2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Oglan uyuyo bende sagim yapiyorum bi ciglik atiyo gidiyorum uyuyo sonra bidaha bidaha delimi ne

ya hepsinde var o.. benimki de çığlık atarak uyanıyor, ben gidene kadar uyuyor tekrar. bazen de zor susturuyoruz. rüya mı görüyorlar acaba? :44:

ruza ohh kurtuldun canım geçmiş olsun,ben güvenmiyorum spirale kayıyormuş
paris annem sen en iyisi kocayı koltuğa yolla az dinlen bari doğuma kadar,
burçak ne pazarlıyon bacım,
tutku hee ben de biliyorum performansları veliler yapıyor off bakanlıktan ben dce memnun deeğilim,
tutku sen afkat mıydın ceza afkatı

Gecmis olsun purcagin cani ruza..hayirli ugurlu bol siftahlar olsun

Tutku 2 sene sonra borclarim azalacak o yuzden..aman calis calis nereye kadar bee:)))

hemşire hiç beklemenize gerek yok, hemen ilişkiye girebilirsiniz dedi zaten.. tüh adetliyim de.. bi denerdik bakalım iyi takılmış mı diye..

Canim sen mukemmel bi anne, caliskan bi baba olmussun bizdigina. Hayran kaldim valla.

pimpirikli tubadan da bu beklenirdi zaten...
düzenli kontrollere geldiğin zaman hiç bir sıkıntı olmaz diyor. 100 kişiden 1 ya da 2 tanesinde olma ihtimali var imiş. onlar da kontrollere düzgün gitmeyenlerde. sen de ablam gibi üç kere korunursun, hem spiral, hem prez. hem dışarı..

Son düzenleme:
Ruza ilacli mi taktirdin, ilcsiz mi

Ben de istiyorum ama hissederim diye korkuyorum. Yorumlarini bekliyoruz

Esim evin isini bitirip bir de ona islerinde internet yoluyla yardimci olmami istiyor. Butun gun evdeyim ya

Allahim niye bu kadar anlayissiz olmak zorunda

ayshe bende hamileyken ara ara takip eder okurudm yazdıklarınızı nedense doğurunca bitti forum sandım epey bi zman girmedim sonra bi baktım asıl bebek varken takip etmek lazımmış baya sardım yani. işin okulun hayırlı uğurlu olsun çok zora sokmussun kendini çocukla.işin varmış zaten ikinci ünv. filan yıpranıyosundur Allah kolaylık versin eşinde inş.çooook mutlu huzurludur.kızına da maşallah cadı seni fazla yormasın yardım etsin annesine biraz.

way canına arkadaş en sevdiklerimden bir yeşilçam filminde üllyaa koçyiğite doktor kalp hastası olduğundan 'aşık' olmayi yazaklıyör kartal tibet kadının aşık olmaması için çemkiriyor kendinden uzaklaştırıyor ama ülyaa ya bişey omuyör mesela kalp krizi falan geçirmiyör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…