sağolasın
hayırdır sen ne gezmesine gidiyorsun
sağolasın
yorulma yorulma çenem açılınca alış böyle yazmalarıma
sağolasın
ya ben de ek gıdayı akşam vermiyorum ki gündüz veriyorum hep akşam rahatsız etmesin diye ama yine uyanıyorlar yine uyanıyorlar ,dünden beridir de kızım aşırı huysuzlandı çıldırma noktasına getirdi ,akşam her zamanki saatinde uyumadı sıpa direniyor uykudan çatlıyacak ama yatakta seyir halinde ,en son balkonum cam balkon ,halım var üzerine beraber yattık aldım koynuma 2 saniyede uyudu sıpa ,iice koku aramaya başladı illa yanında olmamı istiyor ,baştan beri ayrı yatıyoruz odaları ayrı ama bu aylarda okumuştum yalnızlık korkusu kaplıyormuş ,bizimki zaten çok korkak böyle olunca iice yanında istiyor sıpa ,geceleri yapıyor daha çok gündüz bir şey yok da
dün pazara çıktık ,akşam da kız anamızı ağlattı çok yordu bizi yukarda anlattım ..sabah da yemek istemedi hiçbirşey ,başlarda güzel yiyorlardı şimdi yemek istemiyor kızım hiçbirşey ne yapacağım bilmiyorum ,sevdiği bir şey olursa yiyor tabi mesela şeftaliye bayılıyor hep şeftalimi yiyecek sıpa .. ya bi kaç gündür işimiz ters gidiyor hadi hayırlsı..eşim sabah araba işlermleri için çıktı ,akıllım cuma günü adama kaparo vermek için para çekmiş ,sanırım maaş kartını da bankamtikte unuttu o telaşla ,evi aradık bulamadık ,telefonunun şarjı da yok işyeirnde kalmış ,öyle gönderdim sabah evden ,bakalım ne yaptı hiç haberim yok .bakalım kafamdaki planlar tutarsa stres atmış olurum böylece diyorum ama belli olmaz tabi hiç bir şey ..