2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kızlar nasılsınız :)

Ben hamdoslun iyiyim çalışıyorum Çağlayan adalet sarayında işe başladım temmuz ayında

kuzum büyüdü şu an yürüteçte bağırarak ağlıyo :) gece uyutmadı fln :) bu arada cuma ama evdeyım

süt iznim çünkü...inanın pc açmaya bile vaktım olmuyo çok yoruyo benı bu cadı

bi de yeniden üniye başladım ıkıncı unıye e ders de çalışıyorum...

hersey zamanla daha kolay oluyo ama zor olduğu zamanlarda yok değil kısmet böyleymiş deyip alışıyor insan

eşimi ruyalarımda hep tertemız mutlu ve rahat görüyprum hep gülüyor hep mutlu...iyi inşallah oralarda :)

sizler naıslsınız ben şu yaramaza bi bakayım uyusun :)

Hoşgeldin, çok sevindim seni gördüğüme. Yeni işin de hayırlı olsun, güzel bir yerde başlamışsın. Ne güzel böyle görüyorsan, için huzurlu olur. O başka yerde olsa da seni ve kızını izliyordur, siz mutlu oldukça ruhu huzur buluyordur. Biz artık buluşuyoruz görüşüyoruz, hemen hemen hepimiz fotoğraftan da olsa birbirimizi gördük, samimiyeti ilerlettik iyice İnşaallah bundan sonra sen de sık sık gelirsin aramıza topik sahibi olarak Kuzunu da öpüyorum

Son düzenleme:
cok durttumde banamisin demedi bi iki dakika susuyor sonra yine basliyor sabah uyutmadiniz len beni dedimde horladigina inanmiyoroysa daha once videoya cekmistim
ay_she hos geldin hayatini bi duzene koymana sevindim hayat devam ediyor iste yavrunla birlikte rabbim yardimciniz olsun

Ayşe seni gordugumd cok sevindim canim.hosgeldin.iyi olmana cok sevindim inan cok merak ediyordum seni.sayfayi her actigimda aklima geliyordun.
Seni ve bebisi cok opuyorum

selam kızlar. sonunda milli oldum... bugün de spiralimi taktırdım. ohh rahatladım.. ama hala karnım ağrıyor ya.. inşallah her ay böyle olmaz.

Ruza hani girmeyecektik benimki tehditlere basladi

eşim evde değildi yavrum. o arada giriverdimm..

hayırlı olsun vavem.. hep güzel şeylerin fotoğrafını çek inşallah...
yetisemiyorum, beceremiyorum, yetemiyorum.

planliyorum planlamaktan uyuyamiyroum gunler yetmiyor geceleri uyumadan yapamiyorum.

depresyondayim

sizler nasil basariyorsunuz? :113::95:
ben de yetemiyorum. artık boşverdim. evi b... götürüyor. sabah beri zekiye ablaya yalvarıyorum yarın gel de evi temizleyelim diye. du bakalım eşi izin verirse gelecek gibi..
offff nedir benim bu cektigim ya cocuk ikide bi aglar koca horul horul uyutmaz sinir oldum gece gece bi rahat yok:95::95::95::95::95:
kıyamam sana... katılıyorum bütün arkadaşlara bi tepik at, gitsin..

canım ben de ölüyordum bi ara sırt ağrısından beyin cerrahiye gittim mr falan çekildi bişey çıkmadı. oğlanı emzirirken çok oluyordu. işe başlayınca düzeldi. doktor plates, yüzme gibi sporları önerdi.
he şarkı bile söylüyor. bana da bayramda biri sordu konuşuyormu diye, konuşması mı gerekiyordu bu ayda dedim.

ayşe hoşgeldin. hatırımızdaydın hep.. zaman herşeyin ilacı.. iyi olmana çok sevindim. kızına da maşallah.. öptüm..

tepikten anlayanmi var sanki donup yine uyuyorhayirli ugurlu olsun spiralin nasil aciyormu takarken bende dogumdan sobnra taktiracam:26::26:

canımya hoşgeldin yazmana çok sevindim hamileyken çok okurdum yazdıklarınızı şimdi bende katıldım hangi mahkemedesin eğer buraya yazmak istemezsen özelden mesaj atarsan yanına uğramak isterim adliyeye çok işim düşüyor seni tekrar burda gördüğüme çok sevindim umarım hep yazarsın

Burdaym bebeim bi yere gttgm yok
Wlla kafam kazan gb yoldym bugn kizmdan ck ayri kaldm özldm bidgmi. Sn ne yapiosn,kiz sn awukat mın?
aynen canım bende oğlumdan çok ayrı kaldım tatlı kızın napıyor iyileşti mi çoçuklardan ayrı kalmak çok zormuş çok öpüyorum yavrum seni :)

aynen canım bende oğlumdan çok ayrı kaldım tatlı kızın napıyor iyileşti mi çoçuklardan ayrı kalmak çok zormuş çok öpüyorum yavru
m seni :)
Cnim yeni iyilesti gb ama dişi ck zorluyo bizi bu aralar ck mizmiz., bn d sni öperm oglunu mincirda yerime

taam izin verdim herkes herkesle kaynaşabilir
ruzama dokunmayın sakın,yeterli

dokunmayın bana... hımm kızarım bak...

tepikten anlayanmi var sanki donup yine uyuyorhayirli ugurlu olsun spiralin nasil aciyormu takarken bende dogumdan sobnra taktiracam:26::26:

valla acı değil de ağrı oldu. çabuk bitiyor. sonrasında kasık ağrısı oldu. bi ağrı kesici içtim. yeni geçti. kanama fazlalaşabiliyormuş. yabancı cisim olduğundan rahim atmaya çalışıyormuş. bakalım inşallah günlerim uzamaz ve inş. bu kadar ağrılı olmaz. :26:

tutkucum oğlum da öyle tutku çığlık atarak ağlıyor bazen. diştendir senin ki de bizimki neden hala bilmiyorüzz
keçiboynuzu pekmezi aklımda alıp werem diyorum ama hala üzüm pekmezi veriyorum
Hadi bizim dişten olduğu belli oldu çıkmış üst dişleri size ne oluyo anlamadım.çocuk koca adam olcak dişsiz gezdircen mecbuuurrr olmadı oğlanı evde bırakırsınız:))

Tutku kpss ye falan girmedim..ev hanimi olcam 2 yil sonra calismicam zati konken partileri ve kisir gunleri yapcam

Niye 2 yıl sonra ? Yaaa bende partilere gitmek istiyorum ama maaşım devam etsin oluyomu öle

Şaka diyorum tabii ihtiyaç olduğu için toplanıyor.en azından performans ödevlerini kaldırın o zaman yawww:)))

Ayşe mrb . Bende hamıleyken takıp ederdim sizleri..hatta sen burda yazdıktan sonra ilgili haberi tv de izledım çook üzüldüm...
hayatını düzene sokmana çook sevındım. Allah bol bol rahmet eylesin inş.. Umarım herşey gönlünce olur..sık sık yaz bundan sonra...

Hemde ne pazarlamacısın sennnnn
Umut pazarlamıcısııııı
Akıl pazarlamacısı
Ruzaa hayırlı olsun canm.nerde taktırdın? Acıdımı?

taam izin verdim herkes herkesle kaynaşabilir
ruzama dokunmayın sakın,yeterli

Gecmis olsun purcagin cani ruza..hayirli ugurlu bol siftahlar olsun

Tutku 2 sene sonra borclarim azalacak o yuzden..aman calis calis nereye kadar bee:)))

Son düzenleme:
Ay-she yazmana cok sevindim sık sık olmasada ugra lütfen..sayfana konmak isteyen densizler var:))

Kizinada kocaman masallah

Son düzenleme:
Oglan uyuyo bende sagim yapiyorum bi ciglik atiyo gidiyorum uyuyo sonra bidaha bidaha delimi ne

sağol canımcım... doruk yıldırımı aradım. 45 muayene+75 spiral için istedi.. yuhh 3 liralık alet dedim. sizinki altından mı diyecektim de vazgeçtim.. zafer parkının içinde ana çocuk sağlığı merkezi var. orda ücretsiz taktırdım. hem de çok güzel ilgilendi bayanlar. önce anlattı, aleti gösterdi. bayağı konuştuk. sonra da takıldı. çok rahatlattılar. acımadı ama ağrı oldu biraz. düzgün takılsın diye ses edemedim. çabukcak bitti ama. korkulacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…