bu arada deminki görüşmede adamın biri ikinci baharında aşık oldugu bır kadını anlattıı,allahım içimin yağları eridi,kocama olan aşkım kabardı,adam gıttıkten hemen sonra kocamı aradım,ben de sneı çok sevıorum diip durdum
ayy ayyy çok seviorum aşık danışanları yahu bi saf bı mutlu oluolar ,kafam güzel dünya güzel herşey güzel modunda,miss misss,aman yareppim tam yemelik
neyse ben kaçar dıerlerını aliim görüşmeye küfretmesınler sora içlerinden
mucuk muccuukkk
4 saatlik uykuyla olursam gunduz oglumu uyuturken ben de uyuyakaliyorum. nasil dayaniyorsun
Tuba sagol canim operim
Ev isleini bu kadar takmayin oldugu kadar olmadigi kader :86: calisirken daha bir zor cocuk ev isi.
Benim koca da cok horluyor yaaa bir sumsuk atiyorum sol kroşetamamdir solugu kesiliyor hemen
ocak anneleri bebişler yürüyor mu bnm kızımda henüz tık yok
ocak anneleri bebişler yürüyor mu bnm kızımda henüz tık yok
Tutku kpss ye falan girmedim..ev hanimi olcam 2 yil sonra calismicam zati konken partileri ve kisir gunleri yapcam
ne kokeni kızım çiküfte partisi yap senben de gelirim
Yok konken partisi yapcam sacimi kisa kesip uzaya bakar sekilde kabartcam, kurkumu giyip sipidik terliklerle arkadaslari karsilicam
Yok yada vazgectim hayatimda iskambil kagidi almadim elime cigküfte iyidir..yapip yapip tavana atarik:86:
aleynaaa niçün yüz wermiyon bana
Vave datlim baga laf atma bak burcak kizcak saga. Dil cikarma seysi..
Saol eylemcim sanada hayırlı cumalar.en sevdiğimiz günnnn:))
Paris arada çaktırmadan itle yataktan aşağıı
Repu valla bende yetişemiyorum ama şunu anladım ki mükemmel olmaya çalışmamak lazım., insan çok yıpranıyor akşam eşimle yemeğe gittik ve uzun uzadıya konuştuk benım sıkıntılarımın farkında sanırım oda.gecen ağladımm yaa yetişmiyorum artık yoruldumm diye.kendime ait bi hayat yok zaten artık sürekli kontrol sürekli plan halındeyim kafayı yicemmm, yalnız değilsin merak etmee, bende ayda iki kere yarım gün temizlikçi çağırıcam.benım ev küçük zaten yarım günde halleder..
senin eşin çok titiz ve düzenliydi sanırım işin zor.eğer zorunlu değilsen işi bırak yıpratma kendını.evde olmakta çok zor ama en azından sabah işe gitme giyinme sendromun olmuycak...gerçekten çok yıpratıcı bi süreç bu. Allah yardımcımız olsun.
nasıl yapacaz 3-4 çocuk:))))
Yeni bir gunun sabahindan hepinize merhaba laaaaynnnn :86:
Slm appplaaaaa... Hakkat buranın en büyüğü kim aceppp????
Tubacımm yaaa şu veli toplantılarında niye durmadan para istiyonuzzzzyeğenlerimin toplantılarına giderdim sürekli dergi parası, spor parası, sergi parasııı... Ve itiraf ediyorum verdiğiniz performans ödevlerinin hepsinii anneler ve ablalar yapıyooo boşunaaa eziyet, masrafff:)))) bu sorunları bakana iletiver cicim
Ya bende tam tersi , atamıyorum yaaa( sürekli bu lazım olur şu dursun falan, yeni eşya da alıyorum,, bu sefer bi yıgın kıyfetim varmış gibi duruyor.kalabalıktan başka bişi değil..
Yüzüm eskidi diyorsun hala buralardasın bidılcussssss..
Sen kpss ye girdinmi?? Sizin bölümün Puanları düşük mü?
Sütleri buzlukta olup bebeği içmeyen biri vardı , unuttum kım oldugunu,
başlarda benım ki de tadını sevmiyordu, milupanın anne sütüyle hazırlanan 7 tahılllı gece tahılı var onunla karıştırıp verebılırsın.kahvaltılısı olanda var ama oğlum onu sevmedi. Gece tahılını sevıyor bi dene istersen,, içine bazen muz , armut katıyorum güzel yiyor.. Değerlendir sütleri boşa gitmesin yazık gunah..
Kızlar benım bebeğim geceleri çook sık ve hep ağlayarak uyanıyor ama be ağlamak çığlık çığlığaaa sizde de böle olan varmı?
Bide ben 15 gundur her sabah 1 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi veriyorum tadı guzel çilikolatayı andırıyor.sanki biraz iştahı açıldı gibiama kilo almıyor o ayrı mesele çılgınlar gibi dolanıyo evde.gecen banyoya gitmiş klozete koymuş ellerini hemen yıkadım yetişemesem içine dalacak deli çocuk yaaa Allah korusun,,,,,
ahahaaaaa çok güldüm yaa biz de okula giderken toplanırdı ama şimdi
azıcık arttı dimi ben de farkındayım,devlet ödeneği yetmediği içindir
dergi özel alınıyordur,spor parasına da top alınıyor,hademe parasına da
temizlik yapacak hizmetli tutuluyor, benim okulum küçük biz de topluyoruz
gerekli çünkü hatta öğretmenler de yani bazıları cebinden bile veriyor