- 6 Nisan 2013
- 181
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel polikliğine götüren bir arkadaşım war o kadar herşeyi ben biliriim diyor ki
hareketleri tavrı anne babayı bile dinlemiyor doğru düzgün
her neyse burda dr tartışması yapamam sen öyle yetiştirmek istersin olur biter
bazen ben de onsuz nasıl olur diye düşünüyorum bazen iyi olacagını düşünüyorum sonra hem çocuk için hem de hala sevdiğim için katlanıyorum ama 1 gün iyi 1 gün kötüde yaşanmaz ki ...(
umarım düzelir doğumdan sonra sorunlar daha da belirgin olurmuş herhalde bizde öyle oldu
umarım siz de toparlarsınız (hem çocuk hem de ikiniz için)
canım çok fazla şarkı var. sözlerini yazsam melodilerini uydurman gerekecek. okulöncesi forum siteleri var. oralardan bakabilirsin.ruza sen okul öncesi öğretmeni miydin, ya da deneyimli anneler.benim çocuk şarkıları ve oyunları repertuvarım zayıftao kadar çok uyduruyorum ki millet hayal gücüme şaşıyo,herifim bana uydurduklarıma gülmekten namazını bozuyodu bana yardımcı olsanız öğretseniz ya da linkler atsanız
kızlarr asıl gelişmemizi söyleyimmm. dün dişimiz çıktı çorba içirirken kaşık tık dedi korktum ağzına ben görmeden bi şey mi aldı diye,sonra dank etti diş olabileceği aklıma geldi.baktım ki minicik patlamış
abimin kayınvalide çok pimpirikli we batıl inançları bol bir kadın.. bugün annemler yıkamaya gittiler, kadın zaten tutamıyormuş korkuyormuş annem yapıyormuş herşeyini..
neyse bayramdan önce uğursuzluk diye yıkatmamış akşam ezan okunurken bebeğin kıyafetlerini toplamış balkondan uğrusuzlukmuş çocuk kokacak bayram sonrasını bekleyinceye kadar.. ne düşüncesiz insan ya.. annnemler de tatsızlık olmasın diye bişey dememiş.. gelinimizin babaannesi de yatağın ucunda sandalyede oturuyormuş uyukluyormuş lohusa kadın yalnız bırakılmaz diye abim çıldırmak üzere garibim.
Maddiyatı kastediyorsun heralde ama ben ondan bahsetmiyorum bebek gelişimine yaklasımından bahsediyorum %100 olmasada yaklaşımı güzel bence ve sizlere de tavsiye ettim okuyun diye begenıp uygularsınız veya uygulamazsınız annesi sizsiniz beni alakadar etmez farklı bi yaklaşım bilin dedim vebütün hastaları memnun kalmış yorumlara göre. Ben adamı tanımıyorumkı reklam yapayım bende muayenesine gidecek degilim teee anadolu yakasındaymış zaten.
yazık abine valla.. yıkanmaması saçmalık olmuş hakkaten ama bizde de akşamları dışarda bebek çamaşırı tutulmaz. akşam olmadan alınır. lohusanın yalnız bırakılmaması da doğru ama eşi varken yalnız olmuş olmuyor ki.. teyzeye yazık, gitsin yatsın kadıncağız..
herkese hayırlı kandiller :)
ben bgn eyüp sultandaydım acaip kalabalıktı insan seli vardı resmen
ferdaaaaaaaaaaaa boşver canım ya kaynanayı ne yapmalı kaynar kazaana atmalı yandım gelin dedikçe altında odun atmalı boşver sen insanlıgını yapmış çok çok iyi bile davranmışsın gerisini eşin halledecekmiş zaten ne güzel işte bravo enişteye
bizim ilk dişimiz çıktıııııııııı çok minnak ama tık tık kaşıga sesi geliyooooooooo mama yedirirken farkettim çok mübarek günde diş çıkarttık geriside nar tanesi gibi acısız ve sancısız kolayca gelir inş.amin...
kandiliniz mubarek olsun
son bi kac gundur o kadar iyi ki evliligikiz, bu karar alinmadan olamaz miydi? bilmiyorum. bugun ilk kez disari cikip tartismadan eve donduk.
boyle devam etse ayrilik aklima bile gelmez, ama pek umudum yok...ben de sevdigim icin katlaniyordum, son zamanlar sevgimin de bittigini dusunuyordum, ama bitmemis... en ufak bir mutluluk yetermis icimi isitmaya meger.
adddd hayirli olsun disiniz. masallah kizcene
herkese hayırlı kandiller :)
ferdaaaaaaaaaaaa boşver canım ya kaynanayı ne yapmalı kaynar kazaana atmalı yandım gelin dedikçe altında odun atmalı boşver sen insanlıgını yapmış çok çok iyi bile davranmışsın gerisini eşin halledecekmiş zaten ne güzel işte bravo enişteye
bizim ilk dişimiz çıktıııııııııı çok minnak ama tık tık kaşıga sesi geliyooooooooo mama yedirirken farkettim çok mübarek günde diş çıkarttık geriside nar tanesi gibi acısız ve sancısız kolayca gelir inş.amin...
belki geceleri yatıyordur ne kadar dayanacak bakalım sevgili ağabeyciğim
bu arada ben kitabımızda geçmeyen herşeyi batıl olarak tanımlarım ki doğrudur.. ilk kez duydum çamaşı olayını..akşamları çoğu kez dışarda kalır oğlumun çamaşırları we kızımında öyle oldu.. hiç bişey olmadı herşey gayet normal ayrıca 15 günlükken annem gitti, eşim nöbete kaldı 2 kez 40 ım çıkıncaya kadar hep yalnız kaldım.. dua bulundurdum baş ucumda
haklısın canım. bence de batıl ama bizde de var yani yapanlar var. hele yalnız kalmama olayı beni daha çok bunalıma sokmuştu kırklıyken. bir sürü yazdım, sildim....... düşündükçe çok sinirleniyorum.
maddiyat ile bağlantısını pek anlayamadım ben?cümle gayet açık ama
belki geceleri yatıyordur ne kadar dayanacak bakalım sevgili ağabeyciğim
bu arada ben kitabımızda geçmeyen herşeyi batıl olarak tanımlarım ki doğrudur.. ilk kez duydum çamaşı olayını..akşamları çoğu kez dışarda kalır oğlumun çamaşırları we kızımında öyle oldu.. hiç bişey olmadı herşey gayet normal ayrıca 15 günlükken annem gitti, eşim nöbete kaldı 2 kez 40 ım çıkıncaya kadar hep yalnız kaldım.. dua bulundurdum baş ucumda
her zman ki gibi 9 da yatırdım oğlumu şu ana kadar 3kez uyandı inşallah diştendir başka bişey olmasın da
röntgen de çalışan sonra kayda geçen tek özlem o. 3 hafta falan oldu evleneli. siyah saçlı mı
maş. darısı başımıza inş. hadi gözünaydın ,ben de temizlik yaptım bugün camları sildim anam ağladı ,kadın geliyor normalde ama malum ramazanda çalışmıyor oruç oruç bu seferlik ben kaba saba yaptım birşeyler:) bayrama görümce mgelecek ,bayramdan sonra da kadın güzelce temizler halılarımı yıkatmaya vereceğim ,ev dip köşe tertemiz olur ,bebeler de kreşe başlıyor zaten eskisi gibi de batmaz ,kadına da diyeceğim zaten her hafta yarım gün gelsin ,bi gelişinde de tam gün gelsin cam kapı silsin .. bayram sonrası işlerim çok ,dişlerime tel takılacak ,öncesinde iki gömülü dişimi aldıracağım :) sonra yüzme havuzuna üyelik ve haftada 2 gün yüzmeye giderim ,arkadaşlarla gün yapmayı düşünüyorum ,bi de kadınlar matinesi varmış ona takılırım derken bebelerle beraber çok yoğun bir dönem başlıyacak benim için, 1 yıldır işe gitmedim nasıl olacak onu da bilmiyorum hiç gidesim yok maaş yatsa da ben hiç gitmesem :) araba da aldık bu arada cuma gübü itibari ile kaparo verdik pazartesi işlemler ve elimizde inş. araba otomatik ve ben kullanacağım genelde ,bebelerle kereşe git gel gezme tozma mevsimim başlıyor ,inş. güzelce arabayı öğrenirim de keyfini yaşarım ,heryere eşime bağımlı gitmeyi istemiyorum ,atarım bebeleri arkaya sonra vınn heryere gezerim valla ..bayramda da yeni arabamızla full gezme planımız var :) ayy ne çok şey yazdım ,heyecanlandım mı neherkese hayırlı kandiller :)
aminnnKızlar kandil degik kadir gecesi
En hayırlı geceymiş bol bol dua edin
Karıkocalar barışsın
Bebekler güzel güzel yemek yesin güzel güzel uyusun annelerine eziyet etmesin mutlu sağlıklı bebek olsunlar
Yuvalarımız huzurlu bereketli olsun
Allah saglık huzur versın inşallah
Hayırlı olsun dişiniz. Biz hala beklemedeyizz...herkese hayırlı kandiller :)
kandiliniz mubarek olsun
son bi kac gundur o kadar iyi ki evliligikiz, bu karar alinmadan olamaz miydi? bilmiyorum. bugun ilk kez disari cikip tartismadan eve donduk.
boyle devam etse ayrilik aklima bile gelmez, ama pek umudum yok...ben de sevdigim icin katlaniyordum, son zamanlar sevgimin de bittigini dusunuyordum, ama bitmemis... en ufak bir mutluluk yetermis icimi isitmaya meger.
Allah aranızdaki sevgi saygı bağını kuvvetlendirsin canım.umarım geçici bi durumdur.
maş. darısı başımıza inş. hadi gözünaydın ,ben de temizlik yaptım bugün camları sildim anam ağladı ,kadın geliyor normalde ama malum ramazanda çalışmıyor oruç oruç bu seferlik ben kaba saba yaptım birşeyler:) bayrama görümce mgelecek ,bayramdan sonra da kadın güzelce temizler halılarımı yıkatmaya vereceğim ,ev dip köşe tertemiz olur ,bebeler de kreşe başlıyor zaten eskisi gibi de batmaz ,kadına da diyeceğim zaten her hafta yarım gün gelsin ,bi gelişinde de tam gün gelsin cam kapı silsin .. bayram sonrası işlerim çok ,dişlerime tel takılacak ,öncesinde iki gömülü dişimi aldıracağım :) sonra yüzme havuzuna üyelik ve haftada 2 gün yüzmeye giderim ,arkadaşlarla gün yapmayı düşünüyorum ,bi de kadınlar matinesi varmış ona takılırım derken bebelerle beraber çok yoğun bir dönem başlıyacak benim için, 1 yıldır işe gitmedim nasıl olacak onu da bilmiyorum hiç gidesim yok maaş yatsa da ben hiç gitmesem :) araba da aldık bu arada cuma gübü itibari ile kaparo verdik pazartesi işlemler ve elimizde inş. araba otomatik ve ben kullanacağım genelde ,bebelerle kereşe git gel gezme tozma mevsimim başlıyor ,inş. güzelce arabayı öğrenirim de keyfini yaşarım ,heryere eşime bağımlı gitmeyi istemiyorum ,atarım bebeleri arkaya sonra vınn heryere gezerim valla ..bayramda da yeni arabamızla full gezme planımız var :) ayy ne çok şey yazdım ,heyecanlandım mı ne
pek yoğunsun yahuu:))) arabanız hayırlı olsun.Allah kaZasız belasız sürmek nasip etsin.
Dün akşam bişey denedim saat 6 dan sonra anne sütü hariç hiç bişi vermedim diğer günlere nazaran biraz daha az kalktı gibime geldi.bu akşamdA deniycm bakalım aynı olucakmı.belki tam sindiremiyorlardır verdıklerımızı ve bu da uykuya yansıyordur.bi deneyin belki faydası olur.
hayırlı olsun bacım ilk dişiniz ben de bardağı dayayıp duruyorum belki sürrprayz bir gelişme olur diye bu sefer bardağı alıyor vermemek için ağlıyor her seferinde
maş. darısı başımıza inş. hadi gözünaydın ,ben de temizlik yaptım bugün camları sildim anam ağladı ,kadın geliyor normalde ama malum ramazanda çalışmıyor oruç oruç bu seferlik ben kaba saba yaptım birşeyler:) bayrama görümce mgelecek ,bayramdan sonra da kadın güzelce temizler halılarımı yıkatmaya vereceğim ,ev dip köşe tertemiz olur ,bebeler de kreşe başlıyor zaten eskisi gibi de batmaz ,kadına da diyeceğim zaten her hafta yarım gün gelsin ,bi gelişinde de tam gün gelsin cam kapı silsin .. bayram sonrası işlerim çok ,dişlerime tel takılacak ,öncesinde iki gömülü dişimi aldıracağım :) sonra yüzme havuzuna üyelik ve haftada 2 gün yüzmeye giderim ,arkadaşlarla gün yapmayı düşünüyorum ,bi de kadınlar matinesi varmış ona takılırım derken bebelerle beraber çok yoğun bir dönem başlıyacak benim için, 1 yıldır işe gitmedim nasıl olacak onu da bilmiyorum hiç gidesim yok maaş yatsa da ben hiç gitmesem :) araba da aldık bu arada cuma gübü itibari ile kaparo verdik pazartesi işlemler ve elimizde inş. araba otomatik ve ben kullanacağım genelde ,bebelerle kereşe git gel gezme tozma mevsimim başlıyor ,inş. güzelce arabayı öğrenirim de keyfini yaşarım ,heryere eşime bağımlı gitmeyi istemiyorum ,atarım bebeleri arkaya sonra vınn heryere gezerim valla ..bayramda da yeni arabamızla full gezme planımız var :) ayy ne çok şey yazdım ,heyecanlandım mı ne
aminnn
Slm kızlarrr
Hayırlı olsun dişiniz. Biz hala beklemedeyizz...
Estrabimm sizinde hayırlı olsun dişiniz darısı başımıza inşş.
pek yoğunsun yahuu:))) arabanız hayırlı olsun.Allah kaZasız belasız sürmek nasip etsin.
Dün akşam bişey denedim saat 6 dan sonra anne sütü hariç hiç bişi vermedim diğer günlere nazaran biraz daha az kalktı gibime geldi.bu akşamdA deniycm bakalım aynı olucakmı.belki tam sindiremiyorlardır verdıklerımızı ve bu da uykuya yansıyordur.bi deneyin belki faydası olur.
canım çok fazla şarkı var. sözlerini yazsam melodilerini uydurman gerekecek. okulöncesi forum siteleri var. oralardan bakabilirsin.
hayırlı olsun pıtırcık dişiniz...
teşekkürler canımmm