2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Piiiiii ne kadar gonusmus reziller bensizzz..

Selermm anam o kadar husumetimiz var hic söylemedin bana meslegini..bana bana bihterine:KK53:

Simdi girip bakacam herkesin profiline kim nerden diye:86:

Antepten falan kimse yokmu hala ya bana cigküfte yollayacak:KK39:

Flycigim cok memnun oldum..beni aklina yaz istanbulada gel beklerim:KK51:

Tutku böyle anlatinca cok cazip geldi gercekten..ama pek ikna olamadim..ben daha cok kücuk bi sahil kasabasi düşünüyorum cokmu klise oldu:86:

Bebislerin yemegine baharat koyuyonuzmu la ben basladimda acelemi ediyorum..hayir yenmez yani baska türlü bunlar beaa..

aktifsın ama hızlı yazamıosun tutku yavrım ya,olmaz bu iş hızlan hızlannn:KK37::KK37:

Benım aktifliğim anca bu kadar olur zaten. Tel.den zor yazıyorum kızım bide bizim evde avea çekmiyo maalesef:KK43:(

biri evli canim. ama nelere para harciyorlar. ihtiyacim oldugundan degil sadece icime oturdu biraz.

Haklısın canm insan bekliyor gerçekten.sende onlara öyle yaparsın artık.

bu arada meslek demisken ben yazilimciyim ama is bulamadim. tam buldum 2 ay calistim hamile kaldim. evden calisiyim dedim kabul etmedi. halbuki ne iyi olacakti. :KK5: gerci simdi dusununce oglan zaten durmuyo calisamazdim heralde :KK53:
Yazılımcı diyince aklıma kuzenımın iş yerindeki yazılımcı bi adam varmış öle ustaymışki bi siteye girip uçak biletinin parasını düşürüp satın almış, sonrada düzeltmiş şaşırdım valla. neler yapılıyor valla:))

bi kucuk altini var oglanin ya baska da biseyi yok. kabul etmeyecek kizlar oglusumu :KK5:

ÜZülme kız annesi büyünce çalışır yapar artık:))

sen de küççük müşün pe apla :KK53: adli tıpta napıyon sen :18:

Peşimi bırak vavemm benim elim kan a bulandı artıkk :KK53::KK53:

yok yavrım gelmıycem be yav,ama ek görevlendırme filan ısteyebılıomuşum sanırsam öle karışık bi işler:KK37::KK37:
sana sonra ayrıntılı sorcegım bişiler var sora ama:KK51::KK51::KK51:

Tamm konuşuruk psikomm:))

tutku layn o yazdığın adres gercek adresin dimi yoksa hayal mi görüyorum :KK53: :KK53: teyid edelim işim war o adresle :KK19:

Napcan kız adresiii:)) adres doğru niye yalan olsun gııı:)) diyorum benim artık sana layık değilim elim kanlı benım:)):KK53::KK53:

Selermm anam o kadar husumetimiz var hic söylemedin bana meslegini..bana bana bihterine:KK53:

Tutku böyle anlatinca cok cazip geldi gercekten..ama pek ikna olamadim..ben daha cok kücuk bi sahil kasabasi düşünüyorum cokmu klise oldu:86:

Megakentten sahil kasabasına mıı boğulursun kızım sen oralardaaa... Kaybolur gidersin:KK53::KK53: bursanın anlatılacak çoook yeri var da buralar yetmez yazmaya:)))

Ya bu arada selerm in mesleğini benden başka bilen yokmuydu:KK53: yoksa ben yanlışmı biliyordum:KK53: benım oğlanın göz ü için yorum yapmıştı ordan biliyorummm.selermcikkk bi yorum yap heleee yaww uydurdum mu ben yoksam:KK53::KK53::26:

Herkese iyi akşamlar bol gülüşler

vave bitiful kusura bakmayın:))) yazmamışım bileydim yazardım :))) ama bi mesajımda bahsetmiştim

Hergün mutlaka buraya uğruyorum ama ne yazık ki çok aktif olamıyorum Hastanede İnternet'e giremiyom eve gelincede oğlanı parka götürüyorum sonra eve gel yedir yıka uyut derken saat 8-9 oluyo hep bu girebiliyorum sohbet bitmiş oluyo erdemde zırt pırt uyandığı için ancak geçmişi okuyorum birde teknoloji özrüm olduğundan 10 saatte bi cümle yazabiliyorum evett açıklığa kavuşturdum:))))

tutkucum adli tıp stajını yaparken çok sevmiştim mavi ay izlediğimden küçükken hep dedektif olmak istiyodum adli tıpa bayılıyodum birtek koku çok rahatsız ediyodu burnumuza şimdi hatırlamıyorum ama bişey sürüp kokuyu bastırıyoduk ne güzel günlerd:)))
Bu arada en büyük benmiyim ben 80liyim

vave bitiful kusura bakmayın:))) yazmamışım bileydim yazardım :))) ama bi mesajımda bahsetmiştim

Hergün mutlaka buraya uğruyorum ama ne yazık ki çok aktif olamıyorum Hastanede İnternet'e giremiyom eve gelincede oğlanı parka götürüyorum sonra eve gel yedir yıka uyut derken saat 8-9 oluyo hep bu girebiliyorum sohbet bitmiş oluyo erdemde zırt pırt uyandığı için ancak geçmişi okuyorum birde teknoloji özrüm olduğundan 10 saatte bi cümle yazabiliyorum evett açıklığa kavuşturdum:))))

tutkucum adli tıp stajını yaparken çok sevmiştim mavi ay izlediğimden küçükken hep dedektif olmak istiyodum adli tıpa bayılıyodum birtek koku çok rahatsız ediyodu burnumuza şimdi hatırlamıyorum ama bişey sürüp kokuyu bastırıyoduk ne güzel günlerd:)))

Saol selermcim bu konuda açıklığa kavuştuğuna göre rahat bi nefes alabiliriz:))) valla işten güçten raporların sonuçlarına bakmaya vakıt kalmıyor.merak ettiğim vaka lar olmuyor değil hani:))
Ya aranızda mühendis yokmu yada iç mimar ?? Evi tadilat yaptırıcamda proje çizsin bana...:)))
Çocuk doktoru varmı? Bu bebek nasıl kilo alacak acepp kurt var kurttt mübarek hem onu yiyolar hem beniiii:)

Birde sağdığımda 60-70 cc gelen sütüm humana ve lactamilden sonra 100cc ye çıktı
tutkucum burçakçım tavsiyeleriniz için çok sağolun

Birde sağdığımda 60-70 cc gelen sütüm humana ve lactamilden sonra 100cc ye çıktı
tutkucum burçakçım tavsiyeleriniz için çok sağolun

İşe yaradığına çokk sevındım gerçektenn.daim olsun inşş..Bebeğe keçi boynuzu pekmezi vermeyi denesene gunde 1 çay kaşığı.oldukça iştahı açıldı benım oğlanın..

bu arada tutkucan laktamıl ben de çok işe yaradı,bıgunde bu kdr farkeder mı bılmıorum ama dun gece uyandgımda tişörtüm sütten ıpıslak olmuştu,en son ilk doğum yaptıgım zamnlar boleydı,şaşırdım,humanaya o kdr yatırım yapmışım bıleydım laktamılı de içerdim,valla çoğalmaz demeyın bıldıın süt çoğalıyo:KK34:

bu arada tutkucan laktamıl ben de çok işe yaradı,bıgunde bu kdr farkeder mı bılmıorum ama dun gece uyandgımda tişörtüm sütten ıpıslak olmuştu,en son ilk doğum yaptıgım zamnlar boleydı,şaşırdım,humanaya o kdr yatırım yapmışım bıleydım laktamılı de içerdim,valla çoğalmaz demeyın bıldıın süt çoğalıyo:KK34:

Ooo maşallah burçağımaa:nazar::nazar::nazar: nehirime afiyet bal şeker olsun inşş..
Bi kutu alıp deneme yapın arkadaşlar inşş.herkeşlerin çoğalırrr

Hey. Add sagol ya sormussun doktora. Arastircam bakiyim nette kullananlar ne diyo. İcinde ne var ne yok. Deneyen oburune habr versin.
Burcak sut artinca nehirin uykusu degisti mi. Ben bende sut var saniyorum ama belki de yok mu:)
Ben de istdeyim. Ama esim bursali.bursayi cok severim.aranizda sinuf ogrt. Var mi.
Bi de benim kiz karnini davul gibi sisirip sonra icine cekiyo. Oyun mu ne. Galiba dansoz olcak. Sizinkiler de yapiyo mu?

Bende memnun oldum bıtuful bende hazirana kadar beklerim ankaraya yazdan sonra diyarbakırda olursak orlardan yollarım çiğköfte :)

herkese iyi geceler oğluş uyurken bende uyuyayım kaç gündür bizimki sürekli uyanıp duruyo zaten gece enaz 3-4 kere kalkardı şu aralar neredeyse saat başı kalkıyo :KK53::KK53::KK53:

herkese iyi geceler oğluş uyurken bende uyuyayım kaç gündür bizimki sürekli uyanıp duruyo zaten gece enaz 3-4 kere kalkardı şu aralar neredeyse saat başı kalkıyo :KK53::KK53::KK53:

İyi geceler selem oğluşlar adaşmış benimkinin ikinci ismi erdem reputable nin oğluşuylada ilk ismi ortak :))

way çakal seni hiç belli etmedin diş hekimi olduğunu :KK53: :KK54:

en büyük apla sensin hakket benden bir yaş büyüksün :KK42: :KK42:

hain domdoma bak sen :KK57: kimi bekliyon beni beklesene seen :KK57: çiküfteyi eşim iyi yapar biz ailecek bağımlıyız uslu durursan yollarım :KK53:

X