericeksiniz? devam sütümü inaak sütümü..emzirmeyenler için soruyorum?? kararsızım..aslında bugun alıp inek sütü içiresim var:86:
ben icirdim bi iki kere hatta biberona o sayede alisti. aptamilden nefret ediyomus megerse :KK70: biberona alisinca da herobaby vermeye basladim bu sefer sma yi deniyecem:KK23:
Candy crush ta 421 .bölümdeyim:KK51::KK51:
eneee ben daha 266dayim. o surekli oyun istegi gonderen kisi sensin dimek :KK53:

X