2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Zaten şu ziyaretci olacak insancıklar yazsa sayfanin hızına kimse yetisemez onlar işi düşünce yazsin anca

Bugun pazar gezecez bol bol ama oncesinde bi temizlik yapmam lazim..ust komsuya kiziyodum daha gecen gun, simdi yüzsüz gibi bende süpurgeyi acsam ne olur alt katta polisler oturuyo fururlar sanirim :86:

Herkese günaydınnn herkese çok çok selammm
bi süredir yazamıyodum ama artık döndümmm
vave bitiful gitmeyin bi yere sizsiz yapamayız
repucum sona falan gelmedik yaaa öyle deme pardon yazma:))))
Add gercekten o kadar işi zaten yapamam yapsamda kafamı kaldıramam maşallah sana
buçak ruza Ferda esrabeyaz tutku kağan laledevri esterabim Gökçenin annesi introela eylem ceylis baltazar ve adını yazmayı unuttuğum herkes hepinizi öpüyom

Son düzenleme:
Merhaba fistiklar ay ck yogunum hep mesgulum geçmışi okuyamiorm ck yazmişinz hepinzi sewiorum

P.s. yalan lan yalan bütn geçmişi okudm ama hep bu cümleyi kurmk istemştm mucukş

Nehri kw ye bîraktk esımle cilgnlar gb temzlik yapiciö,huhuww ck heyecnlym

Bitufulm kaşini gozunu yidgm seni dúsúnüorm proflni bizikladm ama naptgni sölemicem kizion sora sanki uygunsuz bi yerdymışın gb izlenim wwerdm dimi çemkirme bağa sewiom sni

Son düzenleme:
slm herkese
ben de oğlumu uyutuyorum bir bakayım dedim ,
repu yooohhh sona gelmez bizim topik ahanda görürsün,
dün kaynımın kızının doğumgünüydü akşam gittik,kv nin suratı sirke
satıyor ben de üstüne tuz biber ektim...
ooluşuummm hıhh tut kalkkk bak bak nassı anladı kalktı deyooo
zaten kalkabiliyordu yeni bişey değil dedimm puhaaa bozuldu,
tam çıkacaz kağanın kozmonotunu giydirdim ev sıcak acele ediyoruz
almış kucağına okuyor nazar olmuştur rahat yatsın deyoo ulaa çocuk çatlayacak sıcaktan
aldım kucağından eşime verdim hadi çıkalım dedim zamanında oku üfle madem çok istiyon
off sinir oldu onada,
ağzından öptüüü ben de ağzından öpme bidaha annnee dedim yoo öpmedim diyor
stressss

bitflll kozmonotu sormuştun yazmayı unuttum şimdi düştü jeton
idil baby nin ama mağazadan aldım 95 tl ye ilke bebe diye bir site var
orda gördüm ordan bakabilirsin tabi geç olmadıysa öptüm hepinizi

bugün de hava çok güzel temizlik yapmam lazım ama kendime tatil verdim geziciğimm...
nassılsa haftaya annemgillere gideceğim
vavemmm sen geldin ya aklıma,üzüldüm kaadeşin için de
umarım en kısa zamanda evlenirde tayinle gider mutlu olduğu yere
biz eşimle 2 yıl ayrı yerlerde çalıştık çok zor çook psikolojim altüst olmuştu
ama annem dediydi aynı yere gitmeden evlenme diye dinlemedim
çok çektik eşim antepteydi ben sivasta kv elinde heder oldum
ondan tiksinti geldi heralki...neden anlatttığımı bilemedim neyse bağlayamadım
biyere...

niye evlenir dediğimi bilemedim anlam veremedim...
Allah söyletti heral

geçmiş olsun canım benim

hayırlı olsun ruzacım,ben de her adet öncesi taktıracak oluyorum hele bir iki gün gecikirse ölüüyorum korkudan kesin taktırcam diyorum, adetten sonra da tırsıyorum, korkuyorum taktırmaya niyeyse, ohh korkularından arınmışsın ne güzel

hayırlı pazarlar canım,

Selermm
Bana selam gondermissin yaa cok mutlu oldum:)
9 ay sonra ben tam foruma isiniyorum o da sona mi yaklasiyor?
Sona yaklasmasin bi konu aciyim beni cok sinir etti bugun.
2 yildir gorusmedigim bi arkadadim vardi. Eskiden ayni okuldaydik tayin oldu. Bi aydir ariyo bebegi gormeye gelelim diye. Bayrama gittik geldik. İsrarla ariyo. Bugun geldiler. Ben hazirlik yapmistim. Bi geldi hamile. Haftaya doguracak. Ve kucuk altin getirmis. Bana sacma geldi cok. Ne alaka? İnsan bi penye getirir. Ben onun buyuk kizina dogungunune gittim iki kez. Tabii hediye de aldim. Hic gelmeseydi keske. Resmen kullandi beni. Haftaya altin gotureyim diye. Sizce haksiz miyim?

canım bu bişiler takma sora gerı götürme işleri hep böle bi garıp hep bi sinir bozucudur..
takılmamaya çalış belkı de gercekten sana kıymet verdiği için altın getırmıştır belkı de aynen bekledii için,her iki ihtimalde de o altını o doğurduğunda götürüp takmak icap eder,sen o kısmı düşün bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…