- 9 Ocak 2009
- 1.482
- 24
ferda, geçmiş doğum günün kutlu olsun arkadaşım.
vaveyla, ben de takip ederim o siteyi tarifine bu saatte baktım canım çekti, mutfağa gidip tatlı yememek için gidip uyuycam ayrıca başka tariflerinde varmış onları da yarın gündüz gözüyle inceleycim inş
bugünkü gündemimiz kocalarmış ben de yorum da bulunayım. ben kocamı çokkkkk özledimmm. Allah başka ayrılıklar vermesin gelir geçer yine özler yine bekler yine kavuşuruz nasipse. gel babası gelll gell
Sağol canım ben de gecşktşm teşekkür ederim :)
ferdaerd dogum gunun kutlu olsun. esin yarin yaparsin demesibde bir sey bence, benimki gibi obsesif boZmasi da olabilirdi.
esim keske hic is yapmasa ama basimda bik bik bik otmese su ev isleri konusunda. adam sirf duzen bozuluyor diye baska bebek istemiyor
yanlis anlama ama hazir birakmissin o kadar zaman icmemissin, 2 taneyi birakmak da zor olmaz, vucudun iyice bagimlilik kazanmadan biraksan hem kendi sagligin hem bebegin icin cok iyi olur. :13:
Teşekkür ederim canım sağolasın. Hepsinin bir huyu var işte ne yapıcaz, dolu tarafa bakmak lazım.
Valla ben dün gece geç saate kadar baktım ama delikız gayet normal, o zat-ı muhteremin yazdıklarına ziyadesiyle uygun bir cevap yazmıştı.günaydın kızlar neler olmuş buralarda her konuya girip karıştıran tahrik eden bir zararlı yüzünden delikızda ceza yemiş hemen hemen her konuya atlayıp millete laf atıp gaza getirir kavga çıkarır tahrik eder hala ban yemeden dolanır birde başkalarının ceza almasına neden olur
okuduklarım hiçte cezayı gerektiren şeyler değildi silinen yazılar varmıydı kızlar gören oldumu neden ceza alındı neler yaşandı bilen varmı
çok fazla kullanışlı değil bence. tabi seçeceğin modele de bağlı. benim oturma odam köşe. uzaktan misafirim gelince sıkıntı oluyor. salon koltuklarım açılıyor ama yetmiyor.
dün yaptığım çorbanın tarifini vereyim, ilgilenen olursa..
1 patates
1 havuç
yarım kabak
1 çorba kaşığı yeşil mercimek
1 çorba kaşığı bulgur
derin dondurucudan tavuk suyu
kaynatıp süzgeçten geçirdim, üzerine sızma zeytinyağı ekledim. oğlumun bugünkü çorbası. umarım yer.
eşim bugün iş görüşmesine gitti. hatta şu sıralar görüşmede. inşallah hayırlı haberlerle döner...
sabah görüşme için hazırlanırken oğlumdan babasına teşvik ve destek geldi.. ona baktı baktı sonra ba-ba dedi... canım yavrumm... çok güzel söyledi.. birkaç kez daha tekrar etti.. çok duygulandık.. inşallah en yakın zamanda anne'yi de duyarız.
Ay ne güzel ya darısı başımıza. Bizde durum hala tıs tısss :)Ağlardım herhalde ben. Sabah dişetlerinin içinden iki tane beyaz beyaz dişlerini gördüm başladım ağlamaya :) Çok sulugözüm yaa :)
günaydın kızlarr işte tatlımm;
Valla süper görünüyor canım hem de çok temiz çalışmışsın :) Ellerine sağlık...
günaydın kızlar;
ferda dün açlıktan gözlerim karardıgı için yazılanları bazen çince okuyorum ama dogal olarak anlamıyorum canım dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle geçirecegin saglıklı bir hayatın olsun
ruzaaaa seninde evlilik yıldönümünü çok kıskandım hele kurufasulye olayı beni bitirdi özellikle yapmıştır kaynana kuru fasülye geceniz kötü geçsin diye anladın sen onu
delikızı dellendirmişler yaaaaaaaaa üzüldüm kaç gün sürer ki bu ceza
amannnnnnnnnnn tatlılar turtalarrrrrrr almış başını gitmiş hepsi çok güzel ama göz ucuyla baktım daha fazla bakamam
tutkuuuuuuuuuuuuu bana sormuşsun ne pişirecen diye hep davetlerdeydim bacım bu hafta bugün menümde fırında tavık (yakında gıdaklamaya başlayacam) şehriye çorbası ,bulgur pilavı,cacık
Çook teşekkür ederim canım ya sağol cümlemize inşaallah
bizimkinde saattir salladim uyudu ter icinde kalmis yastigi aliyim dedim basinin altindan uyandi delirmek uzereyim
Off o görüntüyü gözümün önüne anında getirdim. Allah! diyorsun içinden :) Hemen pış pış pıış, yanına yatar gibi yapıyorum, şansım varsa kapatıyor tekrar gözünü:)
"ş" harfinin noktası yok :) yine de bitmiş sayılır
Çok şeker olmuş canım eline sağlık. Bu arada ben kaçırdım resmi eski profil resmi mi?
Arkadaşalar bir sorum olacak. Kızım günde 4-5 kere (hatta 6 bile oldu) kaka yapıyor, isal gibi de değil kıvamlı. Ben besliyorum o yarım saat bir saat sonra hemen kakasını yapmış oluyor.Çok yiyen kilolu bir bebekte değil aslında. Yarın doktora götüreceğim gerçi ama bizimle aynı durumda olan varmı merak ettim.
Ek gıdaya geçtiğimizden beri bizimkinin de 2-3 yaptığı oluyor ama hiç 6'ya çıkmadı, bağırsakları hızlı çalışıyordur muhtemelen.
Ben bugün çok yoruldum, ilk defa oruç zorladı susuzluk bakımından. Allah'tan ablam geldi de yardım etti. Bizimki de çok mızmızdı bugün. Hatta bütün gün neredeyse. Bakıyorum şu tatlıyı bu tatlıyı yapıcam diyorsunuz, hayal gibi geliyor. Çok kucakçı bizimki ya, kendi kendine çok az oyalanıyor. Ancak onun yiyeceklerini hazırlayabildim. Kaşığa hala uyuzuz :) Bugün kontrolü vardı. 9400 gr, 70 cm. Doktor zorlama yemeye üç dört kaşık bile yese yeterli ona, zaten kilosu önde gidiyor çok kilo almasın dedi. Ben de öbür ay işe başlıyorum, babaanne bakacak, artık öbür kontrole on beş kilo olur dedim:) Ben de zorlamak istemiyorum, üç dört kaşık sonra ağzını kilitliyor, sonra da çığlık çığlığa ağlıyor. Yemeyi kötü bir şey olarak görmesini istemiyorum, eğlendirip meşgul etmeye çalışma tamam ama palyaço gibi sürekli uğraşmak istemiyorum; yemeyi normal bir şey olarak görmeli. Tabii bunu büyüklere anlatamıyorsun Şu yeme olayına bir alışsak...