2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
kendimi şu forumu okumaya zorunlu hissediyorum sonunu getirmeye çalıştığım kitap gibi son sayfaya geliyorum oooh bitirdim
Bugün eminönüne gittik annemle bi cesaret edip bebek arabasında oturmayan bu bebekle mızmızlanmaya başlayınca yanlış oldugunu biliyorum ama eline çikolata verdim ucunu delip eme eme 2 saat hiç ses çıkarmadan gezdi sonrada 3 saat uyudu:KK53:şok oldum ve çok rahat gezdim.
Bituful nasılsın çok güldüm son iki günlük yaptığın yorumlara:KK9:(senin alıntını kopyaladım böyle daha kolay geldi)
vaveyla sağol bebek çok şükür iyileşti mışıl mışıl uyuyo maşallah:nazar: baya rahatladı bugün eminönünü karış karış turladık o kadar düzeldi çok şükür.
Ruza geçen bebeğinin bayram fotorafındaki kıyafetler çok hoşuma gitmişti dün lcw gittim papyonlu gömlek askılı kot pantolon aldım çok hoşuma gitti benim oğlanada çok yakıştı alırken aklıma senin tosuncuğun foto geldi maşallah:nazar:
ayy hayırlı olsun canım.. çok sevindim.. çok yakışmış zaten yakışıklı paşama maşallah.. :nazar:
Bugun oglan cok yordu devamli mizmiz aglak ve huysuz..aksamda uykusunu 2 saat geciktirdi:KK53:
Bu bel ağrilarimda beni öldürecek..
benimki de bana hep öyle.sürekli mızmız.halasına bişey yok, beni görünce ağlamaya başlıyor.sürekli onunla ilgileneyim istiyor.dün gece de uykusuzluk hat safhadaydı.
iki gündür düşüp duruyor. önceki gün yine babasının yanındayken düştü, koltuğun kenarına yanağı denk gelmiş. koltuğun her yeri kumaş kaplı, sivri yer yok nasıl ağladı çocuk bi baktım kanıyor yanağı. kenarda dikiş varmış, ipler yüzünü kesmiş.yavrum benim.tek yanak hem mor hem yara.:KK43: bugün de yürüteçle devrildi gözümün önünde.kapının eşiğine takıldı, yüzüstü yere kapaklandı. :KK50: Allahtan bişey olmadı.. :KK50:
Tabiki.. Minik kitaplarımız var. İLk kavramları, hayvanların olduğu o kitapların sayfalarını inceliyoruz tek tek konuşuyorum hikayeler anlatıyorum dinlemesini sağlıyorum. Çeşitli kartlar hazırladım onları incelemeyi çok seviyor. Duygu ifade eden yüzler çizdim kağıtlara onları gösteriyorum konuşuyorum hakkında. Birde bugün sürpriz sepeti hazırladım. Sürpriz sepeti için bir tema belirliyorsunuz ve çeşitli eşyaları içine koyup bebeğimizin önüne koyuyoruz. İncelemesine müsade ediyoruz. Sonra onları anlatabiliriz bu şekilde... Biz bugün mutfak eşyalarını inceledik. Tabi bize zarar vemicek olanları :) işte yapabildikleimiz bizim şimdilik bu kadar...
maşallah ne güzel etkinlikler yapıyorsun.biz de hikaye kitapları okuyoruz. verdiğim herşeyi adını söylüyorum öğrensin diye.küpleri üstüste diziyoruz. ben söylüyorum, bunu al bunun üstüne koy gibi dediğimi yapıyor. saklanıp anne nerde diye soruyordum, örtüyü açıp buluyordu beni. şimdi şimdi örtüyü tekrar yüzüme kapatmaya başladı yeniden yap dercesine. :) ses çıkaran şeyleri çok seviyor oğlum. davulcu olacak sanırsam.. mutfak malzemeleriyle bol bol oynuyor zaten.. ad-da demeye başladı şimdilerde. ben gelince halasını eve bırakıyoruz alışkanlık oldu, beni görünce hemen ad-da ya başlıyor. baba, mama ve cici diyor. anne demeye niyeti yok.
akşamları pek vakit kalmıyor değişik oyunlar oynamak için.haftasonu da temizlikdi aile ziyaretiydi eğitime yoğunlaşamıyorum.açıkçası şu ara pek verim alacağımı da zannetmiyorum. ilgisi çok çabuk dağılıyor hemen mızmızlanmaya başlıyor.1 yaşından sonra biraz daha yoğunluk veririm inşallah.
yaaw şu kilo verme muhabbetini yazmayın çok moralim bozuluyo kilolarımı verdim hamile kaldığım kiloya geldim ve hala vermeye devam ediyorum iğne ipliğe dönmek istemiyorum gitmeyiiin kilolaaarııım geri dönün
benim de senin gibi çabucak kilo verenler moralimi bozuyor.... :KK47:
Montessori eğitimi evde yapılıyor değişik materyaller kullanılarak ve her seferinde bir konu belirlenerek yapılıyor çocuk yaparak yaşayarak öğreniyor.
Artık yavaş yavaş bu felsefeyi temel alan okullar açılıyormuş ülkemizde de.
evet birçok okul var bu eğitimi uygulayan ya da uyguladığını söyleyen. adını kullanıp uygulamayan birçok okul da mevcut.
derya çok iyiymiş bizimde hikaye kitabımız var yatıyoruz yastığa beraber kitabı havada tutup okuyorum o genelde elimden alıp yemek istiyor :KK56:ne göstersem eline ne versem koparıp yemeye çalışıyo ben sadece top oynamayı öğrettim:KK55: birde lego oynamaya başladık yaptığım kuleleri bozmaya bayılıyo bende bazen nasıl kaptırıyosam kendimi çocukluğumu yaşayamadım herhalde bozmasın diye kaçırıp oyunumu tamamlamaya çalışıyorum:KK22: baya güzel işler çıkardım legolarla:KK52:
ayy yerim seni ya... gözümün önüne geldi de, çocuk ağlarmış sen hala dur bitireyim şunu oğlum diye elinden çekiştirirmişsin falan.. :KK1:
Selam cicişler :KK33: Halimi hatrımı soran ve kayıtsız şartsız destek olan sevgili arkadaşlarım... Hepiniz sağolun varolun. İnanın bu desteğiniz çok iyi hissettirdi bana. Çünkü kimseye bu kadarını bile söyleyemedim. Zor bir dönemeçten geçtik diyelim. Bir daha dönmemek üzere inşallah deyip kapattık konuları. Şu an bile çok üzerinde durup hatırlamak istemiyorum, o yüzden boşverelim. İşte geldim burdayımm :KK34:

Bu arada çok şükür bizimki sürünmeye başladı :) Kendi kendine oyalanmaya da... Mutfakta iş yapıyorum, ara sıra salona bakıyorum ne yapıyor diye, öyle oturup oynuyor :KK53: Bu bizim için o kadar olağanüstü bir durum ki tekrar eskisine dönmesinden ödüm kopuyor :18::18:

Bir de dedesine saçlarını kestir demiştim, keloğlan olmuş bizimki :KK52: Bir poz verdi, babasıyla hayret ettik. Bu çocuk playboy olacak galiba :KK9:

Eki Görüntüle 858061

Eki Görüntüle 858062

Sizleri seviyorum tatlişkolarrrr öptümmmmmm :KK54::KK54::KK54:

ah benim dünya yakışıklısı oğlum... :nazar::nazar::nazar::nazar: hiç de kel değil, bildiğin yakışıklı, çapkın, kıvanç.... :nazar: maşallahh sana.... annesi sakın kimseye verme fatihimi, ben kız doğurup ona vercem. iki kızım olacak birine burakı alıcam birine de fatihi... :KK54::KK54:
canım benim atlattığına çok sevindim. inşallah bir daha kötü şeyler olmaz hayatında.. oğluşunla eşinle beraber hep güzel günler görün.. :KK54:
Eki Görüntüle 858073 Eki Görüntüle 858074 Eki Görüntüle 858072 Eki Görüntüle 858075
kızlar bunlardan ördürsemmi yoksa hazır hırkamı alsam kararsız kaldım yeleği var ama hırkası yok birde yumuşak patik bulamıyorum altı plastik ve sert olmayan ayakabı görünümünde bişey arıyorum varmı bildiğiniz marka.
canım ördürme hiç, belki istediğin gibi olmayacak. lcw de hazır örgü hırkalar var. 20-25 lira arasında. çok da güzeller. bir bak derim.ben evde çift çorap giydiriyorum. dışarda da yine lcw den aldığım yumuşak ayakkabılar var onları giydiriyorum.
Eki Görüntüle 858076
yeni cicilerimiz kara tosuncuğum biraz keyifsizdi ama yinede ekleyim.
oyy maşallah yasemin. hakkaten adam olmuş ya bu.. tam bir türk erkeği, kadir inanır mübarek... :nazar::nazar::nazar:
bıtıfıla takılıodum ole bnmle ılgılensın dıe:KK16::KK16:
yok be yavrum işler kesat polemık fılan yok ,olsa aşağıdakı mahallede kavga var gelcen mı hacı hesabı hemen haber verırım,atarım bı özel mesaj :KK76:
çok öksürüorum ya bırazcık konuşunca tıkanıyorum,görüşmeler bıtsın doktora gıtcem:KK50:
naptın tatlım, gittin mi doktora? nasıl oldun?
Neyse ciddi olalım..

Kızlar bir yaşından sonra ne vericeksiniz? devam sütümü inaak sütümü..emzirmeyenler için soruyorum?? kararsızım..aslında bugun alıp inek sütü içiresim var:86:
ben de onu düşünüyorum bu aralar. muhtemelen gün içinde uyutmadan önce devam sütü gece yatmadan da inek sütü veririm. 1 yaşından önce başlama yevrum. kansızlık yapıyor. sabret az kaldı bir yaşına.
Günaydınnnlarr
Yine döktürmüşsünüz yawww.hele işi gücü olmayan betaful ve burçak aktif olunca sayfalar almış başını gitmişş:KK53::KK53:
Burçakım sen köyde keçi sütü bulamazsan biz nasıl bulak kızzz.kv söle bi keçi alsın bursa grubu bu keçiynen beslenecek:KK53::KK53:
Ferda yasemın maşallah oğluşlara .biz bunları nasıl askere yolluycaz yaa:KK43:((
Hele evlendırırkene Ağlarmıyımm kv dem gibi:KK53: :))
Oruçluyum bugün şimdilim iyi gidiyor bakalım akşama kadar ne olcak.. Gerçi hemen akşam oluyor ama bu oğlanla adım atmak bile çok zor geliyor.
Doktora gittik çok ağladı muayene ederken, eskiden böle yapmazdı ama müthiş ağladı.. Kilo kilo kiloooooo beni çıldırtan diğer bi olayy, 9200 çıktı :KK43:( 3 aydır aynı kiloda .1 aydır iyi yiyor iştahı baya açıldı 10 olmuştur diyordum yok:KK43: hatta boyuna geçen ay 74 demişti bu ay 71 dedi:KK53::KK53: çocuk git gide küçülüyo :)) yanlış ölçüm olmuş olabilir dedi.kilosu içinde daha önce ileriymiş zaten yani şuan normal dedi. Aktif bi bebek kilo almayabilir dedi. Demek ki böle minyon olcak dedi:))) ne minyonu yaaa babaya çeksin baba 1.83 boyunda ben 1.60 bana çekmesin:KK43:(
Gece yatarken mantı yedirsem ?? Nasıl kilo aldırcam? Bi kez oturup oyuncaklarla oynamıyor sürekli gidiyo biyerlere.. Bağlasammı :KK43:((
Allah kabul etsin güzelim.. çabuk oluyor akşam. nasıl geçiyor anlamıyorsun.
kız taktın şu çocuğun kilosuna... bırak sağlıklı ya yeter.. hangi doktora götürdün?
gece yatırırken mantı iyi fikir bak.o zaman kesin kilo alır. dürüm falan da yedirebilirsin, bol ekmek içi. şişer o zaman.. :KK35:
Ay cildiriciim. Zaten kus uykusunda cocuk iki defa zil caldi.
Sabah 8 de kalkiyor. Bir akla bir gaza ihtiyacim war. :KK53: 11de yatiriyorum uykusu war diyerek. 15 dk uyuyor. 2 bucukta yatiyor 15 dk uyuyor . Aksama dogru ayagimda yarim saat uyuyor. Bu arada hemen uyuyor uyuturken yani uykusu oluyor.gunduz uykusu ne kadar olmali?tek parca uyutsam nasil olur dayanabilir mi ki? Yada beklesem mi ayni duznde eski haline doner mi.
Uyandiya az once smdi emerek uyuyor. Uykuyu alamadi yani .oofff ne yaman ceiski
erken kalkıyorsa tek parçaya dayanamaz kuzum.. benimki de iki uyku uyuyor gündüz. sabah 6-7 arası uyanıyor.10 gibi bi uyuyor.bazen 1-1,5 saat bazen 15 dk-yarım saat.öğleden sonraki uyku saati sabah uyanma saatine göre değişiyor. o zamanda 2 saat falan uyuyor. en geç dörtte uyanmış oluyor.akşam da 7-8 gibi uyuyor.
canımm..... güzel ferdam benim... :KK54:
Evet bursalıyım bursa da yaşıyorum.
bursalılar çoğalıyor.hoşgeldin aramıza. :KK3:
Selm sevisgenlerrrrr

Ne ypniz bn clisiyooommm bogggggg :KK66:)))))

Bitiful bnde kizim istemeyene kdr devm sutu verecegim ama 1yasinda da inek sutune gececegim yavas yavs :KK51:

Ferdaaaa neolursan ol yine gel topigeeeee hosgeldin beyaaaa :nazar:

Tutkuuu bnce kilo iyi yaaa boyuda kiyafetlerinden anlarsin zaten bnm kiz su an 18-24giyiyyio ve oyle aliyorm ne alirsam cunku 12-18ler kisa geliyoo bnm kiz 8.900 ve 77cm sende kiyafetlerinden anlardin boyunu :KK54:

Bu arda bebis fotolari harikaaaaa:nazar:
Eylm korkmaaaaaaa sevissssss laaaannnnEn Büyük KK

Vaveee ndn az uyuyyooo acep iyice beklesen uykusutam glince yatirsan iyi uyur belkim :18:

Burcakkkk yeee beniiii :KK56:

Optummmmm ve yine optum haminiziiii:KK54:
maşallah selvi boylu kızına... :nazar:
gunaydinnnnnnnnnn hatunlar ay ne cok konusmussunuz hepsini okumaya cok erindim :KK53:vave gunduz cok uyutuyorsun gibi biz 10 da uyaniyoruz bugun 10.30 da yandi hatta:nazar::nazar:10 da uyaninca 2 gibi oglen uykusune yatiyor 4 e kadar uyuyor sonra aksam 9 veya 10 gibi tekrar uyutuyorum arada mizmizlaniyor ama emzigini veriyorum tipisliyorum uyumaya devam ediyor 6 da mam iciyor geri uyuyor 10 kadar:nazar:yasemin ferda ogluslariniz cok tatli rabbim nazarlardan korusun:nazar:
10a kadar uyumak hayal gibi... :KK14: maşallah çok söyleme bence. :nazar:
:95:......... sıkıldim..

Ya benim burda keci sütü esek sütü hepsi var biraz pahali ama 8 lira lt si..keci dahami iyidir agir gelmez demiii..

Purcak 2 gün önce temizlemistim halbuku dur temizleyem kutucumu:KK53:

Fotoda eklicemde telde yok hepsi foto makinesinde useniyom bugun parka cikarinca cekem bari sümüklü haliyle:86:
çek de koy sümüklü mümüklü... biz yeriz sümüklerini.. :KK56:
yatmadan doyuruyorum tutkum ben yaticagim zamanda mama hazirliyorum yanina koyuyorum kendi uyaninca alip iciyor :21:
ay maşallah yaa... :nazar::nazar::nazar: söyleme bak her yerde....
saolun teyzeleri darisi basiniza birazda alistirmada var galiba:KK53:masallah benim oglum cok uslu gunduz butun gun kendi basina oynuyor beni yormuyor oyle arada bi huysuzlugu tutuyor ama o kadarda olucak :nazar::nazar:
yeniden maşallah canımm... :nazar::nazar::nazar: kendi kendine mama içmeye nasıl alıştırdın? yatağın içine mi koyuyorsun biberonu? ay benimki gözünü açmıyor ki ağlamaktan helak oluyor...

Paris oha falan oldum 10 aylik dimi oglun kendi alip iciyo deyince sorma geregi hissettim
Deryam hoşgeldin aramıza 5 bursali olduk
Bizim kızlar bu hafta bulustular ben gidemedim aslinda bu cumartesi goruscektik ama onlar geçen hafta yaptilar

saol ruza teyzesi:nazar:ben taa 5.aylikken falan sbiberonu veriyordum eline tutuyordu suyunu bile doldurup ulasabilecegi yere koyuyorum gidip alip iciyor acaba susuzmu diye dusunmuyorum gecede hemen yanina koyuyorum elini atip buluyor copur copur ses geliyor bakiyorumki almis iciyor:nazar::nazar::nazar::nazar:ay benim nazarim cok degiyor hee boyle anlatinca oglan huzursuz ediyorum masallah subhanallah yavruma okuyup ufleyim bari:KK53::KK53:

saol ruza teyzesi:nazar:ben taa 5.aylikken falan sbiberonu veriyordum eline tutuyordu suyunu bile doldurup ulasabilecegi yere koyuyorum gidip alip iciyor acaba susuzmu diye dusunmuyorum gecede hemen yanina koyuyorum elini atip buluyor copur copur ses geliyor bakiyorumki almis iciyor:nazar::nazar::nazar::nazar:ay benim nazarim cok degiyor hee boyle anlatinca oglan huzursuz ediyorum masallah subhanallah yavruma okuyup ufleyim bari:KK53::KK53:

paris yanlış anlama belki kırılcan ama bence anlatma artık maşallah diyoruz sabıya farketmeden nazarımız değecek yavrum gereksiz ağlayacak rabbim sana acımış uslu bir çoçuk vermiş hamilesin yaramaz olsa nasıl bakardınki

paris yanlış anlama belki kırılcan ama bence anlatma artık maşallah diyoruz sabıya farketmeden nazarımız değecek yavrum gereksiz ağlayacak rabbim sana acımış uslu bir çoçuk vermiş hamilesin yaramaz olsa nasıl bakardınki

yok canim niye yanlis anlayim haklisin ama kotu gozle bakicaginizi dusunmuyorum hepimizin yavrusu var

yok canim niye yanlis anlayim haklisin ama kotu gozle bakicaginizi dusunmuyorum hepimizin yavrusu var

tabiki kötü gözle bakmayız bhepimiz anneyiz ama göz bu biz evlatlarımıza kötü gözle bakmıyoruz ama annenin babanın nazarı çok değiyor ben de dahil hepimiz böyle uslu bebek isteriz ama ben okudum ama bu nazarya sen yine anlatma bak başımdan geçiyor ben nezaman oğlum bugün güzel yemek yedi diye sevinsem kusuyor ki her günde okuyorum yavrun bir lokmacık sen anlatıp bizlerin nazarı değerek huzursuz olmasın rabbim hepimizin evladını korusun

tabiki kötü gözle bakmayız bhepimiz anneyiz ama göz bu biz evlatlarımıza kötü gözle bakmıyoruz ama annenin babanın nazarı çok değiyor ben de dahil hepimiz böyle uslu bebek isteriz ama ben okudum ama bu nazarya sen yine anlatma bak başımdan geçiyor ben nezaman oğlum bugün güzel yemek yedi diye sevinsem kusuyor ki her günde okuyorum yavrun bir lokmacık sen anlatıp bizlerin nazarı değerek huzursuz olmasın rabbim hepimizin evladını korusun

haklisin benimkide oyle mesela simdi bagirarak uyandi:KK37::KK37:

Ferda oglun bildigin kivanc. Masallah ya.
Paris uyaninca iciyo dedin ya. Uyandigi saate mi yapiyosun anlamadim. Uyandikca butun gece iciyo mu:) iyi ki hamilesin. Oh ikinci yaramaz olsa da bi sey olmaz buyuk olan ona bakar bikac aya. Cocuk olgun dogmus resmen.
Derya benim kiz da on kere uyaniyo. Alti kere uyansa super diyorum.
Ya ben de yataga yapay bi meme falan koysam butun gece uyur. Var mi ki oyle bi sey:)
Vaveyla acaba surup ise mi yaradi. Ben de alcam ya. Bitkisel sonucta:)

Ruzam cnm bnm gittim dra. Antibiyotik parol sprey epey bise verdi. Nehire gecmese bari,dertlendim:KK50:

Ekledim bi tane albume az once parkta cekilip..rüküşüz biraz ama idare ediverin deyzeleri.

Son düzenleme:
Purcagim gecmis olsun bisey olmaz emzirdigini bilerek vermistir..bogaz faranjit falansa ilacsiz zor geciyo

Eylemcim yerim ben bıdıkları maşallah :))
ferdacım Fatih'e maşallah çok canlar yakacak gibi
yasemincim giysileri çok yakışmış güle güle kullanın maşallah kuzuya

Ferda oglun bildigin kivanc. Masallah ya.
Paris uyaninca iciyo dedin ya. Uyandigi saate mi yapiyosun anlamadim. Uyandikca butun gece iciyo mu:) iyi ki hamilesin. Oh ikinci yaramaz olsa da bi sey olmaz buyuk olan ona bakar bikac aya. Cocuk olgun dogmus resmen.
Derya benim kiz da on kere uyaniyo. Alti kere uyansa super diyorum.
Ya ben de yataga yapay bi meme falan koysam butun gece uyur. Var mi ki oyle bi sey:)
Vaveyla acaba surup ise mi yaradi. Ben de alcam ya. Bitkisel sonucta:)

Guzel fikirmis patentini al:KK31:

Su günlerde kendimi çok yorgun bide bitkin hissediyorum bide canım sıkkın şu aralar forumu ancak okuyabiliyorum yazacak enerjim pek yok parmağımı bile oynatasım yok (burçakçım galiba depresyondayım di mi )
geçen gün dobra bi arkadaşım oğlun 6 aylık gibi duruyo çok cılız dedi:KK43:(( doğruyu söylüyo gercektende 6 aylık bebek kilosunda ama yinede bozuldum üzüldüm:)) 10 aylık oldu korkumdan kontrolüne bile götüremiyorum ( yine kilo almamış olursa diye)
hala diş yok 6 aydan beri iştahsızlık mızmızlık uykusuzluk hepsi var diş yok tutkunun dediği gibi jelibom dişlerden takıcaz:)))
emeklemiyor da hatta emekleme çabası da yok olsun geç olsun güç olmasın:))
bi de dün gece yorumu kötü olan bi rüya gördüm düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep rüyada ve yorumundasaatlerde inşallah hayırlısı olur

hepinizi opüyorum

Tutkuu85 : umarım bi yerde buluşup görüşürüz bende sevindim bursalı arkadaşların olmasına..

Asyaasya: hoşbulduk canım. Eğitime katılmadım canım ben öğretmenim fakültedeyken biraz bilgim vardı. Şimdi de bir kitap okuyorum. Nasıl etkinlikler yaparım siye düşünürken nette de bol bol araştırma yapma fırsatım oldu. Montessori eğitimi daha çok 1,5 yaşından sonra etkinlikleri ama oda düzenlemeleri gibi biçok konu var şiödilerde yapabileceğimiz.

Ruza: hoşbuldum hemşehrim. maşallah ruza miniğine. Biz küpleri daha tam dizemiyoruz. Birbirine vurupçıkan sesi dinlemek en büyük zevkimiz :) kızım da ses çıkaran herşeye bayılıyor. Dediğin gibi mutfak eşyalarına bayılıyor. Kızımda baba-dede-anne nenne gibi "n" sesi baskın bişeyler diyor sürekli.. Maşallah kuzularımıza allah nazardan saklasın.

Baltasar: aynen canım 4-5kere uyandığında kendimi ii hissediyorum.

Paris maasallah subhanallah.. abi olcak ya hazirliyor kendini opuyorum onu
Selerm sıkma canini. Ne kadar kendini yiprattin tamam haklisin zor ama allah saglik wermis baska bir derdi yok. Birdenbire buyuverir alir kilolari seni sairtyir annesi insallah
Tutku , Ruza sagolun cevaplar icin yarin iki parca uyutmayi planliyorum. Hoş plan yapsak da istedikleri kadar uyuyorlar
Baltasar canim 10 gunde etki goruluyormus. Dun iyiydi ama daha once de. İyi gunlerimiz oluyordu.biraz bekleyelim sonucu gidisati yazarim

Ruzam cnm bnm gittim dra. Antibiyotik parol sprey epey bise verdi. Nehire gecmese bari,dertlendim:KK50:
Gecmis olsun kuzum...yat dinlen bol bol. Dert etme iyilesmeye bak bir an once..op nehirimi balli gidisindan.
Ekledim bi tane albume az once parkta cekilip..rüküşüz biraz ama idare ediverin deyzeleri.
Cok tatli deranimiz...buyumus masallah.isirmalik yanak.
Su günlerde kendimi çok yorgun bide bitkin hissediyorum bide canım sıkkın şu aralar forumu ancak okuyabiliyorum yazacak enerjim pek yok parmağımı bile oynatasım yok (burçakçım galiba depresyondayım di mi )
geçen gün dobra bi arkadaşım oğlun 6 aylık gibi duruyo çok cılız dedi:KK43:(( doğruyu söylüyo gercektende 6 aylık bebek kilosunda ama yinede bozuldum üzüldüm:)) 10 aylık oldu korkumdan kontrolüne bile götüremiyorum ( yine kilo almamış olursa diye)
hala diş yok 6 aydan beri iştahsızlık mızmızlık uykusuzluk hepsi var diş yok tutkunun dediği gibi jelibom dişlerden takıcaz:)))
emeklemiyor da hatta emekleme çabası da yok olsun geç olsun güç olmasın:))
bi de dün gece yorumu kötü olan bi rüya gördüm düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep rüyada ve yorumundasaatlerde inşallah hayırlısı olur

hepinizi opüyorum
Selermim uzme kendini artik kilo icin.sagligi yerinde bak cok sukur..ne hastaliklar var.. :KK43: Rabbim hepimizin evladini korusun..
Tutkuu85 : umarım bi yerde buluşup görüşürüz bende sevindim bursalı arkadaşların olmasına..
Asyaasya: hoşbulduk canım. Eğitime katılmadım canım ben öğretmeni fakültedeyken biraz bilgim vardı. Şimdi de bir kitap okuyorum. Nasıl etkinlikler yaparım siye düşünürken nette de bol bol araştırma yapma fırsatım oldu. Montessori eğitimi daha çok 1,5 yaşından sonra etkinlikleri ama oda düzenlemeleri gibi biçok konu var şiödilerde yapabileceğimiz.

Ruza: hoşbuldum hemşehrim. maşallah ruza miniğine. Biz küpleri daha tam dizemiyoruz. Birbirine vurupçıkan sesi dinlemek en büyük zevkimiz :) kızım da ses çıkaran herşeye bayılıyor. Dediğin gibi mutfak eşyalarına bayılıyor. Kızımda baba-dede-anne nenne gibi "n" sesi baskın bişeyler diyor sürekli.. Maşallah kuzularımıza allah nazardan saklasın.

Baltasar: aynen canım 4-5kere uyandığında kendimi ii hissediyorum.
Canim masallah senin kizina da.. Her cocugun ilgi alani farkli aslinda.yaseminin oglan sulugunu alip su iciyormus benimki alsa ilk isi heryeri islatmak olur. :)
Ne ogretmenisin?

X