- 1 Mayıs 2013
- 336
- 13
lcw internet sitesinden sonbaharlık alışveriş yaptım.
1 yelek, 2 eşofman altı, 1 pantolon, 2 kısa kollu, 2 sıfır kollu çıtçıtlı zıbın, 5 tane de uzun kollu sweat hepsine 100 TL verdim. pardon 99 TL.
kocam da geldi. pas vermiyor, hıhhh.... ben de yorgunum zaten. bilgisayarı istiyor. hadi ben kaçar. o da erkekler kulubüne girecek herhalde.. iyi geceler hatunlar... güzel geceler...
güle güle giysin yakışıklı.. ben de burda netten alırım artık..sonbahar için kısa kollu aldım deyince benim içim üşüyo burda:18:burası çok soğuk sabahları ve akşamları ısıtıcı yakıyoruzburaya gelir gelmez kaldırdım kısa kolluları,polar takımlar,kalın eşofmanlar,külotlu çoraplar,örme yelekler,hırkalar giyiyo yavru kuşum
pazartesi diyete basliyorum. yoksa bu yiyisle icimden iki insan cikacak yakinda.
hedef oglumun dogum gununde 57 kilo olmak
oğlanın doğum günü iyi bi hedefmiş,ben de bu hedefi koyayım bari 60 ım 57 ya da 56 olsam yeter,doğum günleri de hedef olsunaslında göbeğim ve tombiş yanaklarımdan gitse azcık diğer yerlerimden memnunum şu an.yok mu yanak zayıflatma yöntemi bilen üç kilo alırım bi kiloya yakını yanaklara gider benim