2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
bıtıfıla takılıodum ole bnmle ılgılensın dıe:KK16::KK16:
yok be yavrum işler kesat polemık fılan yok ,olsa aşağıdakı mahallede kavga var gelcen mı hacı hesabı hemen haber verırım,atarım bı özel mesaj :KK76:
çok öksürüorum ya bırazcık konuşunca tıkanıyorum,görüşmeler bıtsın doktora gıtcem:KK50:

hadi yaa kötü müsün öyle :KK5: git tabi ihmal etme :KK14:

pek ciddiye almadım zaten sizi :KK51: yani olsa aşağıdaki mahalleyi boşver çine gelirim senle :KK53: arkandayım :KK19:

Neyse ciddi olalım..

Kızlar bir yaşından sonra ne vericeksiniz? devam sütümü inaak sütümü..emzirmeyenler için soruyorum?? kararsızım..aslında bugun alıp inek sütü içiresim var:86:

Neyse ciddi olalım..

Kızlar bir yaşından sonra ne vericeksiniz? devam sütümü inaak sütümü..emzirmeyenler için soruyorum?? kararsızım..aslında bugun alıp inek sütü içiresim var:86:

ben emzirmeme ragmen olur da içerse yanı inş içer inek sütü olayına başlamak istiyorum.. bıcok yerde okudum güzel uyutuomuş dıolar hep.. aslında bulsak keçi sütü süper olur ama du bakalım bnm umudum var:KK34:

inek sütüde içirin
devam sütlerinde aşırı bir koruma formülü var bağışıklıklarını çok güçlendiriyor
devam sütleriyle büyüyen bebişler genelde çok sağlıklı oluyor her şeyde üşütüp hasta olmuyorlar
kırılgan olmuyor vücutları benim çevremde de gördüğüm kadarıyla öyle o yüzden devam sütünü temelli kesmeyin
emziriyorsanız emzirmeyede devam edin inek sütüde içirin hepsi lazım

bir polemiktir tutturmuş gidiyonuz
benide hiç içine almeyonuz o kadan uğraşıyom uğraşıyommmmm booşşşşşşşş
bende bir polemiğe girmek istiyom be yaaaaaaaa
nooolur benide alınnnn
ADDDDD gibi aşna fişnede istemiyommm sadece polemik istiyom yaa
o kadan yaaa.....

bıtıfıl özel mesaj kutun dolmuş bebeım,o yuzden son mesajına cvp veremedım,çok pis laf soyleyesım vardı,mesaj gıtmeyınce laflar bogazıma dizildi:KK37:
bı de kımseden mesaj gelmıo dıo kutusu dolmuş pehh pehhh,senı de mı desteklıo len yoksa bu özel mesaj atan grup,ikili mı oynuolar len yoksa,çok pis paranoya yaptım bak:KK53:

Günaydınnnlarr
Yine döktürmüşsünüz yawww.hele işi gücü olmayan betaful ve burçak aktif olunca sayfalar almış başını gitmişş:KK53::KK53:
Burçakım sen köyde keçi sütü bulamazsan biz nasıl bulak kızzz.kv söle bi keçi alsın bursa grubu bu keçiynen beslenecek:KK53::KK53:
Ferda yasemın maşallah oğluşlara .biz bunları nasıl askere yolluycaz yaa:KK43:((
Hele evlendırırkene Ağlarmıyımm kv dem gibi:KK53: :))
Oruçluyum bugün şimdilim iyi gidiyor bakalım akşama kadar ne olcak.. Gerçi hemen akşam oluyor ama bu oğlanla adım atmak bile çok zor geliyor.
Doktora gittik çok ağladı muayene ederken, eskiden böle yapmazdı ama müthiş ağladı.. Kilo kilo kiloooooo beni çıldırtan diğer bi olayy, 9200 çıktı :KK43:( 3 aydır aynı kiloda .1 aydır iyi yiyor iştahı baya açıldı 10 olmuştur diyordum yok:KK43: hatta boyuna geçen ay 74 demişti bu ay 71 dedi:KK53::KK53: çocuk git gide küçülüyo :)) yanlış ölçüm olmuş olabilir dedi.kilosu içinde daha önce ileriymiş zaten yani şuan normal dedi. Aktif bi bebek kilo almayabilir dedi. Demek ki böle minyon olcak dedi:))) ne minyonu yaaa babaya çeksin baba 1.83 boyunda ben 1.60 bana çekmesin:KK43:(
Gece yatarken mantı yedirsem ?? Nasıl kilo aldırcam? Bi kez oturup oyuncaklarla oynamıyor sürekli gidiyo biyerlere.. Bağlasammı :KK43:((

Günaydınnnlarr
Yine döktürmüşsünüz yawww.hele işi gücü olmayan betaful ve burçak aktif olunca sayfalar almış başını gitmişş:KK53::KK53:
Burçakım sen köyde keçi sütü bulamazsan biz nasıl bulak kızzz.kv söle bi keçi alsın bursa grubu bu keçiynen beslenecek:KK53::KK53:
Ferda yasemın maşallah oğluşlara .biz bunları nasıl askere yolluycaz yaa:KK43:((
Hele evlendırırkene Ağlarmıyımm kv dem gibi:KK53: :))
Oruçluyum bugün şimdilim iyi gidiyor bakalım akşama kadar ne olcak.. Gerçi hemen akşam oluyor ama bu oğlanla adım atmak bile çok zor geliyor.
Doktora gittik çok ağladı muayene ederken, eskiden böle yapmazdı ama müthiş ağladı.. Kilo kilo kiloooooo beni çıldırtan diğer bi olayy, 9200 çıktı :KK43:( 3 aydır aynı kiloda .1 aydır iyi yiyor iştahı baya açıldı 10 olmuştur diyordum yok:KK43: hatta boyuna geçen ay 74 demişti bu ay 71 dedi:KK53::KK53: çocuk git gide küçülüyo :)) yanlış ölçüm olmuş olabilir dedi.kilosu içinde daha önce ileriymiş zaten yani şuan normal dedi. Aktif bi bebek kilo almayabilir dedi. Demek ki böle minyon olcak dedi:))) ne minyonu yaaa babaya çeksin baba 1.83 boyunda ben 1.60 bana çekmesin:KK43:(
Gece yatarken mantı yedirsem ?? Nasıl kilo aldırcam? Bi kez oturup oyuncaklarla oynamıyor sürekli gidiyo biyerlere.. Bağlasammı :KK43:((

ya sorma bebeım ya bı sütçü amca vardı ona demiştim bı kac ay once keçi sütü de var mı dıye,var yinge dediydi,gecen de bu bnm kemık erımesı bıdı bıdısı çıkınca dedım almaya başlayalım fılan,ben içerim dıye,sen kalleş keçi öl,ömrü yetmedı yanı:KK37: du bakem haber verdım cıvar köylere başka keçiler buluciiz:KK53:

tutku kılosu maşallah kuzum,sıkma canını ya,aktıflık daha iyidir hatta:nazar:
ama boyu komık olmuş bı dogru ölçemıolar yahu

Son düzenleme:
ya sorma bebeım ya bı sütçü amca vardı ona demiştim bı kac ay once keçi sütü de var mı dıye,var yinge dediydi,gecen de bu bnm kemık erımesı bıdı bıdısı çıkınca dedım almaya başlayalım fılan,ben içerim dıye,sen kalleş keçi öl,ömrü yetmedı yanı:KK37: du bakem haber verdım cıvar köylere başka keçiler buluciiz:KK53:

Tamam onu anladım, nasıl kilo aldırcaz burakımAaaa:KK43:((( senın kız neler yıyor ve ne kadar sıklıkla yiyor, her bebek farklıdır ama yaz yınede:KK53::KK53:
Acaba yürümeseydi de koca gün yatsaydı 15 kilo olaydı daha mı iyiydi:KK53:

Ay cildiriciim. Zaten kus uykusunda cocuk iki defa zil caldi.
Sabah 8 de kalkiyor. Bir akla bir gaza ihtiyacim war. :KK53: 11de yatiriyorum uykusu war diyerek. 15 dk uyuyor. 2 bucukta yatiyor 15 dk uyuyor . Aksama dogru ayagimda yarim saat uyuyor. Bu arada hemen uyuyor uyuturken yani uykusu oluyor.gunduz uykusu ne kadar olmali?tek parca uyutsam nasil olur dayanabilir mi ki? Yada beklesem mi ayni duznde eski haline doner mi.
Uyandiya az once smdi emerek uyuyor. Uykuyu alamadi yani .oofff ne yaman ceiski

Eki Görüntüle 858073 Eki Görüntüle 858074 Eki Görüntüle 858072 Eki Görüntüle 858075
kızlar bunlardan ördürsemmi yoksa hazır hırkamı alsam kararsız kaldım yeleği var ama hırkası yok birde yumuşak patik bulamıyorum altı plastik ve sert olmayan ayakabı görünümünde bişey arıyorum varmı bildiğiniz marka.

Yase şu üçüncü çook güzel bayıldım, ördürürsen onu ördür :KK66: Bende bir çekmece dolusu örülmüş hırka var ama sadece birini giydirdim daha, o yüzden ben olsam çok ördürmezdim. Oğluş çok tatlı ya çok afacan görünüyor birazdan muziplik yapacak gibi :) Bir de her gördüğümde aklıma kelebek geliyor gülüyorum bıdığa :KK9:

Günaydın evli mutlu ve çucuklu hatunlar..

Ferdammmm dönülmazlerden döndüğüne sevindim..hoşgeldin..Fatihciğimün saçları gayet ölçülü olmuş kel falan değil..1.resmi bastırıp karpostalcılara satacam:KK1: maşallah yakışıklıma:nazar:

Yasemin seninkide bi içim olmuş çok yakışmış güle güle kullansın..off büyüdülerde papyon takıp ayakta poz veriyolar zaman ne çabuk geçiyo sanki geçen sene karnımızdalardı:KK53:

Purçakk vatttzzz aappp meennn???

vavee peki senin vaaaatttss goink onnn??

:KK31::KK31::KK31:

Hoşbulduk bebeem. Aşkolsun ne dimek sen iste poz poz çekeyim, bizimki meraklı nasıl olsa :KK9: Deran paşa nasıl sen de ekle bir iki resim yav.

ya maşallah aman nazar degmesin ferda oğluşun pek yakışıklı valla..
ii olmana sevndım bu arada :KK66:

Sağol Burçakım Allah razı olsun. Vallahi ben de çok keyif alıyorum seni okurken çok kafasın ya :KK34:

gunaydin

ferda ve yasemin ogullariniza masallahhhh diyorum cok tarlilar. yasemin koca adam olmus seninki masallah.

ferdacim iyi olmana sevindim. gerci sorun neydi bilmiyorum ama olsun. oglusun coooook artist. gelecegin behlulu yolda :KK9:

Sağol Repucumm. Sorma zaten kaç kişi Behlül dedi çocuğa :KK9: Aman doğru dürüst insan olsun da isterse kaynanamın kopyası olsun :KK52: Bu arada dün doğumgünüymüş, hiç kutlanmazdı o yüzden bilmiyordum tesadüfen öğrendim. Akşam pasta alam bari ah ne iyi gelinim benn :KK33::KK33:

X