ben bilmiyorum nasıl hazırlandıgnı canım sen hazırla artık sana zahmet.arkadaşlar bilgilerini yazarlar.insallh listemiz bize uğur getirir
insallah canım hepimiz birbirimize güzel haberler veririz. dün gittim doktora kist oluştuysa başlamayız demişti, dün ultrasonla baktı hiçbirşey söylemedi kiste dair, zaman da çok kısıtlıydı, estrofem diye ilaç var rahim duvarını kalınlaştıran ondan kullan günde 2 tane cumartesi gel dedi, bakalım cumartesi herşey yolunda giderse transfer tarihim belli olur
canım çok şükür ohss geçirmedim ama yumurtalıkların aşırı uyarılması durumunda oluyormuş, en çok da fazla yumurta oluşması durumunda sanırım, duyduğum kadarıyla vücut su topluyormuş ve ohss geçirenlerin bir kısmı hastanede tedavi görüyorlarmış ve dolayısıyla transfer erteleniyor
kızlar Allah izin verirse bende Nisanda başlıyorum tedaviye veee resmen adet olmak için gün sayıyorum yaa yok böle bişey :))))
Bende 2 tane diye biliyorum ama
var var oyle birsey işteeee=)
[/QUOTE]accessdenied
Koket13
kubraazra
orkide2
aycenumut tüp bebek
g090centrum
sdf76
ozmofilik
isimx
cansunida
nurecrin
karapek
dilberimk
rüzgar17
turguoisse
özlemo248gürgan klinik 2.
belki37
koket13
eda2626
asil_38
kübraazraemsey tüp bebek
kelebekafyon gürgan klinik
sedefekrem genart
hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah
[/QUOTE]accessdenied
Koket13
kubraazra
orkide2
aycenumut tüp bebek
g090centrum
sdf76
ozmofilik
isimx
cansunida
nurecrin
karapek
dilberimk
rüzgar17
turguoisse
belki37
koket13
eda2626
asil_38
kübraazraemsey tüp bebek
sedefekrem genart
var var oyle birsey işteeee=)
slm kızlar günüm yaklaştıkça heyecanım artıyor her gece rüyamda ya tedaviyle yada bebekle ilgili bir şeyler görüyorum tırlatmak üzereyimbu bebişler bizi ne hallere düşürüyor rabbim yüzümüze baksın hayırlısıyla yeterki gelsinler unuturuz bu günleri insallh.canlarım listemizi perşembe günü aycen güzel bir şekilde düzenleyecek bilgisi olmayan arkadaşlarım bilgilerini yazmaya devam etsinler. bu arada ben 27 yaşımdayım 5 yıldır istiyoruz .rezervim az eşimde morfoloji sayı ve hareket sorunu var ne ararsan var yani ayın 30nda lucrin iğnesini vurmaya başlıyacağım
[/QUOTE]accessdenied
Koket13
kubraazra
orkide2
aycenumut tüp bebek
g090centrum
sdf76
ozmofilik
isimx
cansunida
nurecrin
karapek
dilberimk
rüzgar17
turguoisse
belki37
koket13
eda2626
asil_38
kübraazraemsey tüp bebek
sedefekrem genart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?