- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
günaydın kızlar herkesin MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...............çok fazla yazamıyorum bu aralar ama takip ediyorum.....bulantılar artışta gördüğüm kadarıyla az kaldı kızlar geçicek......daha bende çekiyorum bu bulantıları 3.ayımızdayız hayırlısıyla 4.aya girseydik hamileliğin tadını çıkarıcaz....2 gün önce dr.teyzemize gittik çok güzeldi....elleri ayakları nasıl kıpır kıpır inanın kalp pıt pıtlarında bile bu kadar mutlu olmamıştım.....2 gündür eşimle ikimizin ağzı kulaklarında....eşim bebişin taklidini yapıp karnımı öpüp duruyor........çok güzel yaaaaaa....darısı herkesin başına....1 hafta sonra 2.li tarama yapılacak...bebeişin boyutuna göre şuanda 3.65 cm...1 hafta sonra 4.50 cm geçer testi yaparız dedi dr.teyzesi......allahım hayırsıyla temiz çıkar inş....BUGÜN BOLCA DUA EDİP NAMAZ KILICAM.....ALLAHIM BUGÜN HERKESİN DUASINI KABUL ETSİN......
günaydın canım aminn senınde kandılın mubarek olsun :)
bulantılar benıdme devam valla ara ara azalıyo ama ağzımın tadı gelemdi hiç
napalım gecıcek hep böle olmıycak ya :) bebısler ıyı olsunda...maşallah sübhnallah canım ne güzel
daha kocaman olup tekmeler de savurucakalr ınsallahh :)
günaydın lar ve hayırlı kandiller annişler ve kuzucukları
ay bende böyle yazıyorum ama pzt kalp atışına gidicez ve okadar moralism bozuk ki 2belirtim vardı gögüsler ve göbek ikiside söndü kızlar sizing 7haftada nasıldı duruyorlarmıydı
ay doktora gitme isteği doluydum şimdi korkudan gitmek bile istemiyorum tekrar bi kürtaj kaldırmak istemiyorum Rabbim bu hayırlı günün hürmetine korusun hepimizinkileri of yaş var 1yılda anca oldu artık 40ımda doğurcam derken millet çocuğunu evlendirir ben doğurcam herhalde
günaydın canım kandılın muaberk olsun senınde...
bence sakin ol inşallah kalp atısını goruceksın :)