2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Bende gürgan klinik 2. Deneme Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

ben bilmiyorum nasıl hazırlandıgnı canım sen hazırla artık sana zahmet.arkadaşlar bilgilerini yazarlar.insallh listemiz bize uğur getirir

tamam canım ben hazırlarım ama ancak perşembe günü çünkü perşembe ve cuma günü çalışmıyorum evdeyim daha müsait olacağım inşallah hepize uğur getirsin

ay hadı hayırlısı inş

hımmm allah allaaahhhh

accessdenied

Koket13

kubraazra

orkide2

aycen umut tüp bebek

g090 centrum

sdf76

ozmofilik

isimx

cansunida

nurecrin

karapek

dilberimk

rüzgar17

turguoisse

özlemo248 gürgan klinik 2.

belki37

koket13

eda2626

asil_38

kübraazra emsey tüp bebek

kelebekafyon gürgan klinik

sedefekrem genart

hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah

[/QUOTE]

aycen böyle bir liste vardı sana yardım olur

[/QUOTE]

suov yaş 34 rezerv azlığı 1.tüp denemesi zeynep kamil
benide ekleyin kızlar

Son düzenleme:
engin oral bahçeci fulya, erken menopoz rezerv azlıgı, 3. tupbebek denemesi , benıde ekleyın :)yaş 31

Son düzenleme:
hanimlar.....

nisan 1 de benimde dondurulmus embriyolarim icin randevum var.. bakalim surec nasil gelisecek..

allahim hayirli sonuclar ver insallah...

[/QUOTE]

bende varimmm... yas 32 .. asm gebze

var var oyle birsey işteeee=)

merhaba..

emsey tup bebekte tedavi goruyormussunuz.. bende bir ara orayi dusundum cunku evime cok yakin :)))
ama gebze asm de yaptirmaya karar verdik.. ilk sefer tutmadi. pazartesi dondurulmus embriyolarim icin tedaviye baslayacagim yine

siz suan ne asamadasiniz.. hastane nasil? tavsiye edermisiniz.. fiyatlar ne durumda

Kızlar listede ben yok muyum yaaaa ( 32 yaşındayım 2. denemem olcak ve Bahçeci fulyada tedavi görüyorum

slm kızlar günüm yaklaştıkça heyecanım artıyor her gece rüyamda ya tedaviyle yada bebekle ilgili bir şeyler görüyorum tırlatmak üzereyim bu bebişler bizi ne hallere düşürüyor rabbim yüzümüze baksın hayırlısıyla yeterki gelsinler unuturuz bu günleri insallh.canlarım listemizi perşembe günü aycen güzel bir şekilde düzenleyecek bilgisi olmayan arkadaşlarım bilgilerini yazmaya devam etsinler. bu arada ben 27 yaşımdayım 5 yıldır istiyoruz .rezervim az eşimde morfoloji sayı ve hareket sorunu var ne ararsan var yani ayın 30nda lucrin iğnesini vurmaya başlıyacağım

Selam kizlar ben yeni geldim 5 yillik evliyim 6 asilama ama sonu husran yarin kayseri aci bademe tup bebege gidiyorum allahim hepimize en kisa zamanda evlat versin

bende doktoruma bu lucrın ıgnesını sormustum, herkes kullanıyo ben neden kullanmıyorum dıye ? rezerv azlıgı olanlarda kullanılmaz demıstı , benımde 2 yada 4 yumurtam oluyo toplamda

[/QUOTE]

özlemcim eline sağlık güzel olmuş liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…