2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Arkadaslar merhaba. Bende endometriozis hastasıyım. 1 Laparoskopi ameliyatim ve geçen ay 1 olumsuz aşılamam oldu. Bu ay ikincisini deneyecektik fakat yumurtaların gelişmesi durdu yapamadık. Bir 15 günde adet olmak için bekleyip tüp bebeğe başlayacağız inşallah. Korkuyorum başıma neler gelecek bilmiyorum. Ilk deneyim zor. Biraz icimi rahatlatmaya çalışıyorum. Telkin ediyorum kendimi. Merak etme buda aşılama gibi birşey hem daha ihtimali yüksek bir uygulama diye. Ama bir yandan kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum sanırım telkinler bir işe yaramıyor ki öğrendiğimden beri ruh gibi dolaşıyorum. Bilmem herkes aynı mı başlıyor bu işe ama zor çok zor.. Sağlam psikoloji lazım bende de nerdeeeee....

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hayırlı evlatlardan yana yüzümüzü güldürsün. Kimseye evlat hasreti cektirmesin inşallah.. Benide dualariniza katın..

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hayırlı evlatlardan yana yüzümüzü güldürsün. Kimseye evlat hasreti cektirmesin inşallah.. Benide dualariniza katın..
korkucak hiç bişe yok be kuzum aşı da da iğne vruyosun bunda da sadece aşı da yumurtalarının yanına spermi koyuyolar bunda yumurtaların toplanıp dışarda döllenio. yumurta toplama da da zaten bayıltılıosun cnm ...transferde aşının aynıdı uyanıkken bebişi yerleştiriyorlar.. psikolojini güzel tut pozitif başla olucak inşallahh:) ben sana taktik veririm:)

Bunları duymak güzel ya sagolasin. Içim rahatliyor biraz tecrübeli insanlarla konuşunca beklerim taktikleri herzaman :)

Meraba kızlar.benim çikolata kistim var 2,5 cmlik.doktorum ameliyat gerektirmez küçük dedi.doğum kontrol hapı verdi baskılaması için.20 gün kullancam.10 nisanda kontrole gidicem ve kist küçüldüyse tüp bebeğe başlıycaz.ilk denemem olcak korkuyorum biraz.iki aşılamam var negatif.inş ilk seferde tutar.çikolata kisti olup pozitif sonuç alan varmı tüp bebekte???

selam canım benimde çikolata kistim vardı ama küçüktü bi müddet bende senin gibi haplar kullandım en son kontrolümde doktor herşey yolunda tüp bebeğe geçebilrz dedi ve inşallh nisan adetimle tedaviye başlıcaz benim 2. denemem olcak doktoruma çok güveniyorum. sen nerde tedavi görüyosun canım?

Aynı durumdayız nerdeyse canım:)tek fark benim ilk senin ikinci.bende nisan adetimle başlıycam.ben kırıkkalede yaşıyorum ama doktora ankaraya özel bi prof a gidiyorum.mehmet erdem doktorum.başka bi problem yok allahtan inş ilk seferde tutar allah kimseyi imrendirmesin

Amin canım amin. sen içini ferah tut dua et sürekli.. ben İstanbulda yaşıyorm Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum doktorumdan ve merkezden çok memnunum herkese tavsiye ediyorum keşke sende burda olup gidebilseydin biçok kişi burda anne olmuş inş bende onların arasına katılırım ((

inş canım allah hakeden herkese yaşatsın..

kızlar acaba tüp bebek hamileliğinde yolculuk sakıncalımı???normal gebeliklerde bi sıkıntı yokmuş dikkatli gidildiği sürece...benim adam tatil planı yapıyo ondan soruyorum

kızlar acaba tüp bebek hamileliğinde yolculuk sakıncalımı???normal gebeliklerde bi sıkıntı yokmuş dikkatli gidildiği sürece...benim adam tatil planı yapıyo ondan soruyorum

tüp bebek hamileliğinin aslında normal hamilelikten bir farkı yok ama zor elde edilince insan herşeye dikkat ediyor çok uzun yol tabi yorabilir daha kısa mesafelerde sorun olmaz sanırım tabi bu kararı doktora sormakta fayda var

arkadaşlar doğum kontrol hapı bittikten ne zaman sonra adet oluyor?

Canım ben haptan 2 yada 3 gün sona adet olmuştum

saol canım inşş.hepimızın

canım ilk önce hayırlı olsun başlıyacak olduğun tedevinde güzel sonuçlar alırsın ne kadar heyecan yapma desemde birazda olsa olacak .mümkün oldukca rahat olmaya calış kafana ne takılırsa biz deneyimli arkadaşlar sana yardımcı olmaya calışırız

valla bizde yaptık tutarsa erteleteceğiz tutmazsa gideriz herhalde moral bozukluğuna iyi gelir

Merhaba arkadaşlar. Bende Nisanda 2. Denememi deneyicem ilk denemem negatıf😢buseferkı umut tüp bebek Dr Ulun Uluğ bey ... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

ben de bu ay ege üniversitesinde dondurulmuşlarla tedavime başlıyorum.28 mart adetin 21.günü oluyor.21.günü gel dediler.daha önce dondurulmuşlarla tedavi olan arkadaşlar süreç hakkında bilgilendirebilir mi beni.hiçbir fikrim yok bu süreç nasıl işleyecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…