- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.106
bi kucuk altini var oglanin ya baska da biseyi yok. kabul etmeyecek kizlar oglusumu
senınkıne de aşık olurlar yavrım,bak sen aşkının hatrına nerelere gıtmışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi kucuk altini var oglanin ya baska da biseyi yok. kabul etmeyecek kizlar oglusumu
aktifsın ama hızlı yazamıosun tutku yavrım ya,olmaz bu iş hızlan hızlannn
biri evli canim. ama nelere para harciyorlar. ihtiyacim oldugundan degil sadece icime oturdu biraz.
Yazılımcı diyince aklıma kuzenımın iş yerindeki yazılımcı bi adam varmış öle ustaymışki bi siteye girip uçak biletinin parasını düşürüp satın almış, sonrada düzeltmiş şaşırdım valla. neler yapılıyor valla:))bu arada meslek demisken ben yazilimciyim ama is bulamadim. tam buldum 2 ay calistim hamile kaldim. evden calisiyim dedim kabul etmedi. halbuki ne iyi olacakti. gerci simdi dusununce oglan zaten durmuyo calisamazdim heralde
sen de küççük müşün pe apla adli tıpta napıyon sen :18:
yok yavrım gelmıycem be yav,ama ek görevlendırme filan ısteyebılıomuşum sanırsam öle karışık bi işler
sana sonra ayrıntılı sorcegım bişiler var sora ama
tutku layn o yazdığın adres gercek adresin dimi yoksa hayal mi görüyorum teyid edelim işim war o adresle
Piiiiii ne kadar gonusmus reziller bensizzz..
Selermm anam o kadar husumetimiz var hic söylemedin bana meslegini..bana bana bihterine
Simdi girip bakacam herkesin profiline kim nerden diye:86:
Antepten falan kimse yokmu hala ya bana cigküfte yollayacak
Flycigim cok memnun oldum..beni aklina yaz istanbulada gel beklerim
Tutku böyle anlatinca cok cazip geldi gercekten..ama pek ikna olamadim..ben daha cok kücuk bi sahil kasabasi düşünüyorum cokmu klise oldu:86:
Tutkucum doğru biliyorsun göz doktoruyum canım
repu ve burçakta biliyodu
Herkese iyi akşamlar bol gülüşler
vave bitiful kusura bakmayın:))) yazmamışım bileydim yazardım :))) ama bi mesajımda bahsetmiştim
Hergün mutlaka buraya uğruyorum ama ne yazık ki çok aktif olamıyorum Hastanede İnternet'e giremiyom eve gelincede oğlanı parka götürüyorum sonra eve gel yedir yıka uyut derken saat 8-9 oluyo hep bu girebiliyorum sohbet bitmiş oluyo erdemde zırt pırt uyandığı için ancak geçmişi okuyorum birde teknoloji özrüm olduğundan 10 saatte bi cümle yazabiliyorum evett açıklığa kavuşturdum:))))
tutkucum adli tıp stajını yaparken çok sevmiştim mavi ay izlediğimden küçükken hep dedektif olmak istiyodum adli tıpa bayılıyodum birtek koku çok rahatsız ediyodu burnumuza şimdi hatırlamıyorum ama bişey sürüp kokuyu bastırıyoduk ne güzel günlerd:)))
Bu arada en büyük benmiyim ben 80liyim
Birde sağdığımda 60-70 cc gelen sütüm humana ve lactamilden sonra 100cc ye çıktı
tutkucum burçakçım tavsiyeleriniz için çok sağolun
bu arada tutkucan laktamıl ben de çok işe yaradı,bıgunde bu kdr farkeder mı bılmıorum ama dun gece uyandgımda tişörtüm sütten ıpıslak olmuştu,en son ilk doğum yaptıgım zamnlar boleydı,şaşırdım,humanaya o kdr yatırım yapmışım bıleydım laktamılı de içerdim,valla çoğalmaz demeyın bıldıın süt çoğalıyo
Çok teşekkür ederiz teyzesi hemen alıp başlayalımİşe yaradığına çokk sevındım gerçektenn.daim olsun inşş..Bebeğe keçi boynuzu pekmezi vermeyi denesene gunde 1 çay kaşığı.oldukça iştahı açıldı benım oğlanın..
Selermm anam o kadar husumetimiz var hic söylemedin bana meslegini..bana bana bihterine
Tutku böyle anlatinca cok cazip geldi gercekten..ama pek ikna olamadim..ben daha cok kücuk bi sahil kasabasi düşünüyorum cokmu klise oldu:86:
herkese iyi geceler oğluş uyurken bende uyuyayım kaç gündür bizimki sürekli uyanıp duruyo zaten gece enaz 3-4 kere kalkardı şu aralar neredeyse saat başı kalkıyo
Herkese iyi akşamlar bol gülüşler
vave bitiful kusura bakmayın:))) yazmamışım bileydim yazardım :))) ama bi mesajımda bahsetmiştim
Hergün mutlaka buraya uğruyorum ama ne yazık ki çok aktif olamıyorum Hastanede İnternet'e giremiyom eve gelincede oğlanı parka götürüyorum sonra eve gel yedir yıka uyut derken saat 8-9 oluyo hep bu girebiliyorum sohbet bitmiş oluyo erdemde zırt pırt uyandığı için ancak geçmişi okuyorum birde teknoloji özrüm olduğundan 10 saatte bi cümle yazabiliyorum evett açıklığa kavuşturdum:))))
tutkucum adli tıp stajını yaparken çok sevmiştim mavi ay izlediğimden küçükken hep dedektif olmak istiyodum adli tıpa bayılıyodum birtek koku çok rahatsız ediyodu burnumuza şimdi hatırlamıyorum ama bişey sürüp kokuyu bastırıyoduk ne güzel günlerd:)))
Bu arada en büyük benmiyim ben 80liyim