bilgiler icin sagol canim.
ev isleri ....
esime dun aksam gel mutfagi beraber temizleyelim dedim. ben seninle is yapmamcok karisiyorsun dedi. tamam kendin yap deyinceberaber yapmayi kabul etti.
mutfaga girdim resmen bana emirler yagdiriyo. sen oncetezgahin uzerini temizle. sonra temizleri kaldir, sonra da benim yikadiklarimi durulamaya gel vs.
neyse hir cikmasin uydum dedklerine. kendi de hizli hizli bulasiklari kopuklu sungerden gecirdi
ben yarisinda durulamaya girdim ama bazilari bulasik kAlmis haliyle isim uzun suruyo.
demedigini birakmadi. sen benim elemanim olsan yandin. cok yavassin bik. bik bik bik yedi basimi. ben de ben hizli degil temiz olsun istiyorum dedim
neyse bu gitti. ben silme firin temizleme vs de yaptim. kuruyanlari kaldirdim sonunda iceri girdim. dedim ki sirtim agriyor. aslinda butun gunun yorgunluguydu.
isin yuzde 90 ini ben yaptim senin niye sirtin agriyo? hadi bana bi cay getir demez mi?
gel de bunla is yap. iste biraz fazla yazdim kusura bakmayin
demem o ki is yapar ama boyle yapar. beni yaninda asistan olarak kullanmak ister, yarim yamalak bisiler yapar asla elestri veya direktif kabul etmez.
bir de dun aksam diyorki bir gun isten izin almam lazim su evi yola sokmak icin. valla biktim bu adamin corabini kir yerine attiginda bile evdeki yari isi kendi yaptigini sanmasindan. ki hayatinda corabini kir yerine attigi sayilidir
ben yastik kullaniyordum onceden reflu icin. hareketlenmeye baslayinca ve yuz ustu yatmaya biraktm.
yuz ustu yatiyor cunku karin ustu falan degil. burun direk yastiga gomuluyor.