- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
Slm kızlar nabersiniz?
Girdiğimden beri yeni bitti sayfalar.Kalp atışını duyan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.Lekelenme yaşayanlarda ayşenin dediği gibi önemsizde olaiblir akside ama mutlaka Dr gitsin beklemeden.Bende cumartesini iple çekiyorummm:) son 2 gün.Kısmet olursa cumartesi ense kalınlığına bakarız demişti Dr ilerden gittiği için.Umarım gerilememiştir herşey yolundadır.
selam canım :) ayy ıkılı test zamanın gelmıss bende ya 29 haziran ya da 5 temmuz gibi gidicem inşallah
ikili test için 5 temmuzda 12 haftalık oluyoruz ınsallaaahhhhhhh :) ınsallah hersey yolundadır canım....
slm kızlar naber
dün doktora gittim herşey yolunda 8 hafta 3 günlük dedi. 29 mayısta gittiğimde 6+3 dü..doğru ölçmüş demek ki :) ben de netten hesaplıyorum hep biraz önde çıkıyordu :) neyse ben artık doktora göre hesaplıycam da şu alttaki niye 10.hafta diyor canımı sıkıyor yahu
selam canım :)
canım doktor bebege göre hespalıo ve hep değişicek sen sata göre takıp et dr sana bebek boyuan göre haftanı söylediği zaman
kontrol edebilmiş olursun böylece kzı demın yazdım birine okumuyonuz mu
hee bi de ben excelde kendıem takvim yaptım hem sata göre takıp eidyorum hemde notlarla
herseyımı takip ediyorum ekran görüntüsünü paylaşayım hatta du