- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
günaydın herkese.
bu aralar kafamı kurcalıyor, bebeklerinize ne şekilde yemek yediriyorsunuz? özellikle bebeği henüz desteksiz oturamayanlara soruyorum. ben başının altına çok yüksek yada çok alçak olmayacak şekilde yastık koyup yatırarak yediriyorum. eğimi ana kucağındakinden daha yatık oluyor, yanlış mı yapıyorum sizce? mama sandalyesi kullanan var mı? desteksiz oturmadan kullanılabiliyor mu? oturtarak yedirirsem yutamaz gibi geliyor. ama en azından ana kucağında mı yedirsem.:44:
bence de anakucağında yedir canım. yatırarak yedirmek iyi değil diye biliyorum. mama sandalyesi düşünebilirsin. her tarafından destekli olduğu için çocuğu tutuyor ve desteksiz oturmaya teşvik ediyor. ben mama sandalyesini aldığımda oğlum desteksiz oturamıyordu. kemerlerini bağlayıp oturtuyordum. sorun olmadı.
bu arada pediasure benim meleğim, güzel yeğenim de içiyor. yalnız o yemek yiyemediği ve hortumla midesinden beslendiği için o mamayla besleniyor. günde iki kutu yiyor ve bütün ihtiyaçlarını o mama karşılıyor. çok faydalı bir mama. ben de tavsiye ederim. :106: