Merhaba kızlar nasılsınız :)
Ben hamdoslun iyiyim çalışıyorum Çağlayan adalet sarayında işe başladım temmuz ayında
kuzum büyüdü şu an yürüteçte bağırarak ağlıyo :) gece uyutmadı fln :) bu arada cuma ama evdeyım
süt iznim çünkü...inanın pc açmaya bile vaktım olmuyo çok yoruyo benı bu cadı
bi de yeniden üniye başladım ıkıncı unıye e ders de çalışıyorum...
hersey zamanla daha kolay oluyo ama zor olduğu zamanlarda yok değil kısmet böyleymiş deyip alışıyor insan
eşimi ruyalarımda hep tertemız mutlu ve rahat görüyprum hep gülüyor hep mutlu...iyi inşallah oralarda :)
sizler naıslsınız ben şu yaramaza bi bakayım uyusun :)
Ruza hani girmeyecektikbenimki tehditlere basladi
hayırlı olsun vavem.. hep güzel şeylerin fotoğrafını çek inşallah...çohh heyecanlı fötoğğlaf makinem gelmiş pitifuuuulprofeyşınıl çekimler için az bir zamanım kaldı çiçek börtü böcek inek ne warsa takibimde bundan sonra sanatsal yaklaşımlardayıııım
ben de yetemiyorum. artık boşverdim. evi b... götürüyor.yetisemiyorum, beceremiyorum, yetemiyorum.
planliyorum planlamaktan uyuyamiyroum gunler yetmiyor geceleri uyumadan yapamiyorum.
depresyondayim
sizler nasil basariyorsunuz?:113::95:
kıyamam sana... katılıyorum bütün arkadaşlara bi tepik at, gitsin..offff nedir benim bu cektigim ya cocuk ikide bi aglar koca horul horul uyutmaz sinir oldum gece gece bi rahat yok:95::95::95::95::95:
canım ben de ölüyordum bi ara sırt ağrısından beyin cerrahiye gittim mr falan çekildi bişey çıkmadı. oğlanı emzirirken çok oluyordu. işe başlayınca düzeldi. doktor plates, yüzme gibi sporları önerdi.nbr napıonuz yavrular :)
tutku bak yine onlinem bebeım:)
sırt agrılarım cok fena,uyuyup dinlenemıorum da bı de bu aralar iş bıraz stresli o yuzden de sanırsam ağrılarım çoğaldı,bugun doktora gitcem,uleynn kullandım da bütün rapor haklarımı yoksa kımse bu halde bu ağrılarla beni işe getiremzdi,nehırden önce ne rahat bı hayatım varmış yareppim,öksürünce bile gıder rapor alır evde dinlenırdım
velhasıl kelam allah topumuza yardım etsin
evet son cümlemi ciddi bir şeklide yazıyorum,esen kalın :)
he şarkı bile söylüyor. bana da bayramda biri sordu konuşuyormu diye, konuşması mı gerekiyordu bu ayda dedim.ay ne yürümesi zamanında yürüsünler be canım.. benim oğlan ayağa kalkıyor sadece koltuk kenarlarında tutunarak yürüyor.
dün üstteki komşuda bana artık bişeyleri istiyor mu cümle kuruyor mu dedi tam manyak yaa
Ben hamdoslun iyiyim çalışıyorum Çağlayan adalet sarayında işe başladım temmuz ayında
kuzum büyüdü şu an yürüteçte bağırarak ağlıyo :) gece uyutmadı fln :) bu arada cuma ama evdeyım
hersey zamanla daha kolay oluyo ama zor olduğu zamanlarda yok değil kısmet böyleymiş deyip alışıyor insan
eşimi ruyalarımda hep tertemız mutlu ve rahat görüyprum hep gülüyor hep mutlu...iyi inşallah oralarda :)
[burçak ciddi bayan ciddiliğini devam ediyor mu bir sen vardın ama sende gittin
aynen canım bende oğlumdan çok ayrı kaldım tatlı kızın napıyor iyileşti mi çoçuklardan ayrı kalmak çok zormuş çok öpüyorum yavrum seni :)Burdaym bebeim bi yere gttgm yok
Wlla kafam kazan gb yoldym bugn kizmdan ck ayri kaldm özldm bidgmi. Sn ne yapiosn,kiz sn awukat mın?
Cnim yeni iyilesti gb ama dişi ck zorluyo bizi bu aralar ck mizmiz., bn d sni öperm oglunu mincirda yerimeaynen canım bende oğlumdan çok ayrı kaldım tatlı kızın napıyor iyileşti mi çoçuklardan ayrı kalmak çok zormuş çok öpüyorum yavru
m seni :)
taam izin verdim herkes herkesle kaynaşabilir
ruzama dokunmayın sakın,yeterli
tepikten anlayanmi var sanki donup yine uyuyorhayirli ugurlu olsun spiralin nasil aciyormu takarken bende dogumdan sobnra taktiracam:26::26:
Hadi bizim dişten olduğu belli oldu çıkmış üst dişleritutkucum oğlum da öyle tutku çığlık atarak ağlıyor bazen. diştendir senin ki de bizimki neden hala bilmiyorüzz
keçiboynuzu pekmezi aklımda alıp werem diyorum ama hala üzüm pekmezi veriyorum
Tutku kpss ye falan girmedim..ev hanimi olcam 2 yil sonra calismicam zati konken partileri ve kisir gunleri yapcam
ahahaaaaa çok güldüm yaa biz de okula giderken toplanırdı ama şimdi
azıcık arttı dimi ben de farkındayım,devlet ödeneği yetmediği içindir
dergi özel alınıyordur,spor parasına da top alınıyor,hademe parasına da
temizlik yapacak hizmetli tutuluyor, benim okulum küçük biz de topluyoruz
gerekli çünkü hatta öğretmenler de yani bazıları cebinden bile veriyor
Pazarlamaciym
taam izin verdim herkes herkesle kaynaşabilir
ruzama dokunmayın sakın,yeterli
dokunmayın bana...hımm kızarım bak...
valla acı değil de ağrı oldu. çabuk bitiyor. sonrasında kasık ağrısı oldu. bi ağrı kesici içtim. yeni geçti. kanama fazlalaşabiliyormuş. yabancı cisim olduğundan rahim atmaya çalışıyormuş. bakalım inşallah günlerim uzamaz ve inş. bu kadar ağrılı olmaz. :26:
Hadi bizim dişten olduğu belli oldu çıkmış üst dişlerisize ne oluyo anlamadım.çocuk koca adam olcak dişsiz gezdircen mecbuuurrr olmadı oğlanı evde bırakırsınız :))
Niye 2 yıl sonra ? Yaaa bende partilere gitmek istiyorum ama maaşım devam etsinoluyomu öle
Şaka diyorum tabii ihtiyaç olduğu için toplanıyor.en azından performans ödevlerini kaldırın o zaman yawww:)))
Ayşe mrb . Bende hamıleyken takıp ederdim sizleri..hatta sen burda yazdıktan sonra ilgili haberi tv de izledım çook üzüldüm...
hayatını düzene sokmana çook sevındım. Allah bol bol rahmet eylesin inş.. Umarım herşey gönlünce olur..sık sık yaz bundan sonra...
Hemde ne pazarlamacısın sennnnn
Umut pazarlamıcısııııı
Akıl pazarlamacısı
Ruzaa hayırlı olsun canm.nerde taktırdın? Acıdımı?