canım doktordan sonra beklıyorz guzl haberlerni
kızlar ohs nedir
insallah canım hepimiz birbirimize güzel haberler veririz. dün gittim doktora kist oluştuysa başlamayız demişti, dün ultrasonla baktı hiçbirşey söylemedi kiste dair, zaman da çok kısıtlıydı, estrofem diye ilaç var rahim duvarını kalınlaştıran ondan kullan günde 2 tane cumartesi gel dedi, bakalım cumartesi herşey yolunda giderse transfer tarihim belli olur
kızlar Allah izin verirse bende Nisanda başlıyorum tedaviye veee resmen adet olmak için gün sayıyorum yaa yok böle bişey :))))
Merhaba aslında ben mart topiğindeyim 4gündür iğnelerime başladım ama transferim nisan ortalarına gelecek uzun protokol rezerv azlığım var herkese geçmiiş olsun
merhaba arkadaşlar bende dün süleyman beyle ilk görüşmeme yaptımm bizim sorun spermlerle alkalı morfoloji ve hareketlilik sorunu.bide dün öğrendmki polikistik overlerimvarmış o yüsden kilo alıomuşum tabi bde adet geckmelerm vardı..her neyse şimdi ben adetme kadr ilaç kullanıcam yumurta kalitemi artrmak için adetn 2 günü nisanda gdecemmm kısacası allah hepmzn gönlüne göre versinnn inşşş...
arkadaşlar bu arada hangi merkez hangi doktorda tedavi görüyorsunuz
hayırlısı olsun canım uzun olsun hayırlısı olsun nerde tedavi görüyorsun canım
üsküdar zeynepkamilde devletde yaptırıyorum ben 2ay kadar rapor çıkarmak için uğraştım sonra düşündüm acaba raporumla özeldemi yaptırsam diye sonra vazgeçtim neticede devlet 3 hak veriyor ilk denemem burda olsun diye karar verdim.YAŞIMDA 34 SAYILIR ARTIK
canım ya bizde liste yapsak çok güzel olur ben diğer topiklerde listeleri okuyorum hep :)umut oluyor bana birde aynı hastaneye gidiyorsak onunla iletişime giriyorum.gürgan klinik merkezim doktorumda timur bey.sen nerde tedavi görüyorsun canım
rapor alma hakkımız 2 değilmiydi ben mi yanlış biliyorum yoksa değişti mi?
ben bilmiyorum nasıl hazırlandıgnı canım sen hazırla artık sana zahmet.arkadaşlar bilgilerini yazarlar.insallh listemiz bize uğur getirirgerçektende güzel olur ben hazırlayayım listeyi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?