Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım balık yağı yanında vitamin takviyesiyle bağışıklığı kuvvetlendiriyor, iştah açıyor.. ben bağışıklık için kullanıcam
balık yağı baya iştah açıyo
uzun uzun yazdımm yazdım ama silindi yine
ruza golf muhabbetine çok güldüm,
12m hoşgeldin özledim seni
11 ocak benim de oğlumun doğum günü
gece gelemiyorum artık tükeniyor enerjim
bu arada 1 kg vermişim ben
canım balık yağı yanında vitamin takviyesiyle bağışıklığı kuvvetlendiriyor, iştah açıyor.. ben bağışıklık için kullanıcam
tubi nasıl oldu kağanın gözü??
hoşbuldum canımcım :) ben de özledim valla....kilo verme olayına sıkı sarılmışsınız valla :!: 1 kilo gitmiş bile ne güzel...canım oğluna yumurta yedirmiştin yanlış hatırlamıyorsam değil mi?nasıl becerdin :) yahu bu sıpa öldürecek beni...bu sabah omlet yedireyim dedim,sonuç hüsran...minicik bir parçayı bir saat ağzında çevirdi çevirdi çevirdi.....sonra öğğğğ pütürlü şeylere alışmadı bir türlü.6 aylıktı ağzına pirinç veriyordum alışsın diye...ters tepti herhalde.
herşeyin zamanı varmış canım kağan bana bunu öğretti senin bebeninde
pütürlü yeme zamıanı var hazır olduğu zaman yiyecek ama sen yine de
denemekten vazgeçme,peynirli omlet yaptım geçen sevdi ama öyle
aman aman yemiyor tabi biraz iştah olayına el atacağım ben de
haklısın...bir gün önce yapamadıklarını bir gün sonra pat diye yapıveriyorlar...tamamen hazırbulunuşlarıyla ilgili...geç kalmaktan korkuyorum ben bu pütürlü gıdalar konusunda...sonra herşeyi püre şeklinde vermek zorunda kalırım diye...her şey de ezilmiyor ki....menü konusunda da kısır döngüye girdim...neler yediriyorsunuz hatunlar
ben bebeğime her şeyi yediyorum balık bile yedi sıpam :)
maşaallah nazar değmesin benimkine sofrada alışsın diye ağzınaa minicik bir lokma veriyorum.yemek bitene kadar ağzında çeviriyor....artık hazırlayıp hazırlayıp çöpe dökmekten bıktım.bazen de yazık,günah diye hoooppp ben yiyorum.şişecem böyle giderse
biitt cnbc-e de bir şey bırakmamışsın valla :))
ben de cnbc-e manyağıyım ,hep oranın dizilerini izliyordum ,şimdi de akşamları hep cnbc-e açıktır ,eşim zaten altyazısız da izliyor ,bi ara hep sade İngilizce izliyorduk ,sinemalarda da Türkçe dublaj filme hiç gitmedim ben ,sevmiyorum ,orjinali ve altyazılı çok daha gerçekçi oluyor
ben de en çok big bangtaki sheldon hastasıyım :))
ayyy lostt deme bana.. 2 sene önce kışın haftasonlarımız lostla geçerdi..
sabah kahvaltısından sonra bi başlardık izlemeye gece biterdi :)
bi günde 7-8 bölüm izlerdik :) bazen tekrardan izlerdik filan :) ilkinde üstünkörü dinler 2.sinden iyice çözmeye çalışırdık ,yorumlar yapar tartışırdık filan ,ne günlerdi beeee :)
lostu tek geçerim ben dizi konusunda ,üzerine tanımıyorum
geçen eşime diyordum gel tekrar izleyelim diye
o da diyor ki şimdi kafada bin tane şey var konsantre olamayız :)))
yerli dizi hiç izlemiyorum desem yeridir
saçma sapan ya da taklit ürünü hepsi ..
geçen bi medcezire denk geldim ,emiri ezik görünce izledim biraz :)
ben saatleri eskiden bana çok uyduğu için unutma beni yi izliyordum
foxxun dizilerini seviyorum ben de niyeyse fox a müptela oldum
kuzuya tv izletiyor musun sen
ben bebeğime her şeyi yediyorum balık bile yedi sıpam :)
maşaallah nazar değmesin benimkine sofrada alışsın diye ağzınaa minicik bir lokma veriyorum.yemek bitene kadar ağzında çeviriyor....artık hazırlayıp hazırlayıp çöpe dökmekten bıktım.bazen de yazık,günah diye hoooppp ben yiyorum.şişecem böyle giderse
Repu bulusak anam bi gelde ne kadar kalican??
Kim var sen ben ferda ceyis baska kimler vardi ya istanbulda:44:
Tutku haydin yolun acik olsun..cuma gunude imza atsinlar iste h.sonuyla birlestirirsin olmazmi??
Ruzaaa bugun nerelerdesin anacimm...
Vavee benim buzluk tam takir kuru bakir demem oki sende yer yoktur yolla bizimkine koyalim yemicem söz
aynen yuzustu muzustu temizliyorum bazen ama tam o sirada oturmaya calisinca fena
bir de kiyafetleri geri giydirmek icin pesinde emekliyorum. oyuncak da kar etmiyor. baglayip yapicam sonunda