- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
şeytanına yüz kilit vurmuş öyle diyooooooooooooooo ama bilmiyo ki ben şeytana papucunu ters giydiririm huhuhuvvvvvvvvvvvvvv
çılgın hatun adın ne la senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şeytanına yüz kilit vurmuş öyle diyooooooooooooooo ama bilmiyo ki ben şeytana papucunu ters giydiririm huhuhuvvvvvvvvvvvvvv
öyle tıklama değil ula :)) herife sorma direk balıklama atlabazen diyorum keşke futbolcu olsaydım belkii daha çok izlerdi beniiii tıkladım evde yokum diyooooooooooooo
ooooooooooooooooooooo bilinçaltııı mankenler bu gece sizin evde 7,5 şiddetinde deprem olur gayriiiiiiiiiiiiiiiiiii huhuhuhuhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
yaaaaaaaaaaaaaaaaa ruza hadi senin ki maçta yorgun geliyiiii benim ki evde de ne oluyooooo
ben de tam aha da bitt geldi hemen damlar konuya demiştim öyle de oldu benden çok yaşayacaksınNoooluyoo layynn 18 muhabbetlere girmissiniz:)) herkes bi action bi action masallah bizde tıs tıs sümükle ugrasak anca:))
bence de bu işte usta olma ihtimalin çok yüksekIste geldim burdayim, ben bu iste ustayim:)))
deniz kızı olmayasın :))Yok beaa kiyiya vurmus fok baligi gibi yatiyom koltukta:))))
çok geçmiş olsunYok bu gobekle fok baligi daha uygun.. yada deniz ayisi yada su samuru yada balina:))
Cok kotuyum delikiz ya sen nasil atlattin gribi
Kızlar ara ara bunu tekrarlıyoruz ama bence fayda var, şu anki günlük menülerinizi yazar mısınız? Bizimki az gibi geliyor bana ama kilo alımı iyi maaşallah.
09.00 kahvaltı: iki ölçek mama, biraz tahıllı kahvaltı maması, üç bisküvi, biraz peynir, pekmez, yumurta sarısı.
13:00 : sebze püresi, yoğurtla beraber.
17:00 : meyve püresi.
19:30-20:00 : gece maması ya da muhallebi.
Gece : artık normal devam maması ya hiç almıyor, ya çok az alıyor. O yüzden genelde sadece emziriyorum.
Sabah 6'dan sonra mızıldanmaya başlıyor: emziriyorum.
lcw internet sitesinden sonbaharlık alışveriş yaptım.
1 yelek, 2 eşofman altı, 1 pantolon, 2 kısa kollu, 2 sıfır kollu çıtçıtlı zıbın, 5 tane de uzun kollu sweat hepsine 100 TL verdim. pardon 99 TL.
kocam da geldi. pas vermiyor, hıhhh.... ben de yorgunum zaten. bilgisayarı istiyor. hadi ben kaçar. o da erkekler kulubüne girecek herhalde.. iyi geceler hatunlar... güzel geceler...
yok mu başka memesi ısırılan anne yahuu...acı eşiğiniz yüksek herhalde,ısırınca gıdıklanıyomusunuz:))