Gece olmuş doğru düzgün sayfalar hic ilerlememis bile noluür yaw
geçmiş olsun canım benimKızlar ya bizim paşanın iki gecedir ateşi çıkıyor, 38'i geçmedi ama bütün gece ateşliydi. Hele dün gece sabaha kadar sürekli sürekli uyandı. Bugün de her iki gündüz uykusunu da iyi uyuyamadı, gözünü kapatıyor tam uyuyacak bir yeri ağrıyormuş da uyuyamıyormuş gibi gözünü açıp ağlıyor. Anlamadım ne olduğunuBurnu akmıyor, öksürük yok... Sadece ateş ve muhtemelen ateşin verdiği huzursuzluk. Doktora götürsem mi bilemedim :26:
hayırlı olsun ruzacım,ben de her adet öncesi taktıracak oluyorum hele bir iki gün gecikirse ölüüyorum korkudan kesin taktırcam diyorum, adetten sonra da tırsıyorum, korkuyorum taktırmaya niyeyse, ohh korkularından arınmışsın ne güzelsağol canımcım... doruk yıldırımı aradım. 45 muayene+75 spiral için istedi.. yuhh 3 liralık alet dedim. sizinki altından mı diyecektim de vazgeçtim..zafer parkının içinde ana çocuk sağlığı merkezi var. orda ücretsiz taktırdım. hem de çok güzel ilgilendi bayanlar. önce anlattı, aleti gösterdi. bayağı konuştuk. sonra da takıldı. çok rahatlattılar. acımadı ama ağrı oldu biraz. düzgün takılsın diye ses edemedim. çabukcak bitti ama. korkulacak birşey yok.
Herkese günaydınnn herkese çok çok selammm
bi süredir yazamıyodum ama artık döndümmm
vave bitiful gitmeyin bi yere sizsiz yapamayız
repucum sona falan gelmedik yaaa öyle deme pardon yazma:))))
Add gercekten o kadar işi zaten yapamam yapsamda kafamı kaldıramam maşallah sana
buçak ruza Ferda esrabeyaz tutku kağan laledevri esterabim Gökçenin annesi introela eylem ceylis baltazar ve adını yazmayı unuttuğum herkes hepinizi öpüyom
Selermm
Bana selam gondermissin yaa cok mutlu oldum:)
9 ay sonra ben tam foruma isiniyorum o da sona mi yaklasiyor?
Sona yaklasmasin bi konu aciyim beni cok sinir etti bugun.
2 yildir gorusmedigim bi arkadadim vardi. Eskiden ayni okuldaydik tayin oldu. Bi aydir ariyo bebegi gormeye gelelim diye. Bayrama gittik geldik. İsrarla ariyo. Bugun geldiler. Ben hazirlik yapmistim. Bi geldi hamile. Haftaya doguracak. Ve kucuk altin getirmis. Bana sacma geldi cok. Ne alaka? İnsan bi penye getirir. Ben onun buyuk kizina dogungunune gittim iki kez. Tabii hediye de aldim. Hic gelmeseydi keske. Resmen kullandi beni. Haftaya altin gotureyim diye. Sizce haksiz miyim?