2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Burçakkkımmm
Geçmiş olsun canm yaaw bel ce sırt ağrısı çok zor gerçekten.heyetli rapor al istersen.niye doldurdun yaww 40 günü:)) yada dayan 1 ay sonra hakkın yeni başlıyo...
yeni yıl yeni yıll yeni yıll sızlere kutlu olsun
Yeni yıl yenı yıl yenı yıl
Bızlere kutlu olsun gibi bişeydi sanırımmm..
Niysemm burçakk işine dön kızım yallah:))

tutkucum oğlum da öyle tutku çığlık atarak ağlıyor bazen. diştendir senin ki de bizimki neden hala bilmiyorüzz
keçiboynuzu pekmezi aklımda alıp werem diyorum ama hala üzüm pekmezi veriyorum

Son düzenleme:

Bende kocamı çokkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmm o birtaneeeeeeeeee
Balım benimm biriciğimmmmmm herşeyimmmmmmmmmm Aşığım onaaaaaaaa......

4 saatlik uykuyla olursam gunduz oglumu uyuturken ben de uyuyakaliyorum. nasil dayaniyorsun

Canim eskiden 12 ye kadar uyurdum..ama el iste m3cburr o yuxdende zirt pirt hadta oluyorum..

Tuba sagol canim operim
Ev isleini bu kadar takmayin oldugu kadar olmadigi kader :86: calisirken daha bir zor cocuk ev isi.
Benim koca da cok horluyor yaaa bir sumsuk atiyorum sol kroşe tamamdir solugu kesiliyor hemen

Canini yidigimm..

ocak anneleri bebişler yürüyor mu bnm kızımda henüz tık yok

Hosgeldin bizimki yurumuyo..

Tutku kpss ye falan girmedim..ev hanimi olcam 2 yil sonra calismicam zati konken partileri ve kisir gunleri yapcam

ocak anneleri bebişler yürüyor mu bnm kızımda henüz tık yok

ay ne yürümesi zamanında yürüsünler be canım.. benim oğlan ayağa kalkıyor sadece koltuk kenarlarında tutunarak yürüyor.

dün üstteki komşu da bana artık bişeyleri istiyor mu cümle kuruyor mu dedi tam manyak yaa

ne kokeni kızım çiküfte partisi yap sen ben de gelirim

Yok konken partisi yapcam sacimi kisa kesip uzaya bakar sekilde kabartcam, kurkumu giyip sipidik terliklerle arkadaslari karsilicam

Yok yada vazgectim hayatimda iskambil kagidi almadim elime cigküfte iyidir..yapip yapip tavana atarik:86:

Yok konken partisi yapcam sacimi kisa kesip uzaya bakar sekilde kabartcam, kurkumu giyip sipidik terliklerle arkadaslari karsilicam

Yok yada vazgectim hayatimda iskambil kagidi almadim elime cigküfte iyidir..yapip yapip tavana atarik:86:

ahahah manyak :86:

Ayşee! Gördüm seni demin. Merak ediyoruz seni, adını çok andık, en son yanlış hatırlamıyorsam dün konuşmuştuk. Nasılsın neler yapıyorsun? Yaz arada.

taam izin verdim herkes herkesle kaynaşabilir
ruzama dokunmayın sakın,yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…