- 3 Nisan 2009
- 260
- 1
aleynaaaa nasssın purçağı cagıram mıı
selerm sen niğdiyon bir arkadaşa bakıp bakıp çıkıyon
Nolsun annem. Okuyom gecmisi. Purcagi cagirma. Basim belada, tabancami unutmusum helada ... Dil cikarma smiley.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aleynaaaa nasssın purçağı cagıram mıı
selerm sen niğdiyon bir arkadaşa bakıp bakıp çıkıyon
chıccodan aldım çok rahat sıcacık tutuyo ve giydirmesi rahat tavsiye ederimben geldim
çok yoğunum çokk yetişemiyorum
bayram hiç iyi değildi ailemden uzakta
oğluma hiç para veren de olmadı
özledim sizi çookkk
oğluma mont almıştık kışlık ama fermuarı hep yüzünü çiziyor şimdi
de tuluma karar verdik alan bacılar yardım edin markasını modelini
vavemmm
Ruza maşallah çok tatlı oğluşun sende pek zevklisin belli ne güzel seçmişsin bayramlığını çok şık olmuş
Add senin kızda çok güzel olmuş uzun boylu manken olacak belli güzel bebişler forumu
Günaydın
Isteyim
Mutsuzum
Kızımı özledim
Pofffff
ben geldim
özledim sizi çookkk
vavemmm
Kagancim benimki 9-12 kilosu fazlaysa ona göre al çünkü bi de kıyafetli giyicek ona gore düşün biz cok kilolu degiliz 8 bucuk kiloyuz bize tam geliyo.
Merhaba ocak anneleri. Cook onceden cocuklar dort bes aylikken yazmistim bikac kez. Bi daha yazamadim ama hep okudum:) benim kizim dokuz aylik oldu bugun. alti aylikken bi basladi saat basi uyanmaya surekli artik boyle. Iki doktora gittim idrar yollarina kakasina baktilar temiz. Kil kurdu ici ilac bile kullandik. Cocuk uyumuyo. Yiyo iciyo cok degil ama ac degil bence. Doktor muhallebiye ragmen uyaniyo mu dedi sasirdi. Burnunu aciyorum, usuyo mu sicakliyomu, agrisi mi var dedim fitil denedim, dentinox dedim. Yok. Uc disi cikti dorduncuyu yarin bekliyorum. Ama dis her gun bunu yapar mi? Her gece saat basi yapmaz bence. Ishal degil kabiz degil. Kabus da bu kadar olmaz heralde. Bunlarin disinda eger akliniza gelen bi sey olursa nolur yazin bana.
Ferda, vaveyla, ruza, bituful,burcak, reputable selamlar:) bu kadar hatirlayabildim. Iyi geceler.
Ehehee purcagim gülme bana gitti dipdiri vicudum
Bizimkide cok hareketli alt degistirmeyi gectim ustunü degistirmek tam bi eziyet agliyo deli gibi..9. ay sendromunami girdi nedir
ben geldim
özledim sizi çookkk
vavemmm