birkaç gündür net kesildi giremedim geçmişide okuyamadım çooook moralim bozuk yaaoğluşum hasta oldu bi kaç gecedir ateşi yükselip duruyodu sabah 7 de 2 saat kadar uyuyabildik nerdeyse 2 gündür toplam 3 saat uyuduk burun akıntısı öksürük filan yok yani soğuk algınlıgı değil nasıl bu hale geldi anlamadım dün gece ateşi çok çıkınca bugün doktora gittik boğazları şişmiş kırmızı benekler çıktı vücudunda doktor suriyelilerden kızamık salgını var dedi korktu ama neyseki ateşten dolayı çıkmış kızarıklar hemen antibiyotiğe başladı ve dolvene yazık yavrum 6 tane iğne yazdı birazdan uyandırıp götürücem hastanede yaptırıcam salgın varmış ondan olmuş dedi doktor nerdeyse evden çıkmıyorum bu salgın nasıl bizi buluyo anlamadım:26: bebeişlerinize dikkat edin lanet salgınlardan uzak durun:2:
Arkadaşlar bir sorum olacak benim yavrukuş gece en iyi ihtimalle 2-3 kez uyanır genellikle ilk uyanışında emmek istemez su içer ayağımda sallarım uyur tekrar ama 2. 3. 4. ... Uyanışlarında emsede emerken uyuyakalmaz ve yine ayağımda sallarım en az 15-20 dkkoyarken uyanırsa haydi bir daha alıştım gerçi ama bir ara gece emerek uyuyan bebiş şimdi uyumuyorsa doymuyor olabilir mi ? Ayakta uyuttuktansonra 3 saat daha uyur ama
doymasa ayakta uyuttuktan sonra da 3 saat uyumaz bence.
bebegin ayakta sallanmaya alismis, emerek uyumamasinin nedeni bu olabilir.
Yasemincim geçmiş olsun..iğne niye veriliyo kızamıkta ateş içinmi?? bizde kızamıkçık geçirmiştik 3-4 gün 39-40 tı ateşi..evden çıkar havalar güzeldi kaç gündür sende istanbuldasın madem, en azından bi yarım saat çıkarmaya çalış..istersen pamuklara sarmala yinede hasta oluyolar malesef..
Vave sen çok kıskanç olmaya başladın.İlişkimizi yıpratıyo bu durum develete koruma talebi için başvuracam,tırsmaya başladım.:86:.çiküfte yollayacanmı çiküfte
Flygkts İstanbul olmadı diyarbekirde iyidir güzeldir hayırlısı olsun..yollamış kadar oldun sağol.12M arkadaşımız var diyerbekirde her ne kadar bugunlerde arazi olsada.
Şu ayakta sallama işini halletseniz aslında güzel olur benimki gündüz ayakta ama gece sallamıyorum dolayısıyla beklenti içine girmiyo..gerçi emmiyo ve emzik kullanıyo bu durumuda göz önüne alırsak ne desem boş bilemedim şimdi..
canım benim çok şükür dertli değilim. takmıyorum kimseyi.. benim için önemli olan kocam. o arkamdaysa sıkıntı yok.Pehhhh ruzamm ne dertliymis beeee
bizim gelme durumu yok maalesef.Hoşbuldum canım varmı sizin ankaraya gelme durumu
Biz 4 yıldır burdayız önümüzdeki yıl gideceğiz ya istanbul ya doğu ... Şubat gibi belli olacak
tutkumm.. ben 87 liyim. benden küçük var mı? bir ara okulda da en küçük bendim, şimdi 90'lılar bile var.E ozaman taşeron firma açayım benyollarım sizi biyerleree:)) purçak bi ara pazarlama işi yapıyom diyodu sankim:))
Burçak sen kaç yaşındasın ? 86 lımısın? Ruza sen kaç yaşındasın??
saçma şeylere sarmaya başladım:))
Batafulll sen kaç yaşındasın bakim
yasemincim geçmiş olsun. kıyamam, minicik yavruya iğne mi vuruyorlar..birkaç gündür net kesildi giremedim geçmişide okuyamadım çooook moralim bozuk yaaoğluşum hasta oldu bi kaç gecedir ateşi yükselip duruyodu sabah 7 de 2 saat kadar uyuyabildik nerdeyse 2 gündür toplam 3 saat uyuduk burun akıntısı öksürük filan yok yani soğuk algınlıgı değil nasıl bu hale geldi anlamadım dün gece ateşi çok çıkınca bugün doktora gittik boğazları şişmiş kırmızı benekler çıktı vücudunda doktor suriyelilerden kızamık salgını var dedi korktu ama neyseki ateşten dolayı çıkmış kızarıklar hemen antibiyotiğe başladı ve dolvene yazık yavrum 6 tane iğne yazdı birazdan uyandırıp götürücem hastanede yaptırıcam salgın varmış ondan olmuş dedi doktor nerdeyse evden çıkmıyorum bu salgın nasıl bizi buluyo anlamadım:26: bebeişlerinize dikkat edin lanet salgınlardan uzak durun:2:
senin koca bebeğe de geçmiş olsun canım.. inşallah bulaşmaz oğlana.gecmis olsun canim. Allah sifa versin butun hasta bebislere.
benim de esim hapsurup duruyor nezle sesi de degisti. oglana da bulasacak diye korkuyorum
canım gece mama vermeyi denesene? bir de yatağına yatır, çok ağlamıyorsa eğer kendi kendine dalar. benimkinin emziği yok ama gece eğer bi sıkıntısı yoksa bırakıyorum yatağına kendi kendine uyuyor. yani ilk yatırırken sallıyorum. sonra mamaya uyandığında doyurup yatırıyorum. uyanıksa bile ağlamadığı sürece almıyorum.kendi kendine dalıyor.Arkadaşlar bir sorum olacak benim yavrukuş gece en iyi ihtimalle 2-3 kez uyanır genellikle ilk uyanışında emmek istemez su içer ayağımda sallarım uyur tekrar ama 2. 3. 4. ... Uyanışlarında emsede emerken uyuyakalmaz ve yine ayağımda sallarım en az 15-20 dkkoyarken uyanırsa haydi bir daha alıştım gerçi ama bir ara gece emerek uyuyan bebiş şimdi uyumuyorsa doymuyor olabilir mi ? Ayakta uyuttuktansonra 3 saat daha uyur ama
canım 4'ten sonra buluşsak dicem ama hava erken kararıyor. napsak bilemedim. :26:Yasmin geçmiş olsun canım ya keşke hiç hasta olmasalar
Tutku ruza burcak siz bulusuyonuzmu bensiz bensiz bu hafta?
bidenelerimmmmmmmmmmmm uykusuz annelerimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzz hafta sonuna sadece 1 gün kaldıııııııııııııııı he heeeeeeeeeeeeeee
Bizimde gece sıkıntı işte emziği yok sen uyku eğitimi verdin mi gece nasıl alıştı kendi uyumaya bebişin