- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.105
üzüldüm. inşallah uzun sürmez küslüğünüz. neden evlendiğinden beri? eşinle evlenmeni mi istemiyorlardı?
ah canım çok üzüldümmm.. kv ile ilgili sorunlar duyarız hep annenle sorun yaşamana üzüldüm.. ailen evlenmeni mi istemedi neden bozuk çok özel değilse tabi.. evlenmeden önce de anlaşamaz mıydınız? mesela biz babamla pek anlaşamayız ama tartışmayız yani son 10 yıldır pek tınlamıyorum sevgili babamı çok mükemmeliyetçidir, düşünceye saygı göstermez özellikle siyasi. izin de yine 1-2 arıza werdi ama ben pek önemsemedim tuzağa düşmedim
bızım işler bıraz daha çirkin aslnda söylemeye utanıorum ama sanal dunyanın da verdiği rahatlıkla yazabılırım sanırım,aılem benden her ay düzenlı olarak eve maddı olarak katkıda bulunmamı istiyorlar,mezun olduktan sonra evlenene kdr dört yıl boyunca ben onlara tüm maaşımı vererek alıştırdım,sonrasında benı evlendırırken hiç katkıda bulunmayınca,aramız bozuldu,evlenmemı ıstemedıler,evlenıce gecer sandım bı şekılde orta hallı ilişkimiz devam eder,ama bu seferde para ısteyınce bende vermeyınce sanırım aramız sonsuza kadar bozuldu,beklentılerı cok yuksek eşimin aılesının durumu ii dıye bıze destek olduklarını dolayısıyla gecınmemız için benım aldıgım paraya ıhtıyac olmadıgını düşünüyorlar,kısacası cok acı ama kendı aılem bnı sömürmek istiyor