bekleriz şekerim
böreği al gel çay yapar kek yapar yerik
şaka bi yana şekerim sen söle geleceğini ben hazırlığımı yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekleriz şekerim
böreği al gel çay yapar kek yapar yerik
ne yapanız kele hatunlar ;
ben çoookkk yoruldum çarşıya gittiydim de işler hiç bitmiyooo yavvv
ceylis degmesin boncuga maşallah
delikız geçmiş olsun hamsilere ve dogumgünün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun
elaaaa güzel hatunsun maşallah keleeeeeeee
ferdaaaaaaaaaaa ekle beni arkadaşın olayım ne olur
repuuu buluşak bacım ben ist.maltepedeyim
ne yapanız yavvv ben yemegimi fırına verdim buaraya be bakem dedim
maltepe dunyanin bi ucu yaaah ortalarda bir yerde bulusalim
resmini gordum otur 10 puan
bende zaten esenlerdeyim ama annem orada oturuyor altıntepe bostancı lunaparkın oralar
sen nerdesin?
sağolasın biiittt ..hayırlısıyla git gel bakalım bana da tecrübe olurRepu ya resimlerin hepsini harici diske attim hic fotom yok bi kacgune yapicim isallah..
Delikiz bi iki hafta icinde gidicez izin alamiyoruz esimle bayrama kadar halletmemiz lazim..senin kuzularada gecmis olsun..
sağolasın ferda .. aminnDoğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...
maşallah .işimiz zor valla benimkiler de 15 gündür aynı durumda ,kızım iki sehpa arasından adımlayarak birinden ötekine geçiyor valla ,yürüyünce çok zorkızlarrrrrrr
benim yavri 2-3 adım atmaya başladı
teşekkür ederimm... ne yemeği verdin fırına bakayım merak ettim..ne yapanız kele hatunlar ;
ben çoookkk yoruldum çarşıya gittiydim de işler hiç bitmiyooo yavvv
ceylis degmesin boncuga maşallah
delikız geçmiş olsun hamsilere ve dogumgünün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun
elaaaa güzel hatunsun maşallah keleeeeeeee
ferdaaaaaaaaaaa ekle beni arkadaşın olayım ne olur
repuuu buluşak bacım ben ist.maltepedeyim
ne yapanız yavvv ben yemegimi fırına verdim buaraya be bakem dedim
sağolasın biiittt ..hayırlısıyla git gel bakalım bana da tecrübe olur
sağolasın ferda .. aminn
maşallah .işimiz zor valla benimkiler de 15 gündür aynı durumda ,kızım iki sehpa arasından adımlayarak birinden ötekine geçiyor valla ,yürüyünce çok zor
ben 8 aylıkken yürümüşüm bana çekti ikisi de sanırım
ne aceleleri varsa ömür boyu yürüyecekler işte :)
maksat yaramazlık :))
teşekkür ederimm... ne yemeği verdin fırına bakayım merak ettim..
Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?
ceylis add siz de buluşun kaynaşın börek yiyin bana da gönderin
aynen hadi bakalım sağ salim büyüsünlerde
sen nerdeydin?
tam yazacaktım bişiler okurken gerildiğimi farkettim oysa ki ben sayfaya kafa dağıtmaya girenlerdenim..:18: neyse muhteşem fiziğimle muhteşem kocamın yanına gideyim de muhteşem yüzyılı izleyip muhteşem çaylarımızı içelim zate hürremin gittiğine bı kez daha kızdım,can ateşe küfür edesim o hatunu bağrıma basasım,gel buraya demet akalının şarkılarındaki gb güçlü hatunu oyna diyesim var hepiciğinizi ayrı ayrı severim,gözlerinizden öperim
ruzamm sana ayrı sevgilerim selamlarım var,oğluşunu da kokluorumm
tam yazacaktım bişiler okurken gerildiğimi farkettim oysa ki ben sayfaya kafa dağıtmaya girenlerdenim..:18: neyse muhteşem fiziğimle muhteşem kocamın yanına gideyim de muhteşem yüzyılı izleyip muhteşem çaylarımızı içelim zate hürremin gittiğine bı kez daha kızdım,can ateşe küfür edesim o hatunu bağrıma basasım,gel buraya demet akalının şarkılarındaki gb güçlü hatunu oyna diyesim var hepiciğinizi ayrı ayrı severim,gözlerinizden öperim
ruzamm sana ayrı sevgilerim selamlarım var,oğluşunu da kokluorumm
cannn.. benden de sana selam olsun.. nehir'imi de öpüyorum...
bugün yazasım yok pek. barcelona maçını izlemeyi tercih ediyorum... off bıktım bu maçlardan ben ya... dizi mizi yalan oldu her gün de var mübarek. bir o lig bir bu lig... hepsini ailecek severek izliyoruz...
ben dizileri asla canli takip edemiyorum yaa. o reklamlar bitiriyo beni. hele o son reklam yok mu hic bir sey gormeyecegini bile bile bi dunya reklam izliyorsun. ertesi gun internetten izliyorum iyi oluyo
vaveyla sen beı sev derken ben sana serenat yapıordum bacım sen de olmazsan napcaz dıe
hee ya aşk acısıyla memleketıne koşturdu,hisli bacım hürremim benım severdım onu da sülüman demesını bıle özledımm