2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım doktordan sonra beklıyorz guzl haberlerni

insallah canım hepimiz birbirimize güzel haberler veririz. dün gittim doktora kist oluştuysa başlamayız demişti, dün ultrasonla baktı hiçbirşey söylemedi kiste dair, zaman da çok kısıtlıydı, estrofem diye ilaç var rahim duvarını kalınlaştıran ondan kullan günde 2 tane cumartesi gel dedi, bakalım cumartesi herşey yolunda giderse transfer tarihim belli olur

kızlar ohs nedir

canım çok şükür ohss geçirmedim ama yumurtalıkların aşırı uyarılması durumunda oluyormuş, en çok da fazla yumurta oluşması durumunda sanırım, duyduğum kadarıyla vücut su topluyormuş ve ohss geçirenlerin bir kısmı hastanede tedavi görüyorlarmış ve dolayısıyla transfer erteleniyor

kızlar Allah izin verirse bende Nisanda başlıyorum tedaviye veee resmen adet olmak için gün sayıyorum yaa yok böle bişey :))))

Merhaba aslında ben mart topiğindeyim 4gündür iğnelerime başladım ama transferim nisan ortalarına gelecek uzun protokol rezerv azlığım var herkese geçmiiş olsun

yanlışş mesaj yazmışım msjımı sildimm

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende gün sayıyorum adet için :) kist falan olcak diye korkuyorum bi yandanda sanki hiç tüp bebek yaptirmiycam gibi davranıyorum falan kendi çapımda :) kendime üzülüyorum bazen ya ne taktikler geliştirdim beklemesi kolay olsun diye

hayırlısı ile hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Merhaba aslında ben mart topiğindeyim 4gündür iğnelerime başladım ama transferim nisan ortalarına gelecek uzun protokol rezerv azlığım var herkese geçmiiş olsun

hayırlısı olsun canım uzun olsun hayırlısı olsun nerde tedavi görüyorsun canım

merhaba bende bu ay hsg çektirdim (tam bir eziyet),çok şükür açık çıktı tüplerim,hareket problemi de var adet olmayı bekliyorum aşılama yapacağız bu ay inşallah hayırlı sonuçlar olur

YA MUSAVVİR
Allah'ın varlıkları, onların her birinin hüviyetini şeklen ortaya koyan ve açığa çıkaran bir özellikle yarattığını ifade eder.

Cenab-ı Hakk takdir eden ve yaratmayı murad ettiği şeyi varlık planına çıkaran olduğu gibi; aynı zamanda, yarattığı her şeyi bir suret çizerek biçimlendiren ve böylece de her bir şeye ayrı bir hususiyet verendir. Ve bu husus canlı ve cansız bütün varlıklar için geçerlidir. Bu sayede varlıkları birbirinden ayırabiliyoruz.

Yaratıkların suretlerini ve hallerini takdir edip, dilediği şekilde icad ederek tasvir eden ancak O'dur. Nitekim bu husus şu âyetlerde ifade edilmektedir. "Rahîmlerde sizi dilediği gibi şekillendiren O'dur." (Al-i İmrân, 3/6), "O (Rab) ki seni yarattı, sana düzen verdi, ölçülü bir biçim verdi. Dilediği surette seni terkib etti." (İnfitâr, 82/7,8)

Musavvir, organları birbiriyle uyumlu halde yaratan ve onlara dilediği biçimi veren anlamına da gelir. Allah, insanı en güzel bir şekilde yarattığını bize şöyle haber verir: "Doğrusu, Biz insanı en güzel bir biçimde yarattık."

YA HALIK
Yok olan şeye varlık vermek, hiçbir asıl ve örneği yokken icad etmektir.

YA BARİ
Yaratan, her şeyi yerli yerinde kusursuzca var eden

ALINTI

yumyurta kalıtesını arttırmak ıcın hangı ılacı verdı sana cnm ?

arkadaşlar bu arada hangi merkez hangi doktorda tedavi görüyorsunuz

canım ya bizde liste yapsak çok güzel olur ben diğer topiklerde listeleri okuyorum hep :)umut oluyor bana birde aynı hastaneye gidiyorsak onunla iletişime giriyorum.gürgan klinik merkezim doktorumda timur bey.sen nerde tedavi görüyorsun canım

hayırlısı olsun canım uzun olsun hayırlısı olsun nerde tedavi görüyorsun canım

üsküdar zeynepkamilde devletde yaptırıyorum ben 2ay kadar rapor çıkarmak için uğraştım sonra düşündüm acaba raporumla özeldemi yaptırsam diye sonra vazgeçtim neticede devlet 3 hak veriyor ilk denemem burda olsun diye karar verdim.YAŞIMDA 34 SAYILIR ARTIK

Son düzenleme:

rapor alma hakkımız 2 değilmiydi ben mi yanlış biliyorum yoksa değişti mi?

gerçektende güzel olur ben hazırlayayım listeyi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…