Selam darlingler
Ayy dizi film demeyin eskiden ne izlerdim yerli ozellikle yabanci simdi nerdeee ne bos insanmisim meger yani cok bos vaktim varmis
Her hafta sinemadaydim 8 aydir bi kere gittim oda veledi 20 gunlukken birakip kelebegin ruyasina gittim aylardir bekliyodum cunku.
Lost, house, oz, how i met your mother, friends, south park, family guy,bingbang teory, ....sayamadigim büssuru..simdi under the down diye bi diziye basladim p.tesi gunleri d-smartta ona bakiyorum yerlide su yeni baslayan kayip hosuma gitti..bide 3+1 e cok guluyorum he bide oses turkiyeye bakiyorum butun hafta izlediklerim bu kadddarr..
he bide gun icinde baby tv izliyoz oglumla
yerli diziler cok uzun bayiyo beni 3.bolumden sonra..
biitt cnbc-e de bir şey bırakmamışsın valla :))
ben de cnbc-e manyağıyım ,hep oranın dizilerini izliyordum ,şimdi de akşamları hep cnbc-e açıktır ,eşim zaten altyazısız da izliyor ,bi ara hep sade İngilizce izliyorduk ,sinemalarda da Türkçe dublaj filme hiç gitmedim ben ,sevmiyorum ,orjinali ve altyazılı çok daha gerçekçi oluyor
ben de en çok big bangtaki sheldon hastasıyım :))
ayyy lostt deme bana.. 2 sene önce kışın haftasonlarımız lostla geçerdi..
sabah kahvaltısından sonra bi başlardık izlemeye gece biterdi :)
bi günde 7-8 bölüm izlerdik :) bazen tekrardan izlerdik filan :) ilkinde üstünkörü dinler 2.sinden iyice çözmeye çalışırdık ,yorumlar yapar tartışırdık filan ,ne günlerdi beeee :)
lostu tek geçerim ben dizi konusunda ,üzerine tanımıyorum
geçen eşime diyordum gel tekrar izleyelim diye
o da diyor ki şimdi kafada bin tane şey var konsantre olamayız :)))
yerli dizi hiç izlemiyorum desem yeridir
saçma sapan ya da taklit ürünü hepsi ..
geçen bi medcezire denk geldim ,emiri ezik görünce izledim biraz :)
ben saatleri eskiden bana çok uyduğu için unutma beni yi izliyordum
foxxun dizilerini seviyorum ben de niyeyse fox a müptela oldum
kuzuya tv izletiyor musun sen