- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
şeker hamurlu pasta mı
evet o o o başka şekilli şık şeyler varsa alabilirim tarifi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şeker hamurlu pasta mı
Labneyi Kaan a aldım canıııım.
Tatlıyı yaptım, az öncede hüplettim. .Tesadüf kv dem bir tepsi sütlaç yapmış getirdi, eşimde gelirken baklava almış, birde senin tatlı...
Şeker komasına girmessem iyidir.
Eline sağlık.Bence sen bir blog yap kendine. Herşey geliyor elinden.Çocuk bakımı,el işi, yemek-tatlı,çene de kuvvetli maşallah.
sigaradan bahsetmişsiniz de 6 yıl oldu bırakalı 20 yaşında başladım 6 yıl içtim.. neden içmişim bilemiyorum :26:
yapmış oldukalrım çok ama resimlediğim pek yok şundan kızıma çok yapıyorum
Karamelli Top Kek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Offf yaaa:)) çok güZel dimi ama:))
Evdekı tatlı bitsin bunuda denıcem, giderken marsmallow alamda yapam :))
Zaten yıne sahura kalkamadık( oğlum saat 2.30 a kadar abartısız 5-6 kere kalktı sürünmekten karnı ağrıdı sanırım( uyumuşum sonraki uyanması ezanlara tekabül etti
sigaradan bahsetmişsiniz de 6 yıl oldu bırakalı 20 yaşında başladım 6 yıl içtim.. neden içmişim bilemiyorum :26:
labne yok ki için de :26: yoksa labeyi başka bişey için mi alacaktın ben atladım tarif şudur Karamelli Bitter Çikolatalı Tatlı - Nefis Yemek Tarifleri
Yani 26 yaşımdayım diyorsun:))
bu akşamki iftar menüm de
tavuk lu çorba
türlü
çökertme kebabı
pilav
salatalar
gül tatlısı
var geçenlerde gelen misafirlerimede patlıcan kebabı yapmıştım oda değiişikti adıyaman usülü patlıcan kebabı
canım çok güzel görünüyor mutlaka deneyeceğim akşama (yorum bilem yaptım)
takipteyim
Son cümlen çok hoş olmuş . Fırat misali:)) patlıcan kebabı yapmıştım oda değişikti adıyaman usulü patlıcan kebabı
Kolaysa tarif alabilirim:)
bu arada vaveyla'nın güzel yüzünü de gördük... en az tatlıları kadar tatlı..
bu arada vaveyla'nın güzel yüzünü de gördük... en az tatlıları kadar tatlı..
resim yine alıntı patlıcan kebabı bu Eki Görüntüle 764121