2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

Yanlis biliyon insaat amelesiyim ben bitiful kabzimal purcak ciftci..selerm ask olsun goz dokturuymuz hic belli etmedfi

Flykgts dogu falan ne is?asker mi esin ?

Yanlis biliyon insaat amelesiyim ben bitiful kabzimal purcak ciftci..selerm ask olsun goz dokturuymuz hic belli etmedfi

Flykgts dogu falan ne is?asker mi esin ?

E ozaman taşeron firma açayım ben yollarım sizi biyerleree:)) purçak bi ara pazarlama işi yapıyom diyodu sankim:))
Burçak sen kaç yaşındasın ? 86 lımısın? Ruza sen kaç yaşındasın??
saçma şeylere sarmaya başladım:))
Batafulll sen kaç yaşındasın bakim

Paris geçmiş olsun canm.yiğenimede bebekke. Antibiyotık kullanmışlardı alt dişlerinde leke kaldı geçmedide. İş bian önce geçerde rahatlarsınız ya.üst dişleri çıktımı? Bizimkininde eli kulagında hep.kulak burun boğaz uzmanına götürdünüzmü? Başka bi doktora daha gösterin olmadı

kafama göre bıcok mesleği yapabilirim tutkucan,bu arada ben uzmalnlığımı,yüksek lisansımı adlı tıpta yapıorum bılıo musun
severim travmayı,kesme biçmeyı uhuu
86yım bebeım,çıtı pıtı ufacık minicik bı ınsanım
sen kaç yaşındasın bakıım

bu arada bursada adlı tıpın kurumu oldgunu da bılmıodum sayende öğrendım,ne çok şey kattın bebeım bana bı bılsen

Evet subay
Var mı aramızda başka asker eşi olan ?

esterabim var,onun eşi de asker,kocası nöbette oldugunda buralarda olur
türkçe öğretmenı olup pek tatlıdır,yakında rastlaşırsınız,bı kac gundur yok,onlar da doğu da,hatta uzak doğuda karsta

aktifsın ama hızlı yazamıosun tutku yavrım ya,olmaz bu iş hızlan hızlannn

biri evli canim. ama nelere para harciyorlar. ihtiyacim oldugundan degil sadece icime oturdu biraz.

bu arada bursada adlı tıpın kurumu oldgunu da bılmıodum sayende öğrendım,ne çok şey kattın bebeım bana bı bılsen

Ben senden büyüküm hıhh diğer bi deyişle kartım:)) 85 doğumluyum ikizler burcuyum, içimde iki farklı kişi var:))
Neeee adli tıp ta mıııı?? Nasıl yaniii bizim oraya mı gelecen?? Niye adli tıp beee kafayı mı yedin sen? Git toplantılara katıl eşinle kahvaltılara dahil ol falan fistan:26:

bnm kv de bilezik taktı bnm mınık fareye,annemler küpe aldı,halası da künye aldı.. kızımın ziynetleri tamam arkadaslarımz,işyerındekıler fılan derken 13- 14 de çeyrek oldu.. onun dışında ailelerden ufak tefek bı kac penye takımından başka bişi olmadı.. bızımkının ailesi alcaktı bişiler aslında da ben kabul etmıycegımı söyledım,ben pahalı bişiler isterım onlara ayıp olur falan fıstan dedım,asıl sebep annemlerın bişi almıycagını bılmemdı aslında,iki taraftan da bişi kabul etmıyoruz ayagına yattık yanı fakir ama gururluyum yanı
Herşeyını kendımız aldık,bak nasıl heyecanlı günlerdi,özendım yıne,bu özençle ıkıncıyı cabuk dogururum ben

bu arada meslek demisken ben yazilimciyim ama is bulamadim. tam buldum 2 ay calistim hamile kaldim. evden calisiyim dedim kabul etmedi. halbuki ne iyi olacakti. gerci simdi dusununce oglan zaten durmuyo calisamazdim heralde

bi kucuk altini var oglanin ya baska da biseyi yok. kabul etmeyecek kizlar oglusumu

tabi kiyafet getiren cok oldu haklarini yemiyim. cok az kiyafet aldim simdiye kadar. daha da 1 yas kiyafet dolu. 4 yas icin bile getiren var.

ewet anladığım için sordum zaten. işin içindeyiz yani. benim eşim de asker purçak beni saymamış ama

annem sen fulyaya muhabbete başlamışsın,kendınden zaten bahsedersın dıye düşündüm,yoksa sen bnm gönlümün baş köşesindesın senı nasıl saymam,araya salça olmıım madem dııdım

sen de küççük müşün pe apla adli tıpta napıyon sen :18:

annem sen fulyaya muhabbete başlamışsın,kendınden zaten bahsedersın dıye düşündüm,yoksa sen bnm gönlümün baş köşesindesın senı nasıl saymam,araya salça olmıım madem dııdım

ohoooy yirim yok ya ben kendimi gizli tutacaktım , soru soracaktım ama karşı hamlede sorulara pek yanıt wermemeyi düşünüyordum

yok yavrım gelmıycem be yav,ama ek görevlendırme filan ısteyebılıomuşum sanırsam öle karışık bi işler
sana sonra ayrıntılı sorcegım bişiler var sora ama

tutku layn o yazdığın adres gercek adresin dimi yoksa hayal mi görüyorum teyid edelim işim war o adresle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…