bitifulum gelmiş çekirdek war yin mi?
tuba da kayıp hheee polise haber wercem
Mohhh istemem bugun piknik yaptik yidim bol bol..
Ne sporu yapcan bea cibik kraker gibisin uyuz
kızım yaşlanıyorum bildiğin pörsüyorum artık. sıkılaşmam lazımpörsümek yerine bıngıl bıngıl olmayı tercih ederim
......................................
Bayram sabahı ve akşamı...
Merhaba ocak anneleri. Cook onceden cocuklar dort bes aylikken yazmistim bikac kez. Bi daha yazamadim ama hep okudum:) benim kizim dokuz aylik oldu bugun. alti aylikken bi basladi saat basi uyanmaya surekli artik boyle. Iki doktora gittim idrar yollarina kakasina baktilar temiz. Kil kurdu ici ilac bile kullandik. Cocuk uyumuyo. Yiyo iciyo cok degil ama ac degil bence. Doktor muhallebiye ragmen uyaniyo mu dedi sasirdi. Burnunu aciyorum, usuyo mu sicakliyomu, agrisi mi var dedim fitil denedim, dentinox dedim. Yok. Uc disi cikti dorduncuyu yarin bekliyorum. Ama dis her gun bunu yapar mi? Her gece saat basi yapmaz bence. Ishal degil kabiz degil. Kabus da bu kadar olmaz heralde. Bunlarin disinda eger akliniza gelen bi sey olursa nolur yazin bana.
Ferda, vaveyla, ruza, bituful,burcak, reputable selamlar:) bu kadar hatirlayabildim. Iyi geceler.
Offf deme ya..benim memikolar dizime yaklasti simdiden
hangi filmler? ben korku izleymem o yönüm pek kuvvetli değil :18:
ben de akşam spor yapmaya karar werdim. 5 dk önce aldım bu kararıkoşu bandında dünya turu yapcem can sıkıntısı belki değişik yerler görürüm
ruzamm cnmm özlemişim senı ve utkucanı.. ayyy yerım ben bu tombik kolları ya,nasıl da gülmüş öle,kuzum bnm kuzummm
canım felekten bir gece 3, mama bir de hayat avcısı, baslıcaz birazdan..
canım ben de seni çok özledim...utku çok hareketlendi. hiç durmuyor. bir de huysuz.. hemen sinirleniyor. onunlu uğrasmaktan fırsat kalmıyor hiçbişeye..
biz de dün bizim beyle sinemaya gittik.. kelebeğin rüyası.. şöyle rahat rahat nehir uyanacak öle olacak böle olacak derdi olmadan film izlemek çok iyi geldi.. 9 aydır ılk defa sinemaya gıttık,bildiin mutlu oldum
nehır de altını değiştirirken çıldırıor,sinirlenıyor,alt değiştrime olayı bıldiin stresör oldu hayatımda,bu hayat çok zor ya
Ben 20 gunlukken birakip gitmistim cok guzel film dimi ahhh ahhh