Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Flygks naber hostes gibi nickin var hangi şehirdesin? çalışıyomusun? anlat bi kendini yahu.
Repucum benım annem ablamların bebelerine ne yaptıysa banada aynını yaptı .annem küçük babamda cumhuriyet taktı.bide büyüyen karyola - beşiğimizi aldılar doğumdan önce. Bide annem bebek doğmadan önce burağa alışveriş yaptı. Kayınvalidelerde bana bi kelepçe burağa künye bide küçük altın taktılar.oda doğumdan önce 500-600 arası alışverişe götürdü beni. Hee bide bebeğin arabasını da kayınvalidelere aldırdık:))) Allah razı olsun hepsinden ben ilk 6 ay hiç masraf yapmadım bez hariç pek bişey almadım. doğum hediyesinden bahsediyordun dimi?? Yanlış anlamadıysam.. Ablamların ikisi küçük taktı. yani oğlumun baya altını oldu ben üstüne katıp bilezik yaptım.yani artık kız istemeye çıkabiliriz bilezik hazır 1 dane27: evet kız anneleri oğlumun mal varlığı budur, bizden iyisinimi bulcanız kızınız rahat eder
Adım fulya :) ankaradayız bu yaz tayini çıkacak eşimin istanbul olsun diye dua ediyorum tüm akrabalarımız orda çünkü eczacıyım eczanem var burda tayin nedeniyle devredip evimin hanımı oğlumun anası olcam :)) şaka bir yana şu andada durumum farklı sayılmaz doğumdan sonra evde daha çok takılıyorum . Tipik yengeç evcimeniyim hele oğluşumdan sonra nasıl çalışacam bilmiyorum . Eczane olmaz artık bakalım iş konusunda dertliyim de biraz :) bir dokun bin ah işit modundayım
hey masallah Tutku
bituful benim babam bi ceyrek takti annem bi kac parca tekstil alisverisi yapti, abim ve kardesim birer tulum aldi. dogrusu biraz gucendim. acaba benim mi beklentim fazlaydi diye bi yokliyim dedim
off oglumun kulaginin agrisi niye gecmiyorya antibiyotikte kullandik
Adım fulya :) ankaradayız bu yaz tayini çıkacak eşimin istanbul olsun diye dua ediyorum tüm akrabalarımız orda çünkü eczacıyım eczanem var burda tayin nedeniyle devredip evimin hanımı oğlumun anası olcam :)) şaka bir yana şu andada durumum farklı sayılmaz doğumdan sonra evde daha çok takılıyorum . Tipik yengeç evcimeniyim hele oğluşumdan sonra nasıl çalışacam bilmiyorum . Eczane olmaz artık bakalım iş konusunda dertliyim de biraz :) bir dokun bin ah işit modundayım
canım diş çıkacağı zaman da bebeklerin eli sürekli kulağında oluyor. dr götür istersen bi ama endişe etme, dişten de olabilir.
hoşgeldin canım.. ankara benim memleket. ben de ankaraya gelsem diye dua ediyorum.. :) aramıza hoşgeldin..
bir eczacı gelse şuraya diyordum o da geldi
dr bu yuzden cok goturdum kulaginda cok pislik var diyor antibiyotik veriyor ama cok kullanmakta dise zarar veriyormus ne yapicam bilmiyorum
Kulakta pislik var diye antibiyotik kullanılmaz ki başka bir açıklama yaptı mı size ? Antibiyotikler ağızda ph ı dengeleyen yararlı bakterileri de yok ederek ph ın bozulmasına neden olabilir ama uzun vadede kullanıldığında zarar görülür. Tetrasiklin grubu antibiyotiklerde daimi dişlerde renklenme yapar . Doktorlar yarar zarar ilişkisine göre karar verirler ilaca . Geçmiş olsun şimdiden
oğlunuza talibiz benim kızım da cok güzel ha
Neyse gidem hazırlanam yavaştan artık fırsat bulamam girmeye eve gidince.çok işim var..tutku bu lafım sana öperim hepinizi..
hey masallah Tutku
bituful benim babam bi ceyrek takti annem bi kac parca tekstil alisverisi yapti, abim ve kardesim birer tulum aldi. dogrusu biraz gucendim. acaba benim mi beklentim fazlaydi diye bi yokliyim dedim
Esracım özelden cep numaranı at bana kaydedeyım seni.Tutkucum 4 te cikicam cumartesi
Whatsapp bendeeee
way anasını arkadaaş maaşallah yani ailelere. maddiyattan öte ben ilgiye bakarım, düşünmek yeter yani! kızım da babam bir çeyrek, eşimin abilerinden biri görümcem 1 er çeyrek taktı. kv kp hiç birşey yapmadı. sadece oğlan da bir altın taktılar. annem kızıma kıyafet yorgan vs hazırladı. oğlana o da yok. herkes onlar da war halleder alır gözüyle bakıyor. oysa ki ihtiyaçtan değil insan ne bileyim bir oyuncak vs de mi hiç düşünemiyorlar diyor. biz takığız eşimle bu işlere, kimse bişey yapmadı almadı diye. eşim annem babam yaşlı düşünemiyor diyor bazen de kendinden ayrı 7 kardeşler onlar da mı düşünemiyor. bastınız yaramaa
bir eczacı gelse şuraya diyordum o da geldi
Antibiyotik enfeksiyon durumunda verilir pislik var diye verilmesine anlam veremedim ama hekiminizin bir bildiği vardır elbet yetişkinlerde ve çocuklarda bu durumda gliserin verilir ama dediğim gibi hekiminiz muayene sonucu karar vermiş tedaviye çabucak atlatır inştesekkurler sadece kulagi cin gitmedim ben hep hastayken gittik hep kulaginda pislik var dediler anttibiyotik verdiler burda kolay kolay ilac vermezler gerekli gormustur ama baska turlu ilacsiz baska bi yontemi yokmu bunun
Antibiyotik enfeksiyon durumunda verilir pislik var diye verilmesine anlam veremedim ama hekiminizin bir bildiği vardır elbet yetişkinlerde ve çocuklarda bu durumda gliserin verilir ama dediğim gibi hekiminiz muayene sonucu karar vermiş tedaviye çabucak atlatır inş