2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
ben geldim:KK52:
çok yoğunum çokk yetişemiyorum
bayram hiç iyi değildi ailemden uzakta
:KK25:
oğluma hiç para veren de olmadı
:KK53:
özledim sizi çookkk
:KK16:
oğluma mont almıştık kışlık ama fermuarı hep yüzünü çiziyor şimdi
de tuluma karar verdik alan bacılar yardım edin markasını modelini

:KK54::KK54:
vavemmm :KK54:

özledim sizi çookkk

chıccodan aldım çok rahat sıcacık tutuyo ve giydirmesi rahat tavsiye ederim

Ruza maşallah çok tatlı oğluşun:nazar: sende pek zevklisin belli ne güzel seçmişsin bayramlığını çok şık olmuş
Add senin kızda çok güzel olmuş uzun boylu manken olacak belli güzel bebişler forumu

sağol yasemincim.. kendime kombin yapmayı pek beceremem ama oğlana uyduruyorum işte bişiler.. :KK15:

Günaydın
Isteyim
Mutsuzum
Kızımı özledim
Pofffff

günaydın canım. pazartesi sendromu işte.. bu sana gelsin. :KK34:
$540729_597476363650518_735092600_n.jpg

özledim sizi çookkk

bebetto'nun var bende canım. yumuşacık içi, acaip de sıcak tutuyor. budur:
$showimage.jpg

Selam kizlar

Calisiyorum kizim dun gece hic uyumadi karni agridi gaz cikarip durdu ve agladi toplasaniz 2 saat uyumusumdur :KK19:

Yorgunum offfff :KK37:

Kagan cnm bende de ruzaninkinden var cok memnunum cok sicak tutuyoo sabahlari krese o montuyla goturuyorum kolay giyiliyooo :KK51:tavsiye ederim benimkinin markasi chiccp gliba yegenimden kalma :KK9:

HaminiZi yerim laynnnnnn patron beni cagiriyoooo gidem de bakem ne istiyooooo:KK51::KK56:

İyi günler:)))
vavecim buralardayım ama uzun giremiyom artık normale dönerim herhal
ruzacım addcim bayram şekerlerine bayıldımm bayıldımm çok tatlılar maşallah
en son sinemaya oğlum 40 günlükken gitmiştimm:KK43:( memlekete gidince yıl dönümümüzde anneme bırakıp gidecektik unutmuşuz koşuşturmadan:KK43:(( yıl dönümüde kaynadı artık uzunca bi süre sinemaya gidemem:KK43:((

Sen yit iyisin selerm ben hamileydim en son gittiğimde :))))))

ruzacm ve esracm bedenini nasıl almalıyım 9-12 mi 12-18 mi?
75 cm 9 kilo

Pardon kilosunu yazmışsın gormedim sana da tam gelir 9-12 bence

Merhaba ocak anneleri. Cook onceden cocuklar dort bes aylikken yazmistim bikac kez. Bi daha yazamadim ama hep okudum:) benim kizim dokuz aylik oldu bugun. alti aylikken bi basladi saat basi uyanmaya surekli artik boyle. Iki doktora gittim idrar yollarina kakasina baktilar temiz. Kil kurdu ici ilac bile kullandik. Cocuk uyumuyo. Yiyo iciyo cok degil ama ac degil bence. Doktor muhallebiye ragmen uyaniyo mu dedi sasirdi. Burnunu aciyorum, usuyo mu sicakliyomu, agrisi mi var dedim fitil denedim, dentinox dedim. Yok. Uc disi cikti dorduncuyu yarin bekliyorum. Ama dis her gun bunu yapar mi? Her gece saat basi yapmaz bence. Ishal degil kabiz degil. Kabus da bu kadar olmaz heralde. Bunlarin disinda eger akliniza gelen bi sey olursa nolur yazin bana.
Ferda, vaveyla, ruza, bituful,burcak, reputable selamlar:) bu kadar hatirlayabildim. Iyi geceler.

Merhaba canım. Sanırım gerçekten huy edindiler, bizimki de 9'da yatsa 12'ye kadar 4-5 kere uyanıyor. Bizim yatakta yattığı için hemen yanına uzanıp emziriyorum o anda susuyor. Ama başka türlü susmuyor maalesef :KK43:
ü
Ehehee purcagim gülme bana gitti dipdiri vicudum:KK37:

Bizimkide cok hareketli alt degistirmeyi gectim ustunü degistirmek tam bi eziyet agliyo deli gibi..9. ay sendromunami girdi nedir:KK53:

Off aynı bitufulum yaa ne altını açtırıyor, ne üstünü değiştirtiyor, ne burnuna ağzına dokunduruyor, huylu :KK37:

ADDD, Ruza maaşallah bebişlere çoook tatlılar bayram şekerleri. Ben de yükleyem bari bizim beyefendiyi öpsün elinizden :KK34:

özledim sizi çookkk

niğdiyoooon öperim şap şuup :KK54: :KK54:

tulumu ben rahat bulmuyorum. bir tane denemiştim çocuk robot gibi oldu :KK51: lcw dan normal kalınlıkta mont almıştım bayramdan önce de kalın aldım memnunuz bakalım. tulum lcw da gördüm iyi birşeye benziyordu.

X