Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 2013 Ocak anneleriii
bende nasip olursa 2014 Ocak annesi olucamm. Biz şu sıralar bebek alışverişi yapıyoruz ama biberon-emzik-şampuan-bakım ürünleri-puset-lazım olabilecek şeyler ve aklınıza gelen önerebileceğiniz markalar, memnun kaldığınız ürünler ..vs önerilerinize çooook ihtiyacımız var.
Allah bebişlerinizle beraber size ve eşinize mutlu huzurlu sağlıklı upuzuuunn ömürler versin
Ben aklina ne gelirse hepsini chicco dan aldim..taragindan tut emzik biberonlar zibinlar hastane cikislari vs..hepsindende cok memnunum..organic sampuan serisi var alabilirsin ama fiyati biraz yüksek ol adi normal seri alabilirsin..hayirli dogumlar canim
Benimde aldigim tum ürünler Chicco
Fatih Efendinin bayramlığı
......................................
Bayram sabahı ve akşamı...
bizimde bayramlıgımız :)[/QUOTE
iki beyefendinin yanında bir hanımefendi çokkk tatlılar öpmeye kıyılmazlar maaşallah.
ferdacım fatihin pantolonu kadife mi? kahve aldım bayramda ama lacivert kadife istiyodum bulamadım netten aldıysan site ismini verebilir misin ?
ben geldim
çok yoğunum çokk yetişemiyorum
bayram hiç iyi değildi ailemden uzakta
oğluma hiç para veren de olmadı
özledim sizi çookkk
oğluma mont almıştık kışlık ama fermuarı hep yüzünü çiziyor şimdi
de tuluma karar verdik alan bacılar yardım edin markasını modelini
vavemmm
ben de buralarda her yerini sıkıca kapattığından iyi ısıtır diye astronot tulum almak istiyorum.gerçi bizimki darlanır içinde herhalde ama alışması gerek
hee yapıyım dedim eklentiye yapıştaramadım kaldı. şimdi de elektrikler gidip geliyo hiç olmadı takılıyo net. gül cemalimi göremiceksinizesterabim ne uğraştın fotolarınla ya,ne uğraştın,ııııhhh beceremıcen sen bu işi bacım
hee yapıyım dedim eklentiye yapıştaramadım kaldı. şimdi de elektrikler gidip geliyo hiç olmadı takılıyo net. gül cemalimi göremiceksiniz
hem sen nerden biliyon ki foto yüklemeye çalıştığımı
chicconun ürünleri çok kaliteli gerçekten. çok teşekkür ederim canım, sağol.
bebek arabasında chicco çok hantal diyolar ama sen memnunsun . demek herkesin beklentisi farklı oluyo arabadan.
bi de kış bebeği olcaklar ama 2 ay sonra bahar gelecek. bir-iki tane 0-3 ay hırka alsam yeter sanırım
nehirim ishal oldu yahu sabahtan berı kaka temizliorum:2:
zaten altını değiştirmek çok zordu şimdi bi de kakalı olunca degıstırmek çok daha zor,bu hayat cidden her gecen gun bıraz daha zorlaşıo
havuçla patates haşaldım irmikle akşam yemegı olarak onu yedırdım fareye,bı de doktorunu aradım,reflor dıe bışe önerdı,toz bı ılaç sanırsam,yogurduna yada corbasına katıp vercekmişim.. tabı o kdr kakadan sonra popoda kızarmış.. ayy yerım bn onun poposunu canı yanıodur şimcik yavrumun:26:
nehirim ishal oldu yahu sabahtan berı kaka temizliorum:2:
zaten altını değiştirmek çok zordu şimdi bi de kakalı olunca degıstırmek çok daha zor,bu hayat cidden her gecen gun bıraz daha zorlaşıo
havuçla patates haşaldım irmikle akşam yemegı olarak onu yedırdım fareye,bı de doktorunu aradım,reflor dıe bışe önerdı,toz bı ılaç sanırsam,yogurduna yada corbasına katıp vercekmişim.. tabı o kdr kakadan sonra popoda kızarmış.. ayy yerım bn onun poposunu canı yanıodur şimcik yavrumun:26:
geçmiş olsun canım. ben de yazacam sabahtan beri. benim ki de ishal oldu yaa. dün akşam başladı. çok sıvı kıvamlı değil ama sayısı arttı epeyce. reflor werdim dün akşam we bu sabah. oğlen patates haşladım werdim ayrıca. aynen poposu da kızardı yawrumun.
bebeim bildiğin gb diil çok pis takip ediorum senı
beğenilere bakmak için profilime girdim,orda ana sayfa kısmında esterabim albüm oluşturuyor yazıyordu bi saat önce,baktım hala aynı şey yazii dedim,yapamadı demk kı