Derya16 Bursalımısın acaba????
Evet bursalıyım bursa da yaşıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derya16 Bursalımısın acaba????
Candy crush ta 421 .bölümdeyim
:95:......... sıkıldim..
Ya benim burda keci sütü esek sütü hepsi var biraz pahali ama 8 lira lt si..keci dahami iyidir agir gelmez demiii..
Purcak 2 gün önce temizlemistim halbuku dur temizleyem kutucumu
Fotoda eklicemde telde yok hepsi foto makinesinde useniyom bugun parka cikarinca cekem bari sümüklü haliyle:86:
Ay cildiriciim. Zaten kus uykusunda cocuk iki defa zil caldi.
Sabah 8 de kalkiyor. Bir akla bir gaza ihtiyacim war. 11de yatiriyorum uykusu war diyerek. 15 dk uyuyor. 2 bucukta yatiyor 15 dk uyuyor . Aksama dogru ayagimda yarim saat uyuyor. Bu arada hemen uyuyor uyuturken yani uykusu oluyor.gunduz uykusu ne kadar olmali?tek parca uyutsam nasil olur dayanabilir mi ki? Yada beklesem mi ayni duznde eski haline doner mi.
Uyandiya az once smdi emerek uyuyor. Uykuyu alamadi yani .oofff ne yaman ceiski
Evet bursalıyım bursa da yaşıyorum.
Selm sevisgenlerrrrr
Ne ypniz bn clisiyooommm bogggggg )))))
Bitiful bnde kizim istemeyene kdr devm sutu verecegim ama 1yasinda da inek sutune gececegim yavas yavs
Ferdaaaa neolursan ol yine gel topigeeeee hosgeldin beyaaaa
Tutkuuu bnce kilo iyi yaaa boyuda kiyafetlerinden anlarsin zaten bnm kiz su an 18-24giyiyyio ve oyle aliyorm ne alirsam cunku 12-18ler kisa geliyoo bnm kiz 8.900 ve 77cm sende kiyafetlerinden anlardin boyunu
Optummmmm ve yine optum haminiziiii
tutkucan valla 8 de kahvaltı verıorum işte yumurta sarısı omlet,bıraz labne bı de pekmez ekmekle yanında genelde su oluo,bı kac seferde ıhlamur oldu,11 gb yogurt yer genelde ,2 gb öğlen çorba yada evde artık ne yemegı varsa gecende nohutlu pılav bıle verdım 6 gb de meyve verıorum ben yatmadan once 8 gb de bı corba daha yada bu tahıllı mamalardan,tabı aralarda cılgınlar gb emıyor.. ıkı gundur su 6 da verdıgım meyvenın yerıne bı ana öğün corba koydum ama 8 bucuktada yıne tahıllı mama verdım, öğlenle akşamın arası uzun gb oldu cunku meyve kesmedı hatunu.. bn yedırırsem vıdeoyla oyunla bıdı bıdı bıtırtıorum hepsını de kv de hepsını yemıo o da hemen bı sure sora başka bişe verıo fılan.. çok takılmıorum nasıl olsa kılo alımı ii dıe.. öle işte takılıoruz valla
gunaydinnnnnnnnnn hatunlar ay ne cok konusmussunuz hepsini okumaya cok erindim vave gunduz cok uyutuyorsun gibi biz 10 da uyaniyoruz bugun 10.30 da yandi hatta10 da uyaninca 2 gibi oglen uykusune yatiyor 4 e kadar uyuyor sonra aksam 9 veya 10 gibi tekrar uyutuyorum arada mizmizlaniyor ama emzigini veriyorum tipisliyorum uyumaya devam ediyor 6 da mam iciyor geri uyuyor 10 kadaryasemin ferda ogluslariniz cok tatli rabbim nazarlardan korusun
yatmadan doyuruyorum tutkum ben yaticagim zamanda mama hazirliyorum yanina koyuyorum kendi uyaninca alip iciyor
yatmadan doyuruyorum tutkum ben yaticagim zamanda mama hazirliyorum yanina koyuyorum kendi uyaninca alip iciyor
saolun teyzeleri darisi basiniza birazda alistirmada var galibamasallah benim oglum cok uslu gunduz butun gun kendi basina oynuyor beni yormuyor oyle arada bi huysuzlugu tutuyor ama o kadarda olucak
maşallah canım allah nazarlardan korusun burçak dediği gibi benmde okuyasım geldi. rabbim dağına göre kar veriyor sen hamilesin belki onunda etkisi vardır hep öyle uslu olsun benimkinde buram buram yaramazlık kokuyor napıcam bilmem
Paris maşallah nazar değmesin tü tü tü
Benim sıpa memeyi açıp yanına uzanınca ağzını açıp bekliyor bir çabalıyım ulaşayım emek vereyim yok tembel yavrum benim
Maşallah bizim uykularımız hep problem. Ben uykusuz yaşıyorum nerdeyse. Gece 10 kez falan uyanıyoruz ne yaptıysam olmadı. Başarısızım bu konuda
ben icirdim bi iki kere hatta biberona o sayede alisti. aptamilden nefret ediyomus megerse biberona alisinca da herobaby vermeye basladim bu sefer sma yi deniyecemNeyse ciddi olalım..
Kızlar bir yaşından sonra ne vericeksiniz? devam sütümü inaak sütümü..emzirmeyenler için soruyorum?? kararsızım..aslında bugun alıp inek sütü içiresim var:86:
eneee ben daha 266dayim. o surekli oyun istegi gonderen kisi sensin dimekCandy crush ta 421 .bölümdeyim